Ne felejtsd megnézni a stelitziát! És mindenképpen olvasd el László Judit: Egy marék hasított fa c. kismunkáját. Mostmár nem tudom, ki lehet ez a nőci, de abban biztos vagyok, hogy ez a könyv neki volt fontos, ahogy írta, ettől letehetetlen.
Te is egyszerre fogod elolvasni, ha belekezdesz, úgy oszd be az idődet.
Ha nem találod, elküldöm, csak szólj!!
Basszus, pont mot van ez a kurva értekezlet.
Már kicsit sírok is. Pedig ma szerettem volna egy jó vacsit, meg élménybeszámolót, meg egy kis dumcsizást az itthoniakkal.
Egy óra vacsora szünet, utána folytatjuk, valószínűleg egész éjjel.
Sajnáljál léci, de igen nagyon.
Kaszanam szapan a kapaslapot!
Kászánám szápán á kápáslápát!
Keszenem szepen e kepeslepet!
Készéném szépén é képéslépét!
Kiszinim szipin i kipislipit!
Kíszíním szípín í kípíslípít!
Koszonom szopon a koposlopot!
Kószónóm szópón ó kópóslópót!
Köszönöm szöpön a köpöslöpöt!
Kőszőnőm szőpőn ő kőpőslőpőt!
Küszünüm szüpün ü küpüslüpüt!
Kűszűnűm szűpűn ű kűpűslűpűt!
mostanában sokat örülök. kis dolgoknak, pl. ma annak, hogy a könyvtár bicajtárolóját áttették a főbejárat mellé....
meg, hogy válaszoltak egy elküldött ajánlatra, igaz, hogy már kezdem elfelejteni, kinek is írtam, de azért jó.
Szreintem meglesz a munka de csak szeptembertől, mint ahogy az eddigi válaszolók és komolyabb lehtőségek is így vannak.( ez konkrétan az FVM SAPARD csoportja, a karrier.hu és most ez a távmunka dolog.)
Ha erre jársz, léci mondjad már meg nekem, hogy elolvassam-e azt a háromszázvalahány hozzászólást, amit a topiklakók a Szabadkőműves topiba írtak?
Kik azok a szabadkőművesek? Kell Nekem ezt tudni?
A kacsacsőr azt jelenti, hogy html utasítás tehát automatikusan nem jelenteti meg a hozzászólásodban. Az img src azt, hogy képet illesztesz be és az = jel után pedig a helyet ahol a kép van.
egyszerűen megadtál egy helyet ahol egy kép van és azt beillesztette ide.