Keresés

Részletes keresés

mpd Creative Commons License 2002.02.05 0 0 312
Nem-nem. Én igazolhatom: együtt gyűjtöttük a kopogtatócédulákat Mucsán az SZDSZ-nek. Bezony! A Kvanthy is ott volt, csak hamar leittasodott, és összekeverte a Böskét a Julcsa nenővel, és az utóbbit akarta a kocsma előtt hozzákötni a biciklitárolóhoz.
Előzmény: logoped (302)
logoped Creative Commons License 2002.02.05 0 0 311
Csak olvassatok bele az Alfalfa58 által is hozzászólt topikokba. Pl. A terror háza, MSZP: hol az ígért 23M román, stb. A keresővel egyszerű utána menni, hogy hol hogyan munkálkodik.
Előzmény: alfalfa58 (309)
alfalfa58 Creative Commons License 2002.02.05 0 0 310
Ne törődj semmivel: én is új vagyok. Illetve újszerű.

Előzmény: Tárnokvölgye (308)
alfalfa58 Creative Commons License 2002.02.05 0 0 309
Mi SzDSz-esek pontosan ezért tartjuk bőröndünket állandóan becsomagolva... - és azért szavazunk mindannyian a Centrum Pártra, mert a Centrum Párt véget vet a kirekesztésnek (aminek az SzDSz is véget vetne, de sajnos nem jut be a Parlamentbe, ezért nem tud neki véget vetni).
Előzmény: alfalfa58 (307)
Tárnokvölgye Creative Commons License 2002.02.05 0 0 308
Hallod-e alfalfa egyre rokonszenvesebb vagy nekem. Sajnos új vagyok és nem ismerem a munkásságod, de ha poén is ez az itteni szereplésed azért megér egy tapsot! Szerintem jó!
Előzmény: alfalfa58 (307)
alfalfa58 Creative Commons License 2002.02.05 0 0 307
No tessék.

A legkomolyabb, legmélyebben szántó gondolaimat a szélsőségesek kiröhögik.

Ez csúnya dolog!

Mi SzDSz-esek pontosan ezért tartjuk bőröndünket állandóan becsomagolva...

Előzmény: Zoffar (306)
Zoffar Creative Commons License 2002.02.05 0 0 306
:-DDDDDD
Ne röhögtess, mert leesik a fejem, elgurul és nem fogom megtalálni, és hiányozni fog mert a főnökeim lecsesznek, hogy rendezetlen külsővel jelenek meg a melóhelyen.

Zfr

Előzmény: alfalfa58 (305)
alfalfa58 Creative Commons License 2002.02.05 0 0 305
Ne engedjétek magatokat félrevezetni.

Mi SzDSz-esek mindig is tudtuk (most például tudjuk, hogy az SzDSz nem jut be a Parlamentbe), mertük (most például merünk a Centrum Pártra szavazni) és tettük (most például nem ímmel-ámmal, hanem testületileg szavazunk a Centrum Pártra).

Nincs itt semmi becsapás: a helyzet oly világos, mint a nap.

Zoffar Creative Commons License 2002.02.05 0 0 304
Ez eléggé nyilvánvaló - remélem mindenki számára. :-)
Amúgy ha alfa utolsó hozzászólása úgy hülyeség, ahhogy van. Attól hogy egy bizonyos réteg átszavaz, még nem erősödik a párton belüli "lobby-pozíció".

üdv:
Zfr, aki nem SZDSZ helyett szavaz a Centrumra.

ps. Ökörség ez a topic. :-)))

Tárnokvölgye Creative Commons License 2002.02.05 0 0 303
Szerinted tud valamit? Engem érdekelnének az SZDSZ szekrényének csontvázai...
Előzmény: Törölt nick (294)
logoped Creative Commons License 2002.02.05 0 0 302
Csak tudatni akarom mindenkivel, hogy tudatos provokáció folyik a topicon.
Alfalfa58 akkor volt SZDSZ szavazó mikor én kismiska. Nevezett hozzászóló egy másik topicon masszív MSZP ellenes hangot üt meg, kampányolva ezzel a jobb oldal mellett. Szerintem a cél az, hogy a habozó SZDSZ pártiakat a C. mellé állítsa, mivel szinte biztos, hogy a C. inkább a jobboldal felé szavaz. Tehát ezzel gyengítik a baloldalt. Kéretik átlátni a szitán.
alfalfa58 Creative Commons License 2002.02.05 0 0 301
1. Mi SzDSz-esek azért szavazunk egyhangúlag a Centrum Pártra, mert akkor a Centrum Pártban mi leszünk a legbefolyásosabb lobbi (pontosan úgy, mint korábban a Hitgyüli az SzDSz-ben).

