Szia, nem mondom, hogy nem aranyos a játszós rész! Csak azt mondom, h mi nem mentünk be játszani. Azt láttuk, hogy van homokozó, meg egy nagy fedett hely, meg trambulin, de nem tudom, hogy milyen programok voltak a miniclub-ban napközben, mert mi nem beszélünk olaszul és franciául sem, angolul meg ők voltak gyengék... Ha számotokra nem probléma a magyar animátor hiánya, akkor nincs mitől aggódnod!!! Nyugi! Még így is beállt a lánykánk a minidisco-ba, de kellett vagy 2 nap, hogy megismerje a dalokat, ezért is írtam listát, hogy a Tieid már tudják előre... gondolom kb. ezek a dalok lesznek. Alba Resort az idei választás, pont az imént említett okoknál fogva.
köszönöm a válaszodat, nem nagyon nyugtatott meg... szóval akkor gyereknek semmi extra nincsen....??sajnálom. Mi is tavaly törökbe voltunk a Justiniano Hotelben és ott olyan aranyos kis gyerek sarok volt...na mindegy, hátha így is jó lesz nekik... az hogy olaszul beszélnek az nekem nem baj, mert olasz tolmács voltam valaha..de a gyerekek miatt kicsit aggódom...ti melyik szállodában mentek Törökbe? Alanyába az Alba Hotel resort? mert az nagyon szuper, barátaink ott voltak tavaly nagyon tetszett nekik és a gyerekekről szól minden...jól fogjátok érezni magatokat...ha eszembe jut még valami akkor írok még..köszönöm mégegyszer
Szia, tavaly mi is egy 4 évessel voltunk a DR-be. A mini club kb. 5 méterre van a gyerekmedencétől, nem mentünk be, mert csak franciául és olaszul beszéltek. Este viszont voltunk a mini disco-ba, ami tavaly a színházteremben volt, az étterem mellett:
http://www.youtube.com/watch?v=fuvogFTms_8
Ezek a dalok voltak a mini disco-ba, erre "csörögtek" a gyerekek és a vállalkozó felnőttek. dance des canards, haut les mais, il coccodrillo come fa, if you are happy on vacation, aram zam zam
A Mini Disco Hits CD-n tavaly pont ezek a számok nem voltak rajta, volt helyette minden gagyi zene, csak a gyerekdisco nem...
A vízicsúszdát mi is hiányoltuk, főleg mert annyi gyerek volt, biztos lett volna nagy sikere. A nagy medence felett átívelő hídra nem szabadna felmenni, de persze onnan ugrálnak a nagyok, és senki nem szólítja meg őket, nagyon vigyázzatok, nehogy valaki a gyerekek nyakába ugorjon! Őszintén szólva, mi idén azért megyünk dinoclubos Török útra, mert nekünk kevésnek bizonyult a gyerekprogi tavaly. Ettől függetlenül a DR egy jó szálloda és jól is éreztük magunkat. A google térképén jól látható, hogy hol fekszik a hotel, azt hiszem talán a Helios és a Venta Club van a közelben. A strand viszont mindenért kárpótol, meleg a víz és fehér a homok!
ezen a fórumon még új vagyok, most megyünk elöször Djerbára. Június 12-19ig. jön valaki akkor a Diana Rimelbe????? Voltunk már Tunéziába Port el Kantauiban... háááát várakozáson felüli volt a nyaralásunk pedig a fórumon arról a szállodáról senki nem írt amit mi választottunk így nagyon sokat nem vártunk tőle és nagyon kellemeset csalódtunk. Most a fórumon egy éjjelt eltöltöttem, hogy tudjam melyik szállodát válasszam Djerbán és a közkedvelt Diana Rimel mellett döntöttem amit megerősített az utazási irodás pasi is , hogy jó választás volt. A kérdésem az lenne, mivel egy ovissal és egy nem egész 2 éves picivel utaznánk, hogy pl ebben a szállodában mit jelent a miniclub? mert Törökben a játszóteret, játszósarkot illetve külön medencesarkot csúszdával jelentette meg este minidiscot... szóval itt nem találtam erre vonatkozó adatot. Tudna valaki segíteni esetleg képet feltenni , hogy mi is ez a miniclub?? remélem , hogy nem csak mi fogjuk jól érezni magunkat , de a csajok is... bár csúszda nincs ami elronthatja a nyaralásunkat :-( Ezenkívül még egy olyan térképet szeretnék kérni, mert nem találtam sehol, ahol a szálloda meg van jelölve pontosan hol, melyik szállodákhoz közel helyezkedik el. köszönöm mindenkinek a válaszát és még ha van valami akkor írok . sziasztok
Szia! Mi is szeptemberben voltunk,23-tól.Az idő csodás volt,nem volt az a40-45 fokos kánikula,hanem "csak" 30-32.A szálloda ugyanolyan mint a képen,mi is beleszerelmesedtünk! "Háziállatot" nem láttunk,1-2 gyíkszerű napozott,de ha közeledtél elmenekültek. A szobában sosem láttunk senki hívatlan vendéget.A takarítás is rendben ment,az ágyon hagytunk 1 dínárt és semmi gondunk nem volt.Jó nyaralást,klassz lesz!!!
