nekem is öreges volt, mert egy gonosz boszorkat ismertem aki Rozsa volt es rettegtem töle mikor gyerek voltam, de miota ezt a tünderlany Rosalie-t ismerem azota teljesen athangolodott a nev. döbbenetes, h mennyire befolyasolja, h az ember kihez köti.
ezekröl a Rosalie jutott eszembe. nekem sosem tetszett se a Rozi, se a Rozsa, de epp tegnap voltam egyb Rosalieval. egy tünder, es olyan igazi Rosalie! ugy ahogy van tökeletes. (Rozali)
nagyon nem jó szerintem...az oviban egy kislánynak Panni a hivatalos neve....ennek ellenére hallottam már, hogy Annának szólították más gyerekek, pedig egyáltalán nem az
Mina nem tetszik, Mia kiesik mert összekeverik Mirával.
A Liza nagyon unalmas név, de lehet, hogy csak nekem, sokáig éltem Ausztriában. :)
Caixa: A Lia tőlem mehetne, de ott a férj is. :) Adina kimondottan afroamerikai név.
Az Elin, Elina olyan porszívómárkás.
Ja, Tiger: Mikor olvastam hírét, az egyik kommentelőn nagyon röhögtem, azt írta be: He is not Tiger anymore, he's Cheetah. :)
Ami amúgy mindkettőnknek tetszett még, a Nina volt-de ezt is elvetettük, mivelhogy babás, spanyolul kislányt jelent.
Hát ez van, tudom, nem vagyunk könnyű eset, most kivettem a könyvtárból a 6ooo1 babanév lexikonját, pihent óráimban nekifutok, hátha megbúvik vmi, amire eddig nem is gondoltam.
Mint írtam volt, nekem nem tetszik egy tipikus magyar női név sem. Kettő, azaz 2 db volt a százas listán az utóbbi években, a Réka és a Kinga. A Réka pedig eléggé gyakori dömpingnév, más unalmas.