Végre sikerült megcsinálni.Nem kínlódtam cd-vel,a vinyómra raktam át.
Nekem a nehezebb,"mappa-másolgatós módszerrel" indult el.A főmenü a sima módszerrel is elindult,de versenyezni nem tudtam.Ekkor próbáltam a második variációt amivel működött.
Az első kellemes benyomások(amit a demo-ban nem észleltem):
1.Nekem tetszik,hogy a sprinteknél a naygok vannak ott.A cym3-ban mindig az sprintelt,aki az első 50-ben volt. Petacchi,McEwen,stb egész évben ha 2 versenyt nyert.
Ezzel szemben most az első 20-ban szinte csak az esélyesek végeztek(elsősorvan azokra gondolok,akiket a gép a futam betöltésekor favoritoknak ír ki)
2. 1,5 km-nél kezdtem el sprintelni a "főnökkel",Zanottival,aki megnyerte a mezőnyhajrát,és még a piros -sprint- csíkjának a negyede megmaradt
3.A grafika egyértelműen szebb,pl nagyon tetszetős,amikor valaki kiáll a nyeregből,és támadást indít.
4. Sajnos a nevek ismét szörnyűre sikeredtek,még roszabb mint a 3-ban
Megnyertem az olasz körversenyt Simonival. Nehez volt mert egyszer Tonkov 8percet vert ram, meg az TT sokat kaptam de szerencsere a vegen hegyi szakaszok vannak amik szerencsere rovidek ezert az elejen meglehetet szokni.
A CYM3-ba hogy kell csapatidőfutamot menni? Én short relayre állitom és a távtol függően 70-85%-ra, de mindig kurvára kikapok, és nem tudom miért. HA 100%-ra felrakom hamar kimerülnek, ha nem teszem fel, akkor meg 4 perc hátrány már az első időmérőnél! Aki tud segitsen lécci, hogy tovább tudjak jáccani !!!!
Amikor már végre megcsináltam a Daemon tools-al,úgydöntöttem kiírom a képfájlokat adatként cd-re,aztán otthon a daemon segítségével felinstalálom.Ha ez ilyen egyszerű lett volna...
A nero-val nemtudtam kiírni 780mb-t 800 Mb cd-re,mert aztmontda,hogy nem elég nagy a lemez...
A másik használható cd-író progi pedig el*aszta az írást,ráadásul ez volt az utolsó cd-m
;)
Nembaj,majd holnap veszek 10,és tovább próbálkozom
a .CCD képfájlt nem lehet esetleg más CD-író progival kiírni(Tehát nem CloneCD-vel) ?
Ugyanis nekem valami miatt nem működik(a CloneCD).Próbáltam már vagy 3-4 féle verzióval,de mindegyiknél ugyan az.Felinstallálom,"elfogadom" a jogi feltételeket,ezután bejön egy ablak,amiben ez áll:
"A CloneCD nem használható ingyen!
Ez a szerzői jogvédelem alatt álló szoftver kiértékelési változata. A CloneCD kiértékelési ideje lejárt! Részletek a program dokumentációjában."
majd a naplóban megjelenik ,hogy a 21 napos próbaidóből 0 nap van hátra...
Nem tom észrevettéteke hogy a francia demoba sokkal szebbek a trikok kidolgozásai a zöld,sárga stb mint az angolba nekem az angol eredeti van meg nem tudjátok hogy nem lehete átrakni a trikókat és hogy meik fájlba vannak
véletlenül élőben játszottam az egyik prológot, szimulálás helyett, és láss csodát, a recovery utána excellent volt mindenkinek, már ahol a fitness státusz alapján megérdemelt volt... Eddig az összes prológot szimuláltam és akkor mindenkinek poor bad very bad értékei voltak kezdésnél.
Ráadásul, a többi szakasz után is teljesen értelmes recovery-k jöttek ki, a segítőknek normal, good, fitnesstől függően, és hogy mennyit dolgoztak a szakaszon, akik csak pihentek annak maradt az excellent (very good vagy excellent fitnessnél).
A következő körversenyen már direkt nem szimuláltam a prológot és ott is igy történt, úgyhogy valószinüleg nem véletlen egybeesés.
Ahogy írtad: itt is a logika teljes hiánya van..... azaz nálam úgy néz ki, hogy aki az összetettben előrébb van (ergo az előző nap(okon) sikeresebben szöktem vele - ergo2 a csapat neki dolgozott) annak mindig excellent vagy very good, míg a többieké általában good vagy az egyel alatta levő, de persze a verseny vége felé már mindenkinek dekrementálódik!
Amúgy a TT-kel foglalkoztok? Vagy ti sem juttok egyről a kettőre??
amugy nem egészen értem, eddig azt mondták hogy az epo-t nem lehet kimutatni... vagy akkor Millartól miért csak akkor vették el a vb címét miután bevallotta? tán a vb-n nem volt doppingteszt?
Nekem is 0.8b-s verzió van meg, de nálam a spirnt helyén a sprint van, szóval nincs kavarodás, egyedül a stage race-nél nem lehet választani randomot, de az nem tom miért van.Amúgy a kisbetük érdekes téma, én két gépen próbáltam, nálam 1280x960-as felbontásban normálisak a betük, másik gépnél 1024x768-ban meg nagyonb picik, nem tudom miért... Sztem nem érdemes próbálkozni más elindítással, akinek img, ccd, meg sub van meg, én próbáltam 3 verziót és csak 1 müködött, amikor a demó-ból csináltam a game-et.Amugy 0.8b-ben szinte nincsen bug, 1-2 kissebb de elfogadtaható Cym3 bugjaihoz képest.
Tom,crck-el nekem is megy,de az viszont ugyanúgy a 0.8b verzió lesz(kicsi betűk,időmérőn részidők,és a sprintösszetett helyett a gémben az u25.jön be a print viszont sehol sincs...)