sztem aki jóban van "Oroszország volt és jelenlegi vezetőségével", és Berecz Jánosné (Sáfár Anikó) a barátnője, illetve egyáltalán nem nem túl mértékletesen, hagyomány- és családtisztelően, konzervatívan viselkedik...az kizárt dolog, hogy jobbos legyen!
sztem aki ismert akar lenni, annak a "mai világban" kevés a tehetsége, bármilyen ragyogó is..olyan elszántság kell, és kompromisszumkészség (és nagyon enyhén fogalmaztam..), ami kérdésessé teszi, hogy megéri-e..
én nem nagyon akarok ismert lenni..a családi meghittség fontosabb...többet ér pár ember igazi szeretete a felszínes közkedveltségnél, bár sokak számára csábító a közismertség..de ez jelenti a legnagyobb kiszolgáltatottságot manapság..paparazzik hada...biztonsági őrök,,,brrr
Én már láttam. De az A. nézésében megnyilvánuló mazochizmusom oly mértékben lecsökkent, hogy képtelen vagyok nézni, akármilyen kevés ideig is. Ezt is elkapcsoltam igen hamar.
Benkő Dánielben sajnos nagyot kellett csalódnom.
De most jön a mégborzasztóbb:
A. EU-csatlakozás reklámját látta-e valaki? FELÖLTÖZVE (szoknya, blúz), komoly hangon előadja, hogy tartsunk vele és szavazzunk a csatlakozásra. Ekkora ellenreklámot!!!
az a különbség Atka és köztem (a testi & szellemi adottságokon túl- azaz neki inkább "hiányai" vannak), hogy nekem gyomrom is van meg gerincem, és vesztenivalóm is (neki nem volt vesztenivalója: lesz@rta a családját, nem volt normális kapcsolata, sem esélye karrierre- minden mind1 volt neki, és a sikerért(? inkább hírhedtségért) BÁRMIT hajlandó /volt/ megtenni...
és sajnos abban Gyingyi, igazat kell, hogy adjak Neked, hogy nagyon sok rajongója van: a hozzá hasonlók (akiket inkább nem minősítek) saját magukat látják benne, és én ebben az országban már semmin se lepődök meg...
Szerintem meg igen is konnyu elerni a negativ reklammal a hirnevet. 1 even keresztul ha hulyet csinalok magambol egy sajat TV musorban akkor az egesz orszag rajtam rohog, de megis hires leszek.
Szalacsi bacsi, Uhrin Benedek jo pelda lenne, de ok nem direkt csinaltak... Nekik meg annyi elonyuk van, hogy nincs nagy pofajuk.
Lehet ezt vitatni, mégis így van! En vitatnam is. Pl.: Miert is van igy? Valami bizonyitek jo lenne ennek az alatamasztasara, mert szerintem ennyire egyertelmuen nem lehetne ezt kijelenteni.
Negativ reklam altali ismerettsegre nem nehez szert tenni, viszont a normalis emberek ezt nem vallaljak be.
Anettka receptje: Tedd szet a labad egy penzes ven maffiozonak, aki elegge hulye ahhoz, hogy a te hulyesegeidet finanszirozza. Vesz neked egy TV-t ahol az altalad okos es ertelmesnek tartott dolgokkal elegge le tudod jaratni magad ugy, hogy a bulvar lapok rajtad csacsogjanak es az egesz orszagban undort valtsal ki.
Kinek kell ez egy fizetett urutazasert?
Hos meg akkor lesz valaki ha azt mindenki elismeri es nem pedig az ujsagok nevezik majd annak...