jajdenemörülök, hogy végre élet van benned!!!:D ...nemígy kell ezt, kérem! de azért nehogy felgyere félnyóc előtt...
...nem beszéltem a Bettivel, és...nem döbbentem meg rajta...
...nem kell bevágnom 20 oldal drikszit holnapra, aminek persze qrvamód örülök...
...tökjó, hogy rendezve van a magánéletem minden szempontból...
...nem fulladtam meg a röhögéstől, mikor ma 12 magyarázott az orrom előtt, úgy, hogy odahívta előre szintén az egész csoportot, és...lépten nyomon mondta, hogy mőving, és szörfisz...és...kicsitsem volt kellemetlen, ugyanakkor q.röhejes, hogy...az egész csoport szakadt az orra előtt...:D:D:D
Nem sajnálom, hogy megint egymagam megyek úszni, nem érzem úgy, hogy elvesztettem valamit, ami eddig megvolt, nem érzem reménytelennek a helyzetet (Mondom én, hogy nem adja kölcsön a Maci azt a k. létrát:S:P), és persze nem tartok attól, hogy elcseszem. Ettől eltekintve azért nem szeretek sütit enni:P Enni vagy nem enni.:P Ja, amúgy...nem drukkolok a verseny miatt, kicsit sem!:D És most nem megyek aludni, nem akarok megint olyat álmodni, mint múltkor:) Nemjóéjt.
a Noémi nem akart meghívni, és...ezalól nem fogok kibújni:)
ma se a Májas jött...persze evidens, hogy a 437-esen...:)
...nem szeretnék mindent megdumálni, igaziból, rendesen, és...imádom, hogy ilyen hátsó szarságok mennek egyfolytában...és ennek sok értelme van ám... :)
7.12-kor, 11.10-kor, kb13.20-kor nem is az FKU-902 jött :) nem tervezek szombatra semmilyen keresztúri műszakot. Volt Lobster és nyomatta a társism-et 12+20 a dolgozatomban nem 30 volt :)
imádom a madarakat, amikor éjjel 1-2 körül elkezdenek csiripelni. Eszembe se jutott, hogy legközelebb csúzlit fogok... Egyáltalán nem akkor sikerült elaludnom, amikor az utolsó teljes 923-as nálunk tart. Egyszóval a korai, 902 előtti revelés nem is maradt el. Ja és nem volt ma troliék (76/79/75) háza táján semmi felfordulás. Nem cserélődtek meg a 76-os kocsijai a 79-esével. És összességében Qva rosszul telt a napom...
...csodálatos volt az angyalfesztivál, a DKNY pont úgy viselkedett velem, ahogy azt tőle 2005-ben megszoktam, úgy érzem, szeret engem, mint 2005-ben, nem csalódtam vele kapcsolatban mindenben... ennél jobb érzés nincs is a világon, mint a példaképednek tartott valaki által szinte megvetve lenni...ez...valóban remek.
...előadásában nem említette meg...azt az eseményt, ami AZON a napon történt, a mónika nem mondta el, hogy PONT hány km-t futott, és...senkise kérdezte meg ma tőlem, hogy hányadika van...
nem érzem úgy, hogy minden szanaszét hullik körülöttem, és aztse, hogy mindenki csak tudomásul vesz.
...tökjó, hogy már megint nem lehet rendesen dumálni, hiszen...mindent tudok, és értek is.
...nem IMÁDOM Kate-et, minden vágyam, hogy el legyek tőle szeparálva örökre, sose legyen alkalmam vele dumálni és barátságra szert tenni... :( ...nem tisztelem, nem szeretem, nem akarok olyan lenni, mint Ő!
...ma nem a Krómmal mentem, és az Odival vissza... :)
...kicsitse vagyok féltékeny a topictársra, aki ismeri Őt...éspersze arra a nőre se, aki...múltkor végigdumálta vele az utat... áááááááááááááá!!!!!!!!! :S:S:S:S