Krapulax: ELfelejtettem a közös nobrainnoproblemes nikkünk jelszavát. Próbáltam 00-al meg nélküle is, de passz. Szerintem Te sem tudod, mert be voltunk nyomva. Úgyhogy az egy egyhozzászólásos nikk lett :))
tegnap en egy levelet kaptam es a felado csak egy postafiok cim volt az USA-bol. Hat gondolkodtam es nezegettem 2-3 percig. De aztan gyozott a batorsag es a kivancsisag. :))
Nyugodtan kinyit6tad volna! Mert ugye max mi lehet? Megfertőződsz és akkor nem kell végigszenvedned ezt az öregkorodat. :)))) Mindenki jobban járt volna :))))
Lia: OneDa egy beste nőszemély, már engem is minden szökőévben hív csak fel.
Lio: azért ne kapkodd el, vagy legalábbis a frissítést vedd vissza 2-3 nap ra :)))
Lia: Elüldöznek? Akkor ha hazajössz kérhetsz menekült státuszt :))))) Miért nincs laptopod? azt rádugnád a mobilra és netezhetnél mint angyal (aztán csak a számlát köhögd ki):))))
Aaaa, varok a valasszal fel evet, mint ahogy te is szoktal. :-))) Egyebkent a nethozzaferesem egyre nehezebb, mert mar ismernek mint a rossz penzt, es eluznek mindenhonnan.
Aztan meg haragszom az egesz vilagra, mert nem irnak nekem. Ugye, OneDa????? Mi tortent a lannyal, lehuzta magat a WCn? Vagy en irtam rossz cimre?
Es ki mondta neked, hogy csupa jo tulajdonsagod van? Micsoda hazudos alak lehet! :-)))
Aztán mi ez a kihaltság? Én bezzeg véradásom után is írok ide! :))
Lia: Te meg ne legyél lusta! Írtam neked pár sort, mert én ilyen szorgalmas vagyok ugye. :))
Hívjál fel, mert nem tudlak elérni! :))
Mesélj, mikor megyünk és hol találkozunk! Még a szőrt is le kell faragnom az arcomról. Lehetőleg bozótvágó késsel, mert az a macsó. Aztán bekenem denimmel is :)))