láttam a tv2-n egy hétvégi filmnek a bemutatóját, csapkodták egymásra az atomot, de nem tanálom a műsorban. csak kábszarügynökös-harcművészes akciókat fedeztem fel, nem tudja valaki melyik lehet?
2 hete felvettem videóra a nukleáris kapcsoló c. csodát, igazi "B". Még nem mertem megnézni,de Kína és Amerika is kap benne atomot (elég gyengén effektelve :)
ezerrel frissítem a honlapot, aki tudja hogyan kell vendégkönyvet fabrikálni plz help.
overnet.com fájlcserélőjén keresztül ezerrel jönnek le a doku és játékfilmek! :)))
mennek majd részletek a honlapra mindből!
< a href="http://www.port.hu/pls/fi/films.film_page?i_perf_id=1601754&i_where=1&i_where_tv=1" >
a spektrumon vasárnap lesz. megnézni, felvenni, bedigizni, közzétenni :). Tavaly láttam már talán, ha az amire gondolok nagyon érdekes dolgok lesznek benne :)
Hiányzik egy igen jó könyv a listáról, bár nem egészen poszt-apokaliptikus: A teremtés utolsó napja.
A sztori röviden: régészeti ásatáson egy több százezer éves katonai Jeep roncsaira bukkannak. Ebb?l adódik a következtetés, hogy az id?utazás lehetséges - így csakhamar fel is fedezik a tényleges módszert. Nagyszabású terv is készül: pár százezer évvel korábbra visszaküldenek egy kisebb hadsereget, hogy szivattyúzzák át az olajat az arabok alól. Amikor aztán a f?h?s visszakerül a múltba, ott már áll a bál, a legkülönfélébb országok katonái harcolnak egymással földön-vízen-leveg?ben, ráadásul az egyes csapatok a legváltozatosabb alternatív jöv?kb?l érkeztek. Van, amiben a Vatikán a világ ura, van amiben a partra szálló Kolumbuszt legéppuskázták... A nukleáris vonatkozás is érdekes: egy végs? kétségbeesésben felrobbantott atombomba nyitotta meg a Gibraltári-szorost, ami a Földközi-tenger kialakulásához vezetett (egyébként ott akkoriban valóban egy száraz medence volt, gazdag él?világgal). Szóval jó a könyv, de sajnos csak antikváriumban lelhet? fel, lévén a Kozmosz sorozatban jelent meg még a nyolcvanas években.
(A borító egyébként igen szellemes, de megtéveszt? - helikopterroncs halott pilótával és dinoszauruszokkal a háttérben).
Ja, a poén kedvéért... Pl. foghatná az atombiztos kamerát egy majom, vagy egy halmozottan értelmi fogyatékos. ...Hm... Tele vagyok empátiával, érzem ahogy kitörni készül.
Hello! Tetszik az oldalad..:) Amúgy sztem érdemes lenne összedobni a cuccokat a "közösbe" és csinálni egy "közös" honlapot amibe mindenki besegít ahogy tud. Szerintetek?:)
Ma van a hirosímai bomba ledobásának 58.-ik évfordulója...
Hail fanok!
Ajánlanám mindenki figyelmébe az overnet filecserélőt. A minap szedtem le vele a A Boy and His Dog c. muvit, csün ugyencsak lefelé a Trinity and Beyond és még sorolhatnám mennyi finomságot dobnak bele a közösbe...
malócz: Tényleg nem lenne rossz -szép lassan :)- összerakni egy mindenre kiterjedõ hp-t. Ha gondolod csinálhatok a honlapodhoz pár retro ghetto electronic grafikát :) , hasonlót mint amilyet a listánál is látni. Várj...nem, annál már sokkal jobbat! :)
no két audió (magyarul), az első a blast from the past-ból, nemtommi már a magyar címe, az amikor christopher walken 30 évre bezárja a családját a ház alatti atombunkerbe:
http://web.interware.hu/balagef/be.rm
és a harcosok klubbjából egy idevágó durden monológ:
http://web.interware.hu/balagef/td.rm
Sok mindent átdúrtam már a neten, persze a legkézenfekvőbbet, az index fúrumát nem. megdöbbenve konstatáltam tehát hogy virágzó topik folyik a témában. 3x hurrá! :)
lustaságom ez elmúlt másfél évben csak anyaggyűjtésre korlátozódott, azt hiszem ez a topik adta meg a végső lökést hogy végre elindítsam a régóta tervezet honlapomat... szerencsére annyi anyagom van már elektronikus formában, hogy a rendszerezése és a megfelelő tárhelyszolgáltató kiválasztása jelenti a legnagyobb gondot.
gyorsan végigolvasva az eddigi hozzászólásokat és tanulmányozva wreckage eddigi gyűjtéseit elképzeléseim az itteniekkel megegyeznek...
vááá teljesen felizgúltam...