holnap Hévizen játszunk,nagyon jól jönne egy győzelem(az mondjuk mindig jól jön),h. visszajöjjön a fiúk önbizalma,az utóbbi időben valahogy nem mernek játszani.
HAJRÁ FÓT!
tény hogy sajnos megérdemelten nyert a Nyírség,az a baj,h. a 2.félidő hajráját leszámítva nem sok elképzelést láttam a csapat játékában.De nem baj,ennyi még belefér,jövő7en Hévízen javítani fog a csapat,érzem!vagy legalábbis nagyon bízom benne...
HAJRÁ LILÁK!
Szerintem nem csak a serultek jatszottak kozre. Nagyon nem ment egyebkent sem a jatek sajnos.
Az elso gol meg les volt. Lehet maskent alakul, ha azt nem nezi be a bukovics...
Remélem, hogy valóban rövid lesz a hullámvölgy.
semmi baj ,nincs abban, hogy a juniorok kétszer kikapnak egymás után, csak az arányra kellene vigyázni.
Bocs, már nem láttam a beírásod. Legközelebb benne vagyok!
Sajnos 4-0-s vereséget szenvedtünk a meccsen, gyengén muzsikált a csapat, megérdemelten nyert a Nyíregyháza.
Az első gólt a szerencsétlen Bukovicson és partjelzőjén kívül mindenki lesnek látta. Ha azt nem adják meg, talán más a vége...
Jó lenne ebből a hullámvölgyből minél előbb kilábalni!
"Hm,most látom,hogy 3 gólt kaptunk 10 perc alatt."
Közben - Kulcsár találata után - volt még a félidő, bár a lényegen nem változtat. /Néhány perccel ezelőtt Pest lőtt gólt a kapusotok bizonytalankodását kihasználva egy hazaadáskor. Ezt a partjelző beintésére érvénytelenítették. Miski és az állítólag kaposvári "asszisztens" nem az első hibáját hozta össze rövid idő alatt. Végül egyikük sem szólt, szólhatott bele a talán ilyen arányban is jogos végeredménybe.../
Egyébként 1-0-nál volt egy második sárgás emberetek. Nemsokára, amikor már hárommal mentünk és egy sérülés miatt cseréltetek, tizenegyest hibáztatok, vagyis Herbert védett a felső lécre bravúrosan. A Fót utolsó momentuma volt ez a további gólokra törő és nagyszerűen motivált Pécs ellen.
Ma a csapatotok nem mutatta meg az erényeit, de gondolom, nem véletlenül áll ott, ahol a tabellán.
huh...
Pécs-Fót 4-0
Gólszerző: Kulcsár (11-esből, 45.), Horváth Gy. (50., 70.), Márton (55.)
ez elég kínos,nehéz lesz a tavasz,amikor sokkal többet fogunk idegenben játszani mint hazain.Úgy látszik a fóti pálya légköre nagyon yo hatással van a fiúkra...Hm,most látom,hogy 3 gólt kaptunk 10 perc alatt.
HAJRÁ LILÁK!
Jönnek drukkerek Pécsre szombaton? Csak mert olyan szomorú az üres vendégszektor, és ez a másodosztályban gyakran megesik. Úgyhogy gyertek minél többen! Hajrá Munkás!
mostmár télleg érdekel mi történik ha a végén is feljutó helyen áll a csapat.El se hinném ha Fóton NB1es meccsek lennének...Mondjuk akkor sürgősen kéne v.mit csinálni a "stadionnal".Szerintetek elindulna a csapat,vagy maradna másodosztályú?
Elég lapos meccs volt,a BKV szerzett vezetést,azt hittem ez felrázza a csapatot,de nem így történt,két fejesgóllal fordítottuk meg a meccset,de el kell ismerni,a pestieknek volt több helyzete,az utolsó 10 percben nagy szerencsénk volt,de lényeg a 3 pont.Ahhoz képest hogy az idő nem volt túl jó ,elég sokan voltunk.
HAJRÁ LILÁK!