Majd az lesz jó, ha valamikor csinálnak egy olyat, hogy az MPAT tölténytől csak lyuk lesz a falban, a HEAT meg robbant egyet... Egészen addig szar az egész.
Házépítő meg kell, mivel még az "egészséges" házakban is el lehet akadni néhol... (lásd St. Pierre középső fehér átjárós ház - HUN zászló felől nézve - jobb sarka. itt rendszeresen meghalok azért, mert fennakadok egy kilógó téglában, ami nincs ott.)
Örülök neki, hogy lebeszélt, de azért le is írok pár érvet.
het - A házból az embereket ugyanúgy ki lehet lőni, tehát a házak felrobbantásának "értelme" megmarad szvsz. Eddig se azért lőttük ki őket, hogy ne tudjanak ezután benne védekezni.
zsír - Egy történet: Sakhalin nehéz pályán kiugrottam a helikopterből az orosz zászló felett. Előbb a heli esett le, fel is robbant + még vele a zászló két oldalán lévő házak. A roncs is vhol a flag mellett volt. Odamentem a zászlóhoz, leakasztottam és asszem egy ideig cipeltem is. De a lényeg az, hogy miközben szedtem le a póznáról, már lőttek rám kb 10 méterről, de köztem és az ellen között volt vmi láthatatlan fal s az felfogta a lövéseket. Ez a fal valszeg a ház elbontható építőanyag változatának láthatatlan kiterjedése volt.
hun - Úgy vettem észre, hogy a házak szétlövésétől lényegesen belassul a program.
Már megint lebeszélt az Ügynökség, szal a gyagyás ház szkript tőlem mehet:)))
Hehhe eszembe jutott egy vicc mikor az orosz katonák egy elefántot ejtenek foglyul és az mindent bevall.....
Penge és akkor mi értelme van a házakat szétlőni?? :DDDD
Remélem legalább lehet állítani az építés idejét.
Ez sztem nem megoldás a bugos ütközésvizsgálatra, és eddig sem akadtak be 100-asával az amberek házakba.
Na szóval mivel nem kérdeztetek meg és kijelentem: ellenzem a dógot!!!
Kellene egy script amiben egy triggert leétve a respawnra aki az azonbelül tartóztkodó ellenfelet lelövi (természetesen a saját respawnjára gondolok) akkor kill a gyilkosnak is:))
He nagyon nagy ellenállásba ütközik a dolog a népeknél(lehet akár véletlen is) akkor elég lenne csak egy bazi nagy figyelmeztető felirat globálba: pl hogy DOGMAN respawnkiller!!!
És egy mortálkombatos hang mondaná is globálba:)))
Na jó félre a viccet várom az alapötleteket, szabályterveket erre.
Más: irna valaki arról valamit, hogy mi az az "épület script" (asszem sakhalinon) amiről az irc logban olvastam???
en a Manual Virus Protection-t hasznalom. eddig mindent megfogott :-)))
persze ehhez kellett az automata megnyitast kikapcsolo peccs is az outylukkhoz.
Nekünk most erre a kettőre hivták fel a figyelmünket:
Win32.Auric.A vagy: Win32/Auric.A.Worm
A következő címzettől érkezhet: EROTIKA.LAP.HU
Tárgy: Maya Gold-os képernyőkímelő!
A Win32.Holar.F egy e-mailben terjedő féreg(kártyékony) program.
- fájlokat helyez el a gép merevlemezén
- összegyűjti a gépen tárolt e-mail címeket
- bejegyzi magát a regisztrációs adatbázisba
- minden újraindítás után aktivizálódik
- a 31.-ik futása után megpróbál minden fájlt letörölni a merevlemezről, kivéve a rendszerfájlokat
- sok különbőző levél tárggyal érkezhet:
figyeljetek a beerkezett leveleitekre, mert ma reggelre ket virusos levelet is kaptam (a levelek magyar nyelvuek voltak). A fertozott gepen a mar elkuldottek levelek kozul halasz ki egyet a virus, es csatolaskent rakta magat hozza. a fajlokbol az egyik exe, a masik scr kiterjesztesu volt, de mindketto 72,3 kbyte meretu. szoval a csatolaskent erkezo, hasonlo meretu, futatthato allomanyokat meg veletlenul se nyissatok meg. a virus egyebkent a W32/Bugbear.b@MM.
Köszi a tippeket! Sikerült a sikerült (39M Csaba páncélaútó már mügszik).
A viewgunner nem jött be, szerintem, csak a tank osztály alatt lehet életre verni. Így maradt a direkt kilátás a toronyból (kissé halszem optikásan).
Egy másik kérdés !!!
A torony forgatásakor egy idő után az egész jármű elkezd előre hátra rázkódni, de csak a belső nézetnél, ha valaki tud rá megoldást, azt megköszönöm.
