Nem tuttad, hogya masik nevem Grinch? Nahát!
Ha nekem PMS-em van, akkor nekem PMS-em van és kész.
Mér' baj az? Eletemben eloszor lattam a buddhistakat t-vel írva, hát megteccett! Na...
ne dühics itten bennünket örömködés közepette te mudddd, inkább örülj mint mi is, és méjjedj magadba mint rendes budhistához az illik. és nekel benünket sajnálni mer túlokosak vagyunk ésaza javunkra válik, ha nemtudnád
szega szege hogyén menyire örvendek neked, jajjj derégen láttalak, hát mivavmivan? gratula a németért, nem lesz velünk semmi kitartunk mink egymás melet jó?
seka? ezzel ugyesen otvozted a direktbevalo es a veletlen elpottyintest. de igen, latjuk egymast. talan csak akkor, ha becsukjuk a szemunket. minta lazar ervinben a kislany, akit mindenki szeretett vagy melyik meseben volt ez. van lazar ervines topik? mindjart megnezem.
mostaztán már végképp meksértődtem, úgyhogy e lmegyek alunni, mert a fáncsika kiskutya itt ül előttem és szemrehány, peddig most jöttünk sétából de ezse elég neki, mindig engem macerál, és most is aszongya, hogy, feküdj má le, merholnap nemleszel elég szép, nemmegmondom mindig?
nem mondod komolyan, hogy ezt ő rajzolta? egyébként nagyonjó, a kakukkfészket meg nézd meg ha tudod. az öreg dzsek az valóban ellég jó vot. de én láttam szegeden egy gáti oszkár nevezetü szinmüvésszel, máshogy játszta, de az is igen tetszett, dedeke deszégyeld magad
én holnapután eeeste köddé válok, három gúnár kiabál, napnyugatnak-támadatnak száll, száll a kakukk fészkére, ki lesz kakukk vesztére? vagy valahogy így. nemrég láttam, hogy a valamelyik színházban ámerikában a gary sinise nevű jószinész játssza a szálakakukkot. azt plö nagyon megnézném, mert igaz ugyan, hogy jack bácsi tökéletes volt a filmben, ez a gary sinise is nagyon ottvan szerintem legalábbis azt hiszem talán úgy gondolom véleményem csak lehet, nem?????
decsak dógomvót és géphez sem jutottam egész nap és most is egy csomót köll fordítanom és nem ám Cohent. azt neg végpék nem értem, hogy hola Gink, amikor megmondtam neki, hogy ő egy bűbáj meg minden ilyesmi szépet is.
Gink!
let's meet tomorrow, if you choose...
ok, the bridge, or someplace, later?
na, akkor most megsúgom csak neked, hogy a kamarás iván nem is a kamarás iván, hanem a gonosz ikertestvére, akivel kiskorában elcserélték: kamarás igor!!!!! és az igazi kamarás iván valójában már rég egy kis portugál faluban lakik és halászattal keresi kenyerét.