Keresés

Részletes keresés

signora_ramazzotti! Creative Commons License 2005.09.24 0 0 196
bocs nem az album az hanem csak a szám. még én sem láttam :)) csak most . Remélem hamarosan meglesz az album is akkor felteszem.
signora_ramazzotti! Creative Commons License 2005.09.24 0 0 195
Köszi alexandrosz. jaj és elfelejtettem mondani, hogy felraktam az új albumot a honlapomra.  -= eci.atw.hu =-  puszi mindenkinek. amíg nem veszitek meg az eredetit addig belehallgathattok :) a fórumban van eros ramazzottiban. bacio a tutti ;-)
alexandrosz Creative Commons License 2005.09.23 0 0 194
Érdekesek ezek a duettek...nekem igazából egyedül a Cher-rel közösen énekelt dal tetszik. Szvsz Tina Turner nem tette jobbá az eredeti dalt, mégis azt játszák a rádiók.
Persze mindez magánvélemény.
fabiani Creative Commons License 2005.09.23 0 0 193
Nem koncert volt, sajnos csak egy számot énekelt a Miss Italia döntőjén és utána még egy kicsit dumált a szépségekkel. Kilenckor kezdődött a műsor a RAI uno-n, és úgy 23:08 körül végre megjelent Ő... és énekelt. Még nem találtam meg, ahol meg lehetne hallgatni ezt a számot, de ha igen, értesítelek.
Előzmény: signora_ramazzotti! (191)
fabiani Creative Commons License 2005.09.23 0 0 192

Sziasztok !

Itt vannak az új lemez számai :)))

LA NOSTRA VITA
L'EQUILIBRISTA
BAMBINO NEL TEMPO
TU SEI
SOLARITA'
STA PASSANDO NOVEMBRE
UNA NUOVA ETA'
NOMADI D'AMORE
NON E' AMORE
L'ULTIMO METRO'
I BELONG TO YOU (IL RITMO DELLA PASSIONE) - duetto con Anastacia
BEATA SOLITUDINE
CALMA APPARENTE

signora_ramazzotti! Creative Commons License 2005.09.23 0 0 191
sziasztok! hol és mikor volt a koncert? basszus lemaradtam :(( koleszos vagyok ugyanis. Neten nem lehet valahogy megszerezni a felvételt? :(
frances Creative Commons License 2005.09.22 0 0 190
BOcs, hülye vagyok! Elírtam: 4-1!!!
frances Creative Commons License 2005.09.22 0 0 189

Most akkor már én is bevallom, nem győzöm visszatekergetni a kazettát, hogy újra és újra megnézzem a hétfői felvételt. Nem hiszitek el, de minél többet nézem, annál jobban tetszik!:-) VIszont nekem is meglehetősen fura az új csapat. Eddig sehol nem találtam Róluk infot. Hiányoznak a jól megszokott "öregek".

Alexandrosz, remélem nincs nagyobb baj, a csúsztatott utazásra gondolok?!

Kösz, ha hozzá tudsz segíteni egy CD-hez. Legalábbis ahhoz, hogyan juthatnék hozzá minél elöbb....Már csak azt kellene elérni, nálunk is koncertezzen egy picit.

Roma-Parma 3-1 /Totti-gól!/

fabiani Creative Commons License 2005.09.21 0 0 188

Sziasztok!

Először is nagyon örülök, hogy megtaláltam ezt a fórumot. Remélem belépésemmel nem zavarom meg a már kialakult kapcsolatokat, de ha valami, akkor Eros Ramazzotti összeköti az itt hozzászólókat. Én is nagyon vártam a hétfői fellépését Erosnak, sőt fel is vettem, így már vagy hússzor visszajátszottam a "La nostra vita"-t. Szerintem szenzációs. És persze ő is! Csak azt nem értettem, hogy mi ez az új zenekar mögötte? Ez csak alkalmi kíséret volt? Aki tud valami infót, kérem tájékoztasson.

alexandrosz Creative Commons License 2005.09.21 0 0 187
Úgy volt, hogy októberben, de most ez veszélybe került :(
Ellenben valszeg megoldható, hogy előbb jussál "eredeti" példányhoz.
Futok egy kört és jelentkezem.
Előzmény: frances (185)
frances Creative Commons License 2005.09.20 0 0 186

Ezt egy római sikátorban fényképeztem...Igen jellemző kép!!!:-)

frances Creative Commons License 2005.09.20 0 0 185

Legalábbis, nagyon úgy nézett ki!!! :-)

De komolyan olyan volt, nem?

Nagyon jó volt újra látni. Először arra gondoltam, barátnőm Rómába megy december elején, szépen megkérem, hozzon CD-t kintről, legyen "eredeti" ha már lehet... Most viszont úgy érzem, nem tudok addig várni...

Tényleg! Te mikor mész?! Nem mostanában?

alexandrosz Creative Commons License 2005.09.20 0 0 184
Biztosan zavarta Bruce Willis, nem? :)
Előzmény: frances (183)
frances Creative Commons License 2005.09.20 0 0 183

Hello!

Láttam!!! Eros éppen olyan volt, AMILYEN!!! Nagyon tetszett a szám is és Ő is!

