Keresés

Részletes keresés

akos.szilagyi Creative Commons License 2007.06.12 0 0 5429
Még egy offtopic..Ide is beírom hátha akkor elmúlik bennem a kényszeres ismételgetés: "Mert az a kamion a mienk és el akarunk menni vele!... Hogy hová ahhoz neked semmi közöd!.." Na is itt már helyesírási hiba sincs.
Alásszolgája
nyugatinyúl Creative Commons License 2007.06.12 0 0 5428
na elég legyen az off-topic jellegű heherészésből:)
Forrest_Gump Creative Commons License 2007.06.12 0 0 5427
33! hihihi
Ilyet én is tudok.
Könnyű!
Z.Sofy Creative Commons License 2007.06.12 0 0 5426
én csak némán bambulok...látod Andris ezt mondtam én...
nyugatinyúl Creative Commons License 2007.06.12 0 0 5425
tessék?
F.Ági Creative Commons License 2007.06.11 0 0 5424
hehehe 11
cibkat Creative Commons License 2007.06.11 0 0 5423
Fogjatok le! :) :)
Előzmény: F.Ági (5421)
akos.szilagyi Creative Commons License 2007.06.09 0 0 5422
enye-benye
F.Ági Creative Commons License 2007.06.09 0 0 5421
99 hehe
and4 Creative Commons License 2007.06.08 0 0 5420
Kire?
F.Ági Creative Commons License 2007.06.07 0 0 5419
Én egy valakire emlékszem csak...
nyugatinyúl Creative Commons License 2007.06.01 0 0 5418
Csúsztatás! Én Andrásra emlékszem, arra is, hogy ott volt Egerben es a szepasszonyvölgyben, en csak az alkalmakat keverem, mert többször volt ilyen.
cibkat Creative Commons License 2007.06.01 0 0 5417
Ta András! Nehogy a szívedre találd venni, hogy nem emlékszik a jelenlétedre! Rám egyáltalán nem emlekszik Esztelnekrôl. Én ezt már évekkel ezelôtt a szívemre vettem és azóta is ott tartom.
Mély nyomot hagyhattunk benne....
Előzmény: and4 (5415)
nyugatinyúl Creative Commons License 2007.06.01 0 0 5416
megvan. Es akar hiszitek akar nem, erröl a nemetes sztorirol még akkor született egy Mandoki-Jonas dal is, szoval ez meg van örökitve: "Ott a szepasszonyvölgyben Egerben, valami furcsa hangulat lengett körül engem, s a tanitvanyokat ott körben a padon" ... "egy német pár vigyorgott, hogy wunderschön, és hogy mein Gott, hogy ők ezt az ungarische dolgot nagyon érzik, hogy szegénység, és még is vagyon, hangulatunk ott a padon, nagyon, nagyon":))) (Szentatyauristen, micsoda csodás, katasztrofalisan rossz rímek!) Ja, a tanítványok. Mert hogy akkor még tanitottam en is a pesti gimiben, ahol feco azota is, es ott voltak a tanitvanyaink a völgyben. De hogy te is András, hát én azt hittem, hogy amikor te ott voltal, az egy masik alkalom volt, mert hogy legalabb haromszor volt Egerben akkoriban Mandoki est, vagy Jonas est, vagy Mandoki-Jonas est, ennyi verzioban, sztarok voltunk akkor, regen volt, talan igaz sem volt:)
and4 Creative Commons License 2007.05.31 0 0 5415

Én Mándoki Feco+Jónás Péter előadóestre emlékszem, a te meghívásodnak tettünk eleget. Még emlékszem naaagy kényelmes fotelekre meg mellettem egy lányra. A völgy felé menet a séta kisebb részleteire, világmegváltó ordítósgitározásra, mééééég lányokra, meg szemben az egyik pince előtt német túristákra akik azt hitték hogy tulképpen ezt nekik csináljuk (de akkor inkább még Mándoki F.), mert ez benne van a szolgáltatás árában. Apropo ár-pénz: ott akkor elveszítettem 5000 forintot az egyik pad alatt (1998.). Na ennyi volt minden pénzem, ez nagyon szar volt és ezt már tudtam mikor kifelé menet pont ökröt sütöttek és de jó illata volt annak a dögnek !!!

A

Előzmény: nyugatinyúl (5413)
süneni Creative Commons License 2007.05.31 0 0 5414

Apám, hát mér itta meg azt a fél üveg pálinkát??

Ó fiam hát olyan sok volt a savam, hát le kellett nyomni!

De mér itta meg azt a két üveg bort??

Ó fiam hát semmi savam nem volt már!

nyugatinyúl Creative Commons License 2007.05.28 0 0 5413

tenyleg jo volt, meg arra is emlekszem, hogy Mandoki Feco is ott volt talan, de nem biztos, meg Petra es meg par taboros, de hogy milyen apropobol keveredtetek oda, azt mar nem tudom. Nem Feconak volt koncertje az egri ifjusagi hazban? Vagy valamivel keverem a dolgot? Hosszu tavu memoriam nagyon rossz, annal mar csak a short-time memory rosszabb...

