sztem írjátok meg azt a cv-t, és ha azután is kell nekik, hát egye fene, hadd keressen egy kicsit az a gyerek... :-))) ki tudja? lehet, hogy pont egy 6 (?) éves bárányhimlős kisfiú kell nekik... :-))
Gyereknek jott egy mel, beadott egy jelentkezesi lapot a bbc munkakereso szajtjan egy most folyo produkciora. CV-t kernek tole es idopontot, amikor szemelyesen is meg tud jelenni...
Asszem le kell korlatoznunk a nethozzafereset :)))
Ő aztat honnan tudná?
Álommanóval én kábitom (nem sok sikerrel) estelente, hogy csukná már be szemeit, szegény manó itt osonkodik és vár,vár, hogy szép álmokat hozhasson neki.
Kiváncsi leszek, valóban hajlandó-.e beöltözni (tesóm gyereke is lelkes volt anno elöször, aztán nem merte felvenni a jelmezt, megijedt saját látványától, azt mondta, inkább marad gergö:-)) )
Kutyi, komolyan azt hiszed, a lila vagy rózsaszin szerkótól megfutamodna? Azok után, hogy elöször tündérke akart volna lenni?
ecsv, köszi, neked is jó ötleteid vannak.
De ki varrja meg? Ééén neeeeem akaaaaroook:-)
Nincs egy lelkes varrónő közöttetek, aki téritésért összedobja nekem?
Ja meg a fene vigye, tegnap volt vásár az oviban, volt olyan egybekezeslábas pizsama, az valami kékmintás volt...akár meg is vehettem volna neki, sajnos csak késö este jött ki a szobából, hogy ő is akar majd farsangolni és hogyan:-(
Aki nem eszik a sütött kakaóscsigából, az nem hős, hanem...ki sem mondom:-))
legalább egyet burkolj be, helyettem:-)
Illdii,
Ákos is most növi kifele a 22-es méretet. Ő is nagyon rentábilis, én tavaly nyárra vettem neki egy 23-as superfittet, mondván, hogy hónapok alatt belenő (akkor még nagy volt neki, de hordani akarta), na most az a bölcsis benti cipője... Megjegyzem: ez is frankón bírja, pedig aztán gyepálva van rendesen, és ha kitisztítom, akkor majdnem újnak néz ki.
És hát nekem is szörnyű lesz új cipőket venni, ha végre kinövi ezt a cipőt;))
Idike, horrorisztikus ez a bárányhimlő! Szegény Dani :(((( (én még mindig nem döntöttem oltá ügyben...)
Cinc, szerintem hálósipkát, ha tudsz varrni (vagy a környezetedben valaki), akkor akár varrni is lehet, és esetleg hasonló vagy ugyanolyan anyagból egy kis hálóruhát, és fogjon a kezében egy plüss holdat. Vagy fogjon egy plüss macit és varrjatok a sipkára és a ruhára holdat és csillagot. :) Miccóc? :)
Öööö, Angi, ha tőlem érne valaki ilyen jelmezeket, hogy nem tudom hogy néz ki a pokémon, és nemtom mi az a pikaccsu és jugujó :))) Ciki? :)))
Andrea, a gyerekeid dumájától én is mindig kifekszem. :) Lilla édes lehetett az énekkel :)))) (enyim Kornél márciusban lesz 2 éves, de már most 22-es a lába...)
Nekem ma volt egy köröm a dokinál a kórházban, de szerencsére minden rendben, kaptam gyógyszert. Ééééés Szipolyka féle kakaóscsigát készítek épp, és megint hős leszek, és nem fogok enni belőle :)
szerezz, v kerj kolcson egy aliglila v halovanysarga pizsit.
legyen neki mamusza... felfele kanyarodo orral.... *(lepedo kitomve vattaval)
es legyen kosara v. zacsija amiben az alomport tartja...
ezt meseld el neki, hangulyozva h aliglilat szeretnel, persze a rozsaszin jobb lenne... majd alternativanak javasolj egy legyolo galocat, aminek allati szep piros a kalapja ;)
mire jó a gugli, találtam álommanót, csutka a neve és kék csillagos köpenye van meg sipkája, mondjuk rajmund jobban nézne ki e szerkóban, ugyanolyan virgács lábai vannak:-))
Es hogy fogok orulni mindennek en, amikor alighasznaltan es aron alul leszel kenytelen megvalni a csajszis szandaljaidtol az en csipeszemnek, mert majd akkor kiderul hogy fijad lesz :)
de nemigaz, hogy könnyebb késziteni, mert pókembert meg egyebet árulnak meg kölcsönözni lehet, na de álommanót??? azt tudom, hogy volt a keletnémeteknél ilyen sorozat, de ott egy ronda öregember játszotta álommanót. és honnan szedjek olyan csinos hosszu alvósipkát, amit régen a pasik hordtak, az mondjuk jó lenne:-)
Andrea, a gyerekeid szövegén mindig behalok.
bhimlőre meg inkább nem reagálok, hozzánk sose jöjjön inkább, brrr...
Lilla éneke:))) Nem rögzítitek ilyenkor videokamerával vagy mittomén? Tündéri:)
Cipő: elnézést azoktól, akiknek a lelkébe (és a pénztárcájába;)) gázoltam, de bennem ez ma reggel tudatosult, amikor nézegettem, hogy kissé lelakott állapotban van már a szandálja. És erre számoltam vissza, hogy ja, hát 8. hónapja hordja, nyáron ugye kint is.
Viszont itt jegyzem meg, hogy a Superfit sokadszor vizsgázik jelesre, lévén se egy varrás nem engedett el, se a bőr nem szakad rajta, csak kopott és khm.. dzsuvás...
idikém, ugye tudod mennyire le leszek én keseredve, ha tavasszal-nyáron halomra kell vásárolnom a különböző színű és fazonú szandikat..?;))
Hihetetlen, 22-es láb! Enyém Lillának 25-26-os a lába. Szerintem 40 alatt nem fog megállni.
Tegnap én is leszedtem a karácsonyfát, de még gyújtottunk búcsú-csillagszórót. Lilla ahogy meglátta:
- bojdog kajácsonyt! azután dalra fakadt:
meeeeeeenybőj az angyaj, ejjőt hozzátok pásztojok, pásztojok, hogy bejejeje síjetve menve jássátok.
minden betegnek jobbulást!
Na figyuzzatok, nem tudtam, mibe vágok, amikor oviba adtam csemetém:-))
lesz ugye, farsang, mellesleg azt sem tudja, mi az, beszélgetünk róla, na mindeyg, szal mondtam neki, nem muszáj most beöltöznie (reménykedtem,reménykedtem), de akar a beste! Tündér vagy álommanó...a tündér az annyira csajszis dolog, az álommanó meg hogy néz ki,gözöm sincs...