jelenlegi állás szerint olyan hatalmas meccs nem lenne, Schippers ennél csak gyorsabb lesz jövőre, ilyen űridőket 200-on Felix szerintem már nem fog tudni.
másrészt a 400 döntőjének napján már 200-as előfutamok lesznek. ha így marad, Felix biztosan nem vállalja be mindkettőt. és hülye lenne ezek után nem a 400-at választani.
Pedig, ha hiszed ha nem A Bahamai váltóversenyen verték már meg Jamaicát! Mégpedig úgy hogy Usain volt akkor a befutó, volt 5 méter hátránya, de nem tudta behozni és vesztettek!
Allyson Felix 200-on indulni fog jövőre és 400-on is az Olimpián, összehozzák a programot és lehetővé teszik ezt azt egészet! Hatalmas meccs lesz a Rióban az tuti, ha tényleg összejön...
Felix-nek kellett volna befutó embernek lennie, nem rakták annyira jól össze ezt az amerikai váltót én szerintem. Egy tapasztalt futót szoktak mindig a végére rakni, hogy el ne agyalja az utolsó 200métert, hát most ez megtörtént mert fejben az amerikai csajszi nem volt a toppon, saját magát verte meg. A Rutin a rutin az nagyon kell egy ilyen döntőre!
Boltot nem fogják lebuktatni, mivel az ATLÉTIKA miatta tart ott ahol! Marketing, pénz, világcsúcsok, eredmények stb stb. Nem érdeke az IAAF-nek, hogy Usaint lebuktassák. Bolt egy szimbólum, egy karakter az Atlétika egy hatalmas Láncszeme, nem lehet figyelmen kívűl hagyni egy pillanatra sem! Szerintem még nem volt senki ilyen hatással az Atlétikára mint Ő!
Nem volt gyáva Gatlin, csak ennyit tudott éles szituációban.
Usain a világon a legjobban futja a kanyart, technika is kell a kanyarvételhez nagyon ezt tegyük már hozzá, ott nyerte meg az egész versenyt.. utána már csak vitte a sebességét tovább! Boltnak a 200méter a fő száma, serdülőkorában ezen a távon kezdte a pályafutását, ezen versenyzett a legtöbbet, még 16-17 évesen futott 400métert is, akkoriban neki volt a legjobb Junior ideje, jobban nem akarok belemenni, de ezt a 200métert ő 10 ből 9-szer megnyeri még Gatlin ellen is, ezt nem nagyképűsködésből mondtam semmiképp sem!
Ha az amerikai utolsó ember nem ront akkor óriási befutó lett volna, Usain 8 méteres hátrányból nem tudom megcsinálta e volna, brutális utolsó 100méter lehetett volna a vége...
az ájtatos manó Edwards maradt meg leginkább erről a vb-ről, a '97-est jobban követtem a fiatal Greene lighttal, a szerencsére még futó Dusánnal, és az NDK-s nők egyik utolsó nagy villanásával.