Megmertek tegnap a koleszterin- meg mindenfele szintemet, a majamrol nem nyilatkozom, viszont a vérzsírom magas. Ugyhogy több palinkat kell innom sürgösen, mondta apam, akinek iden volt infarktusa, mert hogy a szesz egeti a zsirt. Es milyen igaza van. A dolgok igy egyenlitik ki egymast, valamit valamiert (máj/ vérzsír). Hiresen fitness család vagyunk.

and4 Creative Commons License 2007.05.28 0 0 5412

Okkés semmi gond, volt nekem szállásom, de mikorra eszembe juthatott volna hogy erről értesítselek, elfogyott a száraz vörös meg az édes vörös is. Az esőt megúsztuk szárazon, mivel jóműszakiráérzéssel én sejtettem hogy eső lesz, ezért fedett kiülős helyet választottam, és néztük a sok rohanó ázott embert, és nevettünk is rajtuk. De jó lett volna ha ott vagy mert akikkel voltam ők nem tudták hogy mi voltunk ott az esztelneki tábor után 98-ban és annak a felejthetetlen estének a helyszínét újra látni 9 év után jobb olyan valakikkel akik tudják hogy mi is volt ott akkor:) De jó volt.

A

Előzmény: nyugatinyúl (5411)
nyugatinyúl Creative Commons License 2007.05.28 0 0 5411
Andras, nem jöttel a felajanlott szallast igenybe venni, pedig többször is együtterzö szivvel tekingettem ki a villamlo-zuhogo ejszakaba. Öcsem, 5 percen mulott, hogy nem aztam szarra a biciklin miattad, mert mar tenyleg epp indulni akartam hozzad a völgybe, csak felebredt a lanyom es tisztaba kellett tenni, na, ez mentett meg, mert közben kezdett el zuhogni es gondoltam, bölcsebb, ha nem küzdök ejjel az elemekkel a biciklin.
Előzmény: and4 (5410)
and4 Creative Commons License 2007.05.27 0 0 5410
mertehhezisértek:)
Előzmény: Forrest_Gump (5408)
Forrest_Gump Creative Commons License 2007.05.26 0 0 5409
Jaj, majd' elfelejtettem mondani, hogy a mai naptól vizimentő is vok a kunFEHÉRtói (tisztelgés a főnők felé) strandon.
Bele lehet szőni az elkövetkezendő éjszakák eseményeibe!!!!
:-D
Forrest_Gump Creative Commons License 2007.05.26 0 0 5408
Ez egyértelmű.
A vizihullánknak csináltuk.
András megtervezte (földrengés-biztosra), utána pedig összeácsoltuk.
Ennyi.
Előzmény: süneni (5407)
süneni Creative Commons License 2007.05.26 0 0 5407

Na tessék, nekem is volt álmom, ez a ti hibátok, Andrást és Sanyit látám szembe jönni velem az utcán, hatalmas deszkákat cipeltek egymásra pakolva, Sanyi fogta az elejét, András a végét, és mikor megkérdeztem, hogy mit csinálnak, azt mondták koporsót építenek. Na ilyen lidércnyomást se kívánok senkinek. A halálosztag, nesze neked :)

Forrest_Gump Creative Commons License 2007.05.25 0 0 5406
Addig jó neketek amíg én nem kezdek el álmodni a táborról...!!
Mert akkor ott lesz a katasztrófa- a polgári védelem, tűzoltóság stb...

Ágika lehet, h jobban jársz ha inkább feltartott kézzel guggolsz valahol!! :-D
süneni Creative Commons License 2007.05.25 0 0 5405

Sőt mindenki guggolni fog egy fa előtt miközben Gabi németül kiabál velünk és aktuális táborgondnok bácsi csóválja a fejét, hogy miért jó ez nekünk.

"Szeretem az Olvasótábort!"

Előzmény: F.Ági (5404)
F.Ági Creative Commons License 2007.05.24 0 0 5404
Gabika.. arról viszont ne is álmodj, hogy majd feltartott kézzel gugolva fogok állni az egyik fa előtt, mert téged nem érdekel, és megbüntetsz.... heheheeeeeeeeeeeee :-))))))))

gabi... Creative Commons License 2007.05.24 0 0 5403
Képzeljétek! Azt álmodtam, hogy olvasótáborban vagyunk, és sütött a nap. Nagyon szép helyen voltunk! Csupa zöld
Forrest_Gump Creative Commons License 2007.05.23 0 0 5402
Ismét kitör a balhé a magyar és a román kormány között, és előkerül a régi vita, hogy kié is Erdély, és mihez van joguk a magyaroknak. Ez így nem mehet tovább, határozzák el, és a koppenhágai nemzetközi bírósághoz fordulnak. A magyar követ jut elöször szóhoz:
- Amikor bejöttünk a Kárpát-medencébe, lepányváztuk lovainkat, főztünk egy gulyást, és ledőltünk. Reggel viszont sehol sem találtuk a lovainkat. Az avarok elárulták, hogy a románok voltak.
- Hazugság! - ugrik fel a román diplomata. - Ott se voltunk!
- Hát ez az. - mondja a magyar követ .

:-D
süneni Creative Commons License 2007.05.23 0 0 5401
Lehet hogy tudok menni táborba, de jajj ezt nem kéne elkiabálni, szóval lehet hogy tudok menni táborba...
gabi... Creative Commons License 2007.05.21 0 0 5400
Ági! Tudod, mi a mostani leggyakoribb szójárásom? Nem érdekel :) Büntirendszer felfelé is működhet... Egyébként ma arik voltak a gyerekek, és azt mondta az egyik kislány, h angyal vagyok:) Peti! Ha benne vagy egy menza-ebédben, akkor ehetünk együtt itt Hatvanban, az nincs messze Pesttől. Egyépbként is mi 1-re vagyunk kiírva, addig leérsz.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!