Háát!Elég nagy fejmosást kaphatót az AJAX Van Basten-töl!!!Kiváncsi leszek mit fog müvelni az AJAX a TWENTE és az AZ ALKMARAL!Talán a SPART-át meg tudjuk verni!AJAX druker vagyok, de el kel ismernem ezen a meccsen lemostátok a pályáról az AJAX-ót!Gratulálok PSV EINDHOVEN-EK!!!
Egy szerencsés góllal vezetünk eddig... Bakkal adta be a labdát jobbról, Affelay a túloldalon fejelt, a kapus a gólvonalon állt, onnan kiütötte a labdát, de szerencsére a védő combjára, ahonnan bepattant :)
Csak magunknak köszönhetjük. Ha rendesen kontráztunk volna a végén kiüthettük volna őket, de mi inkább beállunk védekezni, pedig nyilvánvaló, hogy az nem megy... Most már nem a BL-re, hanem a rájátszásra kell készülnünk.
Annyiból nem mindegy, hogy ha valóban úgy volt, ahogy látszott, akkor az valamilyen ellentétet jelent(het). Abból meg kijöhet Ő is rosszul. Volt már olyan időszak, mikor alig kapott labdát. Mondjuk most erre nem lehet panasz.
Ki nem szarja le, hogy ki ment oda hozzá gratulálni? Rúgjon minden meccsen gólt, vagy adjon gólpasszt, a többi egoista barom meg bekaphatja. Csak tudnám mitől vannak úgy elszállva? Ez az affelay gyerek különösen ellenszenves nekem.
Toivonen azért odament hozzá. Az, hogy Afellay nem, az nem katasztrófa. Mindkét játékos nagyon szereti egyedül megoldani a dolgokat, elfogadható, hogy nem a legjobb barátok a csapaton belül. Egyébként tisztán emlékszem rá, hogy Balázs minden gólszerzőhöz odafut és gratulál neki. Afinak is. Mondjuk Amrabat megérdemelt volna egy pacsit, mert nagyon szép gólpasszt adott.
De pl. a Den Haag elleni mesterhármasa alkalmával nem volt gond ezzel, odamentek hozzá a játékostársak. Kivéve az első gólnál, ahol ő kifutott a közönséghez, a többiek pedig közben balhéztak, mert Amrabat könyökölt.
Nem tudom... Balázs mozdulatának a vége a szurkolók hergelése, de mintha az elején a mellét verné.
Az Index-en belinkelt videón meg látszik, hogy a 16-oson belülről egy csapattársa elindul a saját térfele felé. Ez még egy rövidebb verzió, tegnap szünetben hosszabban mutatták (igaz, volt közben a gól ismétlés) és akkor összesen 1 társat lehetett látni gratulálni. Igen nagy a kontraszt eközt és ahogy Halmosinak gratuláltak.
Megint egy döntetlen szagú meccs dőlt el az utolsó percben. Végül is így a 2 meccsen szerzett 3 pont, több, mintha 2 lenne. :-) De a 6 még jobb lett volna, mert ha nem kapjuk össze magunkat, még EL se lesz jövőre!