2. Az MSzP-re mi SzDSz-esek azért nem szavazunk, mert együtt kormányzásunk idején (1994-1998) csalódtunk az MSzP-ben. Mi SzDSz-esek a Tocsik Márta teljes lenyúlt pénzére (ca. 800.000.000.- forint) igényt tartottunk, de az MSzP igen csúnyán elvette a pénz felét tőlünk.

Előzmény: Tárnokvölgye (300)
Tárnokvölgye Creative Commons License 2002.02.05 0 0 300
Véleményem szerint ez butaság. Csak azért akkor miért nem szavazol valamelyik másik pártra? Ott van az MSZP azzal több esélyed volna. (MIÉP-et Fideszt meg se említem:)) Szóval szerintem az ember szavazata mögött nem árt ha áll valami meggyőződés. Akárha minimális is.
Előzmény: alfalfa58 (299)
alfalfa58 Creative Commons License 2002.02.05 0 0 299
1. ...A hozzászólásaidat elolvastam

Fogadd őszinte részvétemet.

2. ...onnan gondolom, hogy neked nem ez a párt a szíved csücske enyhén szólva.

De igenis nekem az SzDSz a szívem csücske! És nagyon is sajnálom hogy többé már soha nem szavazhatok az SzDSz-re, mert mi SzDSz-esek egybehangzóan a Centrum Pártra fogunk voksolni - de csak azért, hogy ne vesszen el a szavazatunk.

Előzmény: Endrézet (283)
kábelbúvár Creative Commons License 2002.02.05 0 0 298
Már jött szóróanyag. :))
Előzmény: Tárnokvölgye (296)
DRT Creative Commons License 2002.02.05 0 0 297
Meg a higgadt és okos Kónya, Pusztai stb :)

Ez egy viccpárt, nem alternatíva.

Előzmény: SanyaX (285)
Tárnokvölgye Creative Commons License 2002.02.05 0 0 296
Szóval te már tettél ajánlatot?
Előzmény: kábelbúvár (295)
kábelbúvár Creative Commons License 2002.02.05 0 0 295
De az anyját is eladná, hogy megint nyerjen.
Előzmény: Tárnokvölgye (292)
Törölt nick Creative Commons License 2002.02.05 0 0 294
Csak majd kéretik nem álnéven megfogalmazni az ezirányú állítólagos tapasztalatokat, jó?
Előzmény: Tárnokvölgye (293)
Tárnokvölgye Creative Commons License 2002.02.05 0 0 293
>>Az SZDSZ belső ügyei, a legtöbb párthoz hasonlóan, nem igen szoktak nyilvánosságra kerülni, azonban nyugodtan elhihetik sokan, hogy némely esetben korántsem olyan liberális és demokratikus a légkör, mint azt a párt magáról elhitetni igyekszik. Meglepő lenne mindannyiótok számára ha betekintést nyerhetne, számomra is az volt, a párt hierarchiájába; nem lenne sokkal jobb légkör tapasztalható, mint például Torgyán körül a kisgazdapárt nyugalmasabb periódusaiban.<<

Erről lehetne egy kicsit részeletesebben?

Előzmény: Sacco és Vanzetti (279)
Tárnokvölgye Creative Commons License 2002.02.05 0 0 292
Orbán Viktor, Kuncze kérdésére válaszolva, hogy kokettál-e a kormány a szélsőségekel azt mondotta hogy: "Nem kedves képviselő úr megnyugatathatom hogy a kormány nem kokettál az SZDSZ-szel..."
Előzmény: Zoffar (291)
Zoffar Creative Commons License 2002.02.05 0 0 291
Ezt SanyaX írta. Kupa nem fogalmazott ennyire erősen - ez egy politikustól el is várható - a túlságosan egyértelmű és visszavonhatatlan kijelentések csak beszűkítik a mozgásteret és ezáltal megnehezítik az esetleges tárgyalásokat. Kupa annál azért okosabb, hogy ilyen alapvető baklövést kövessen el.
Konkrétan annyit mondott, hogy óvakodik a szélsőségektől. Hogy ezen ki mit ért, az a saját gondolkodásmódjától függ.