Szia! Mikor voltál a DR-be?Nagyon megnyerő az a pár mondatod amit a nyaralásról irtál.Szept-be utazunk,mindig elriaszt egy-egy hozzászólás-pl.a "háziállatok".A szálloda látványától elolvadtunk,remélem élőben is is látvány fogad.Azonnal le is foglaltuk.Kaptam már mástól is infót,egy pár sort irnál még.(Pl:tengerpart,tenger,étel,szobák-hol vannak jók?,medencék) Köszi
Szia! Nagyon úgy néz ki,hogy idén Görögország lesz az úticél.Azon belül is Zakhyintoson néztünk egy all.inc.szállodát!ide is szeptemberben megyünk,csak kissé korábban 3-án.Törökország melyik részére mentek?mi 3 éve voltunk és végre sikerült egy régi álmom,Alanyánál sziklaugrást hajtottam végre! Óriási élmény volt,próbáld ki! Szia
Szia, tavaly júliusban, ez volt az első külföldi nyaralásunk a lányunkkal. Így az első 3 napot a 20 cm-es gyerekmedence szélén töltöttük :-) Idén Törökországba megyünk, remélem hasonló jó lesz. Ti merre mentek?
Szia! Köszi az elismerést,én is nosztalgiázom rajta! Nagyon jó választás volt a Diana!Szívesen visszamennék,nagy élmény volt! irígyelek mindenkit aki oda megy, de természetesn jó nyaralást kívánok,tuti,hogy jól fogják érezni magukat.Te mikor jártál ott?
Szia! A tripadvisor.com on található képek többnyire tükrözik a valóságot. Sajnos az étteremről felrakott képek nem túl bizalomgerjesztők, pedig a kaja jó és változatos. A törött zöld zuhanyzó a strand legszélén van, ha nem keresed, valszeg nem is fog feltűnni. Mi földszinti szobában voltunk, száz valahányasban, vannak gyíkok, de sztem azok bárhová felmásznak. Békát nem láttunk. Mi esténként a használt törülközőket az ajtó elé raktuk, biztos ami biztos, hogy be ne jöjjön a résen vmi csúszómászó. /nem jött be semmi/ Ami fontos és már korábban is írtam, hogy a mi szomszédaink panaszkodtak, hogy bár éjszakánként van őrség, mégis tűntek el cuccok a terasz szárítójáról. A helyiek strandja nincs messze a hoteltől, esténként lehet látni, hogy igen nagy élet van a parton - de a hotelt ezt nem zavarja. Ha a tripadvisor képeit nézed, ez kb. a parton elhagyatottan álló bárka környéke lehet, kb. oda gyűjtik a tengerifüvet egy kupacba. Ez már nem a hotel strandja! (google map-en is jól látható a strand) Tavaly zömmel franciák voltak és olaszok. Rajtunk kívül néhány magyar család és néhány cseh/szlovák család. Orosz nem volt. Volt viszont 1-2 arab család, hosszú ruhába öltözve, nagyon kulturáltan viselkedtek és szinte külön vonultak a többi nyaralótól. A medencék körül a legjobb helyek már korán foglaltak, távolabb mindig volt hely. A tengerparton is mindig volt hely és van egy őr is. Az árusok csak egy kijelölt sávban mozoghatnak és egyáltalán nem tolakodók. A bárban mindig volt hűtött víz, üdítő, sör - teltház volt így érdemes volt kettessével rendelni. A youtube.com-on vannak DR videok, szerintem elég jól visszaadják a hangulatot. Remélem tudtam egy kis infoval szolgálni.