Remélem DOGMAN nem haragszik meg rám, de ezt nem mertem berakni a OFP Scene-re hírnek :D
A vadonatúj Made in Taiwan fegyverek érkeztek a földszinti Büfé melleti '100forintos' boltba.
Ajánlatunk tartalmazza:
-Az eredeti, fapados és uncool CAR-15 (Colt Accuracy Rifle - 15) gépkarabélyt
-Eredeti 'Alig látom' fegyvertávcső, eredeti német licenc alapján. Max. nagyítása 600x.
-3db fegyverlámpa, a különböző látásviszonyokhoz, helyzetekhez: kis szoba/nagy szoba/udvar (elemek nélkül)
-Egy Extra fényszóró utcai harcokhoz (akkumulátor nélkül)
-Eredeti Sony-Feliratú Lézercélzó (szemre alig veszélytelen)
-Kulcstartó / Mindent Nyitó Mesterkulcsokkal (3db)
-Eredeti 'Swiss' feliratú svájcibicska, amelyel minden felmerülhető probléma (főtt/sült húsok, saláták, főzelékek) leküzdhető
-Szerencsét és Biztos Találatott biztosító mágikus szobor
-Szuper könnyű és Ergonómikus Extra nagy méretű fegyverfogantyú
Ajánlatunk a következő egy órára érvényes, kérjük ne késlekedjen, a szomszédja már a sorban áll!
Nincs semmi ok a bocsánatkérésre Chucky:)
Én nem sértődöm olyan hamar és mindenkivel előfordul, hogy hirtelenkedik egy kicsit:) Velem is előfordult már jópárszor.
Sőt, én kérek elnézést, ha esetleg megsértettelek volna globálon.
A pályát nem láttam, de a "hírét" hallottam és tudom, hogy miről szól a dolog. Ezek alapján került a "nem játszom rajta" kategóriába.
Lehet, hogy ez így hülyén hangzik, de eddig még mindig bejöttek az első megérzéseim a pályákkal kapcsolatban...
Egy érdekesség:
Hellden szigeten szerkeszgetem egy pályát, s azt vettem észre, hogy ha junius 2.-ára rakom a dátumot akko Vylmi -ben a repülötér, Merignac és Saint Charles part menti városok vízben vannak.
Gondolom ez minden dagálykor össze jön :)
Lehetne csinálni vízi utca harcot :)
Meg egy jó coop -ot amiben a tiszai árvízet dolgozzuk fel :)
S.T.A.L.K.E.R. csúszka, #2 felvonás
A múlt hét folyamán adtunk hírt róla, hogy az ukrán/orosz csoda kiadójának honlaján feltunt egy 2004, szeptemberi megjelenési dátum. Mindenki egybol a szívéhez kapott ezen tragédia után de a hétvégén helyesbítettek a t. urak: ezek szerint sokkal de sokkal elobb várható a boltokba kerülés, az a dátum sajna elírás volt. Huh, megnyugodtunk.
amúgy meg azé van egykét mapom fent amit még a mai napig MINDENKI jáccik.:))))))))))
szal most nincsen időm meg erőm követni az újdonat szkripthegyeket, meg szigeteket, meg pakkokat azé nem csinyálok új ZSÍRt a hunoknak ahol befulladjanak.
Meg hát itt vagy te is Strom..........
Light, az elméleted jó, csak arra kell vigyáznod, hogy megtaláld a helyes arányokat és nehogy úgy járj, hogy egyszer Te vagy egyedül a szerveren az újdonságaiddal, másszor meg húsz csőlátó vígan HENTel...
Chucky, lécci ne vedd már személyes sértésnek, ha nem akarok játszani egy általad készített pályán.
Vazze, hadd döntsem már el én, hogy mihez van kedvem. Ez nem ellened szól. Egyszerűen vannak pályák amiket nem bírok -függetlenül attól, hogy ki csinálta-, tehát nem szórakoztat az azokon való játék, következésképpen nem játszok rajtuk, mert nem vagyok mazohista és egy darab szöges ostorom sincs itthon...
Elmondtam már egy párszor, hogy semmi gáz nincs abból, ha valakinek nem jön be egy pálya és kihagyja. Addig szépen kint ücsörög a poolban és annyi. Majd játszik ha olyan pálya van, ami szórakoztatja, hiszen erről szól a játék. Ennyi és nem több...
Nem kell tehát mindjárt boszorkányüldözést gyanítani a dolog mögött.
Ha pedig Neked ekkora problémát okoz a dolog, akkor ne csinálj pályát, vagy ha mégis pályaszerkesztésre adod a fejed, akkor vállald annak az ódiumát, hogy esetleg nem fog osztatlan sikert aratni.