Két hete megfáztam úgyhogy nem futottam azóta. Ma reggel már gondoltam rá, de megint elkezdtem tüsszögni, ugyhogy mégsem. Úgy látszik, már a gondolatára tiltakozik a szervezetem. Különben: Verbéna utcán végig a patakig, ott vissza a sinek mellett a Kapuvár utcáig és le a Verbéna sarokra. Ez pont 2 km. Ebbol szoktam 2 kört, ha jobb napom van, akkor hármat.
Nekem is megvan a cd. Szerintem nagyon jó! Miért baj az, hogy ilyen cd megjelenik??? Szerintem szükség van ezekre. Már csak a történelem miatt is! Felejteni soha nem szabad!
Mit szóltok ahhoz, hogy Juhos Katalin támogatja, a MIÉP ifjúsági szervezetét, és ök arra költik a pénzt, hgy irredenta dalokat tartalmazó CD-t adjanak ki a támogatásból?
Én sem értem, miért nem zajlik itt az élet?!
Valahogy rá kellene hangolni a Kelenföldieket erre a topic-ra, csak nem tudom hogyan!
Azt nem hinném, hogy ott több netes lenne, csak talán a mieink nem annyira vannak rákattanva a netre.
Most már igen. Bocs hogy nem válaszoltam. Anyu is mondta, hogy találkozott veletek :) Láttam, hogy beírtad a régi topikodba, hogy nem tudtuk mi az a szerep a cumin :) Dög vagy:) Rég találkoztunk. Nehogy személyesen lezsoldosozz! :)
Én Kelenföldon lakom, de már majdnem Albertfalván. Eddig csak az Albertfalva topicot olvasgattam és néha írtam is oda. De most végre felfedeztem ezt a topicot is. Nagyon örülök, hogy nekünk is van saját topicunk és nem közösködünk az albertfalviakkal :) Elvégre mi már 1873 óta Bp.-iek vagyunk, ők viszont csak 1950 óta :)
Annakidején azt mondták, hogy metróval mehetünk majd a SKÁLA megnyitójára.
A Skála 2000.-ben volt 25 éves.
Hát mit mondjak jó nagyot kell sétálni a metrótól a Skáláig