Szia! Szeptemberre leelőlegeztem a DM-be a nyaralásomat.Szeretnék egy kis összefoglalót kérni a szállodáról.2 éve jártam már Djerbán,nekem elbüvőlő volt.A Dm-ről jót és rosszat is olvastam,bizom benne,hogy ezek a vélemények nem minden esetben valósak.Nyilván mindenkinek más az igénye.Melyek a jó szobák? Igaz,hogy a földszinten sok a béka,gekkó?
Köszönöm az eddigi hozzászólásokat, szerintem nagy segítségét fogom venni amiket leírtatok ! Igen , ezt a szobafoglalást már más is mondta, hogy kint is lehet, de én már évek óta a Besttel és az ibusszal utazom és ( ezt nem reklámnak szántam) eddig mindig csodálatos szép tengerre néző szobát kaptunk, a másik, mivel már mind 2 helyen törzsutasok vagyunk kaptam annyi kedvezményt hogy a szobák ára kitelt belőle, de azért köszönöm ! Erről jut eszembe, hogy megkaptuk az ingyen parkolási lehetőséget is valaki Vecsésen igénybe vette már ezt a szolgáltatást ? Ez a kép a tavalyi szobánk (Orient Palace , Sousse)
Ha jól emlékszem akkor a 100 és 300as épületek vannak a patnál, de sztem nem éri meg itthon tengerre néző felárat fizetni, mert ott senkit nem érdekel. Zsebbe a pénzt, na az hatásos. Mi 20 eurót adtunk és két szobás, öt ágyas teraszos emeleti szobát kaptunk a sarkon a 600-as épületben. Azért két embernek kicsit dúrva. A takarító faszi háromszor kérdezte meg, hogy tényleg csak ketten vagyunk, nem hitte el. A házak között két irányba még a tengert is lehetett látni. Ja, a Dianáról beszélek.
Ragaszkodjatok viszont emeleti szobához, mert rohadt sok a béka meg a gyík. Iccaka nem tudod nyitva tartani a teraszajtót.
Első nap illik jattolni egy kiválasztott szimpi pincérnek és egy hétig lesi a kivánságaidat és minden este asztallal vár, melyre kikészíti a pezsgőt. Mi a ramadán idején voltunk és még igy is kedvesek voltak. Utólsó elötti napunkon lett vége a ramadánnak, na akkor megtáltosodtak.
Szóval a Diana Rimel nagyon jó választás. Többször voltunk a térségben, de ilyen jól még sehol nem éreztük magunkat.
Mcsabane! Mi tavaly voltunk a DM-be és nagyon jó volt! A szálló környékén nincsenek boltok,de a taxi 3-4 dínárér bevisz Midounba. Egyébként ne költs vízre,mert a szálló bármelyik bárjában,bármikor kérhetsz,literes "aqva minerale"-t,annyit adnak amennyit kérsz,de egyszerre elég egy,hisz hamar megmelegszik.Ajánlom a Tibarin nevű itókát,ez hasonlít a Huberus-unicum keverékre,illetve nekem bejött a Boukha! Ez füge pálinka,de jó a sörük is.A tengerpari bárban töményt nem szolgálnak fel,csak sört,üdítőt és bort.Este 10-től a színházteremben nívós műsorok voltak!!!Ha érdekel kép a szállóról,ill a kirándulásról nézd meg a tavalyi képeimet:www.picasaweb.google.hu/godanti0 címen.Jó nyaralást,ha érdekel valami írj!!
Szia! Mi is azt az időpontot néztük ki, jun .19, a sulinak vége, úgyhogy mehetünk (gyerkőcök nélkül!) Én már tavaly is kértem tájékoztatót itt a fórumon,de sajna már nem emlékszem a szobaszámra,az biztos amint már írtam én mindig itthon fizetem ki a tengerre néző felárat, és eddig akár hová mentünk mindig gyönyörű szobát kaptunk ! Be kell valljam nektek , hogy nekem az arab világ nemigazán jön be, de a tavalyi Tunéziai nyaralásunk az nagyon "király" volt, Sousseban az Orient Palacban voltunk, hát ........ szóval akkor még nem tudtam hogy némelyik ember miért vágyik vissza Tunéziába , most már tudom !! Nagyon bízom benne ,hogy most is sikerülni fog , amit sajnálok, hogy nem Debrecenből indul a gép, mert nekünk ez nagyon nagy segítség lenne, hogy helyben tudtunk felszállni., így előtte még utaznunk kell .Az utazási irodár még nem döntöttem el, vagy a Startutazást vagy a Neckermann közül fogok dönteni, attól függ, hogy hol adnak majd nagyobb kedvezményt ! Ez szuper akkor biztosan találkozunk, ha nem a repülőn akkor majd a szállodában, előtte ha gondolod akkor az e-mailon keresztül küldök egy fotót, hogy könnyebben megismerjük egymást. Addig is itt beszerezzük az infókat.