Zfr

Előzmény: Törölt nick (290)
Törölt nick Creative Commons License 2002.02.05 0 0 290
Nos talán Kupa úrnak kellene higgadtabban nyilatkoznia. Ennyire erővel az ő pártjára is lehetn egyet s mást mondani. Szép szavakkal: eklektikus, néhai bukott elvtársak és urak szedett vetett gyülekezete. S akkor ide is be lehetne szúrni hogy frusztráltak, veszélyesen hülyék stb.

Nyugodt vagyok. Nem Kupa véleményétől függött az életem eddig se.

Előzmény: Zoffar (289)
Zoffar Creative Commons License 2002.02.05 0 0 289
Inger... ...Reakció.

Csak nyugalom.

Zfr

Előzmény: Törölt nick (286)
kábelbúvár Creative Commons License 2002.02.05 0 0 288
Lassan már ott tartunk, hogy nem csak a paprikában meg a
borban nem lehet az ember biztos, de már a pártokban sem. :((
Előzmény: kábelbúvár (287)
kábelbúvár Creative Commons License 2002.02.05 0 0 287
Melyiket?

Állítólag már több is van. :))

Törölt nick Creative Commons License 2002.02.05 0 0 286
"a MIÉP a nagyszámban bebolondított értelmiségi ellenére közveszélyes és frusztrált emberek gyülekezete"

Ha ezt Kupa mondta akkor tényleg akkora seggfej amekkorának hittem, a magyar adó atyja...

Előzmény: SanyaX (285)
SanyaX Creative Commons License 2002.02.04 0 0 285
Tegnap Kupa burkoltan bár, de megmondta a lényeget, amit régóta várok valakitől: a két "nagy" párt totál korrupt (magyarul bűnöző), a MIÉP a nagyszámban bebolondított értelmiségi ellenére közveszélyes és frusztrált emberek gyülekezete, az SZDSZ egy szellemi csőcselék, aki a totál dilettantizmust akarja szakértelemként eladni, és hogy igazolja a létezését, különböző kisebbségeket pécéz ki, állítólag a védelmébe veszi őket, azáltal, hogy szembefordítja őket a többséggel. EBBŐL NINCS KIRE SZAVAZNI!! Így a higgadt és okos Kupa valóban menekülést jelenthet a zsákutcából. A retorikán túl szerintem ez az egyetlen lényeges - kövessük a lengyel példát!
Sacco és Vanzetti Creative Commons License 2002.02.04 0 0 284
Nem hinném hogy Magyarországon bármilyen centralizációra utaló törekvés lett volna a közelmúltban. És hogy ez veszélyes let volna. Mi értelme ez ellen lázadni? A Centrum programjában sincs benne. :) Te mit gondolsz?

"Minden oldalnak van érdeme, de természetesen olyan vonása is, amit nem tudnánk felvállalni."

Nos a gond az hogy amit az imént a Centrumtól idézel az a retorika gyakorlatilag megjelenik mindegyik pártnál így erre nem hivatkozhatunk. Ezt mondja a MIÉP is. És egyébként úgy érzem igaz is rájuk. (A velük együttműködő Keresztényszociális Fórum - ami miatt én foglalkoztam velük pedig egyértelműen rokonszenves társaság.)

Előzmény: Zoffar (282)
Endrézet Creative Commons License 2002.02.04 0 0 283
Bocs, de én nem ülök órákig a gép előtt - itthonról, magántelefonszámról megyek ugyanis, köröttem a kicsike család stb.
A hozzászólásaidat elolvastam, onnan gondolom, hogy neked nem ez a párt a szíved csücske enyhén szólva.
Előzmény: alfalfa58 (273)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!