Köszi alexandrosz. jaj és elfelejtettem mondani, hogy felraktam az új albumot a honlapomra. -= eci.atw.hu =- puszi mindenkinek. amíg nem veszitek meg az eredetit addig belehallgathattok :) a fórumban van eros ramazzottiban. bacio a tutti ;-)
Érdekesek ezek a duettek...nekem igazából egyedül a Cher-rel közösen énekelt dal tetszik. Szvsz Tina Turner nem tette jobbá az eredeti dalt, mégis azt játszák a rádiók. Persze mindez magánvélemény.
Nem koncert volt, sajnos csak egy számot énekelt a Miss Italia döntőjén és utána még egy kicsit dumált a szépségekkel. Kilenckor kezdődött a műsor a RAI uno-n, és úgy 23:08 körül végre megjelent Ő... és énekelt. Még nem találtam meg, ahol meg lehetne hallgatni ezt a számot, de ha igen, értesítelek.
LA NOSTRA VITA L'EQUILIBRISTA BAMBINO NEL TEMPO TU SEI SOLARITA' STA PASSANDO NOVEMBRE UNA NUOVA ETA' NOMADI D'AMORE NON E' AMORE L'ULTIMO METRO' I BELONG TO YOU (IL RITMO DELLA PASSIONE) - duetto con Anastacia BEATA SOLITUDINE CALMA APPARENTE
Most akkor már én is bevallom, nem győzöm visszatekergetni a kazettát, hogy újra és újra megnézzem a hétfői felvételt. Nem hiszitek el, de minél többet nézem, annál jobban tetszik!:-) VIszont nekem is meglehetősen fura az új csapat. Eddig sehol nem találtam Róluk infot. Hiányoznak a jól megszokott "öregek".
Alexandrosz, remélem nincs nagyobb baj, a csúsztatott utazásra gondolok?!
Kösz, ha hozzá tudsz segíteni egy CD-hez. Legalábbis ahhoz, hogyan juthatnék hozzá minél elöbb....Már csak azt kellene elérni, nálunk is koncertezzen egy picit.
Először is nagyon örülök, hogy megtaláltam ezt a fórumot. Remélem belépésemmel nem zavarom meg a már kialakult kapcsolatokat, de ha valami, akkor Eros Ramazzotti összeköti az itt hozzászólókat. Én is nagyon vártam a hétfői fellépését Erosnak, sőt fel is vettem, így már vagy hússzor visszajátszottam a "La nostra vita"-t. Szerintem szenzációs. És persze ő is! Csak azt nem értettem, hogy mi ez az új zenekar mögötte? Ez csak alkalmi kíséret volt? Aki tud valami infót, kérem tájékoztasson.
Úgy volt, hogy októberben, de most ez veszélybe került :( Ellenben valszeg megoldható, hogy előbb jussál "eredeti" példányhoz. Futok egy kört és jelentkezem.
Nagyon jó volt újra látni. Először arra gondoltam, barátnőm Rómába megy december elején, szépen megkérem, hozzon CD-t kintről, legyen "eredeti" ha már lehet... Most viszont úgy érzem, nem tudok addig várni...
Láttam!!! Eros éppen olyan volt, AMILYEN!!! Nagyon tetszett a szám is és Ő is!
Fura volt, mintha kicsit zavarban lett volna, de aranyos volt. Kicsit "idegen" volt az új csapat a háta mögött...a zene viszont, szerintem, "igazi Eros".
Én mindenhoz azt olvastam, ott október 28. a megjelenés /Eros szülinapja/, európai megjelenés október 31. Ahol előrendelést vesznek fel, ott is ez szerepel. Te hol olvastad a másik dátumot?
ez nagyon szép volt! szerintem ő tényleg ilyen. mikor legutóbb magyarországon járt és akkor már a feleségével vége volt, meg az anyukája meghalt nagyon depressziós volt látszott is rajta. De az a fegyelem, a tűrtőztetés, a türelem benne rejtőzött és ezért nagyon tisztelem.Nagyon ritka főleg a mai zenei világban, mert az előadók inkább exhibicionisták mint művészek. Eros egy igazi művész.
Frances szerintem nem baj, ha néha off-olsz. Aki Eros-t szereti az Rómát is szereti sőt egész Itáliát. Különben köztudott, hogy Eros nagy focirajongó :))
Az AS ROMA Store elött. Mivel vasárnap a nyitvatartási idő alatt zárva volt, így hétfőn visszatértünk a bolthoz. A probléma már messziről feltünt, tömeg+rengeteg rendőr /több, mint amennyi előző nap/ és Igazi Fanatikusok. Nem mondom, hogy nagyon mertem kamerázni őket, csak éppen kicsit. Kiderűlt, aznap kezdték árulni a bérleteket és az új tagsági kártyákat. Ilyenkor egy-egy játékos a nap folyamán feltűnik a boltban, merthogy ennyi jár a pénzért:-) Mikor odaértünk éppen Francesco jött ki a boltból és szállt be az autóba... De ezt inkább nem kommentálom. A szám tátva maradt, kamera kikapcsolva stb...
OK.! Nem azért írtam, hogy csámcsogjunk róla, de ha már Eros-ról van szó, akkor gondoltam, ez is ide vág... Persze, hogy az új lemez a legfontosabb, de az sem mellékes, mi történik Vele úgy a sajtón keresztűl. Rómában, ha Eros-t említed, előszöris, mindenki mosolyog, utána nem sokkal megemlítik Aurorát, a lányát is.:-)
Egyébként, igencsak jó érzés volt bemenni úgy üzletekbe, hogy "kedvenc dalaim" egyike szólt gyakran...
OFF: ASRoma üzletbe nem tudtam bejutni, de Francesco-t láttam, ha csak egy percre is. Azért ez nekem jól esett. /3-0-ra nyertünk/.