Kedves Erika06. Bár nem engem szólítottál meg, azért gondoltam elmondom a tapasztalataimat, mivel tavaly mi is a DR-ben voltunk. Bizony, bennünket is csalódásként ért a tengerifű(?), ahogy kihordta a hullám a partra. Ez inkább akkor volt, ha nagyon fújt a szél, szélcsendes napokon isteni a víz. Kora reggel eltakarítják a partot, a szálloda strandja után van egy hely, ahova összegyűjtik halmokba. Ha szerencsés a nap, és nem lesz nagy szél, akkor szép tiszta marad a part, ha fúj, akkor viszont délutánra/estére már megint olyan volt. Még valami - nem tudom, hogy tudod-e - helyenként vannak kövek, de nem mindenütt, ha jól emlékszem, akkor a strand lejáratától jobbra (tavaly vízicuccokat kölcsönző bódé volt ott) van kőmentes lejárás. Kövek a parttól, kb. 2 méterre voltak, de azért át lehet menni rajtuk, annyira nem veszélyes, és még utána is sekély a víz. Ettől függetlenül jó a part, tényleg fehér a homok, szélmentes dagálykor pedig nagyon-nagyon lassan mélyül a víz és valóban nagyon tiszta. Tavaly nyáron a TS gépei közvetlen mentek. Mivel korán reggel érkeztünk a szállodába, ezért nagyon sokat kellett várni a szobákra. Ha idén is így lenne, akkor érdemes fürdőruhát tenni a kézip-ba, hogy a várakozás ideje alatt ne kelljen a lobby-ba ücsörögni. Még valami, állítólag a 700-as szobák nagyon nem jók, ezt csak hallomásból tudom, nálunk egy 20 Euros csodát tett. Ja, még valami... ...engem leginkább a fehér gyíkok zavartak, amik előszeretettel tanyáztak a világítás alatt esténként, a bejárati ajtónk fölött. Jajajaj, és még valami más is! A szomszédunkban franciák laktak, és a földszinti teraszukról egy este ellopták a ruhájaikat!!! Pedig van biztonsági őr, egész éjjel ott strázsált a környéken. Erről tavaly nyáron írtunk itt néhányan, nem tudom olvastad-e. Szóval csak azért írom, mert nem tudom, hogy visszanézted-e a korábbi beírásokat. Remélem hasznosnak találod az infokat. Jó utat. Pixar
Nekem azt mondták az irodában, hogy nyáron már biztos, hogy közvetlen járat lesz Djerbára, nem száll le Monastirban. Egyébként nekünk is eldőlt a nyaralás, mi június 19-én megyünk a Diana Rimelbe. Remélme, nagyon jó lesz!
Az előző képek nagyon riasztók a rengeteg vizinövényről, kiráz a hideg, bízom benne, hogy ez 10 évente egyszer fordul csak elő!
Mi szeptember 4-én megyünk Djerbára az El Muradi Djreba Menzelbe. Nagyon szeretém én is tudni, hogy a repülő közvetlen Djerbára megy, vagy előtte leszáll Monasztirba. Azt tudom, hogy 2009. májusában előbb leszállt Monastriban, de azt hiszem, hogy nyáron már közvetlen járat volt Djerbára. Valaki tud valami bővebbet?
Szia! Mi tavaly voltunk a Diana Rimelben. Sajnos már nem emlékszem a szobák számozására (az előbb végig néztem a képeket, de nem derül ki belőlük). Egy biztos, mi nagyon jól éreztük magunkat. Szerintem jól választottatok. Jó utat.
Sziasztok! Most már biztos,hogy az idén Djerba az úticél, a Diana Rimel szálloda, remélem jól választottunk!Itthon kifizetjük a tengerre néző felárat, meg tudnátok mondani, hogy kb. hányas szobák azok? A másik: hogy a charter járat, az hogyan közlekedik, Budapest-Monastir-Djerba -Budapest vagyis a kérdésem oda útnál 2 le és 2 felszállás van ? Azért kérdezem már most, mert erre RÁ KELL KÉSZÜLNÜNK !!!!