Fura volt, mintha kicsit zavarban lett volna, de aranyos volt. Kicsit "idegen" volt az új csapat a háta mögött...a zene viszont, szerintem, "igazi Eros".

Az új lemez borítója!

alexandrosz Creative Commons License 2005.09.19 0 0 182
Látta mindenki a műsort?
Vélemények?
frances Creative Commons License 2005.09.15 0 0 181
Én mindenhoz azt olvastam, ott október 28. a megjelenés /Eros szülinapja/, európai megjelenés október 31. Ahol előrendelést vesznek fel, ott is ez szerepel. Te hol olvastad a másik dátumot?
Marcinter Creative Commons License 2005.09.10 0 0 180
október 13án jelenik meg az új album. már megvannak a dalok címei is.
signora_ramazzotti! Creative Commons License 2005.09.08 0 0 179
ez nagyon szép volt! szerintem ő tényleg ilyen. mikor legutóbb magyarországon járt és akkor már a feleségével vége volt, meg az anyukája meghalt nagyon depressziós volt látszott is rajta. De az a fegyelem, a tűrtőztetés, a türelem benne rejtőzött és ezért nagyon tisztelem.Nagyon ritka főleg a mai zenei világban, mert az előadók inkább exhibicionisták mint művészek. Eros egy igazi művész.
frances Creative Commons License 2005.09.08 0 0 178

RIUSCIRE A MANTENERE LA CALMA IN QUESTA VITA E' L'UNICA SOLUZIONE AI PROBLEMI... IL SILENZIO E' UN PESO CHE LASCERA' IL SEGNO E CAMBIERA' IL PERCORSO.

NON HO SCELTO DI ESSERE COSI: SONO COSI'!

IL VOSTRO AFFETTO MI GUIDERA'...

" VEDERE TE, CRESCERE NELLA NELLA VERITA' "

GRAZIE COL CUORE!

EROS

Ezt "üzente" egy fórumon...

signora_ramazzotti! Creative Commons License 2005.09.07 0 0 177
Frances szerintem nem baj, ha néha off-olsz. Aki Eros-t szereti az Rómát is szereti sőt egész Itáliát. Különben köztudott, hogy Eros nagy focirajongó :))
frances Creative Commons License 2005.09.03 0 0 176
frances Creative Commons License 2005.09.03 0 0 175
alexandrosz Creative Commons License 2005.09.03 0 0 174
No, ezt meg tudom érteni...:)
Előzmény: frances (173)
frances Creative Commons License 2005.09.03 0 0 173

Az AS ROMA Store elött. Mivel vasárnap a nyitvatartási idő alatt zárva volt, így hétfőn visszatértünk a bolthoz. A probléma már messziről feltünt, tömeg+rengeteg rendőr /több, mint amennyi előző nap/ és Igazi Fanatikusok. Nem mondom, hogy nagyon mertem kamerázni őket, csak éppen kicsit. Kiderűlt, aznap kezdték árulni a bérleteket és az új tagsági kártyákat. Ilyenkor egy-egy játékos a nap folyamán feltűnik a boltban, merthogy ennyi jár a pénzért:-) Mikor odaértünk éppen Francesco jött ki a boltból és szállt be az autóba... De ezt inkább nem kommentálom. A szám tátva maradt, kamera kikapcsolva stb...

alexandrosz Creative Commons License 2005.09.03 0 0 172
Azért érdekelne, merre láttad Róma legjobb spílerét...
Előzmény: frances (170)
frances Creative Commons License 2005.09.03 0 0 171

Hát, azt hiszem, valamibe belebeszéltem, bocs!

frances Creative Commons License 2005.09.03 0 0 170

Francesco Totti-ról beszéltem, mert Őt láttam pár percre...

Eros új album "CALMA APPARENTE" 2005.11.01.

Élőben énekel szept. 19-én a RAIUNO-n a Miss Italia döntőben, egyik új dalát, a La Nostra Vita-t adja elő!

alexandrosz Creative Commons License 2005.09.03 0 0 169
Ellenkezőleg. Megnéztem a weboldalad, s utána jutottam erre a következtetésre :)
Előzmény: signora_ramazzotti! (168)
signora_ramazzotti! Creative Commons License 2005.09.03 0 0 168
Alexandrosz Michelle-ről beszélsz?:) Lehet ez ciki de muszály megkérdeznem:)
frances Creative Commons License 2005.08.29 0 0 167

OK.! Nem azért írtam, hogy csámcsogjunk róla, de ha már Eros-ról van szó, akkor gondoltam, ez is ide vág... Persze, hogy az új lemez a legfontosabb, de az sem mellékes, mi történik Vele úgy a sajtón keresztűl. Rómában, ha Eros-t említed, előszöris, mindenki mosolyog, utána nem sokkal megemlítik Aurorát, a lányát is.:-)

Egyébként, igencsak jó érzés volt bemenni úgy üzletekbe, hogy "kedvenc dalaim" egyike szólt gyakran...

OFF: ASRoma üzletbe nem tudtam bejutni, de Francesco-t láttam, ha csak egy percre is. Azért ez nekem jól esett. /3-0-ra nyertünk/.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!