Kőrössy Laci barátommal mentem és Ő azt mondta,h ott akar állni. mondtam neki,hogy nem lesz ez így jó,de neki jó volt!;) vártam,hogy mikor kezd el énekelni,de még kissé félénk volt! ez a debütáló meccse na! MÉG SOSE VOLT KINN!:) nem akartam magára hagyni...
Félreértetted. Abban a hsz-ban, ahol ezt írtam Oa hsz-ára reagáltam, amiben azt írta, hogy " nyertek egy meccsecskét" Erre írtam hogy igen, de ez a meccsecske,vagy menyecske? a Paks ellen történt, ami még azért nektek hátra van.
Egyébként idén küzdünk már első fordulótól, tavaly csak vesztettünk az első harmadban, nem is kerültünk 8-ba.
Ez jó duma. Sejtettem a mondandód lényegét, csak azért fura, mert úgy írod, mintha célegyenesben járna az alapszakasz és versenyt futnánk a 13-ért vagy a 8-ért vagy a 4-ért vagy a 1-ért ...
Vedd elő az Kislexikont, vagy az Idegen Szavak és Kifejezések Szótárát és olvasd el mit jelent az a kifejezés, hogy görcs, görcsölés. Meg fogsz lepődni. :))
Egyszerüen reagáltam a szolnoki beírásokra ebben a témakörben.
Megyek és mingyá nyitok is egyet mondjuk a "Ti kit választanátok Kecskeméten vezérszurkolónak?" témában. Nem fura? Bemákoltak egy meccsecskét és hirtelen mindenki szurkolni akar náluk (valszeg Zsoldos ellenállhatatlan bája csodát tesz, muhaha). Lesz még itt trendi-kepri is egyben vagy mi a pöcsöm.
Persze, a nap végén a lényeg ettől még nem változik: harmincanvattok, parattok harmincanvattok :)).
(Mindamellett, hogy elolvasván jót derültem, örülök is, mert talán lesz egy valamire való csapatuk és átélhetjük a 2005 januári katarzist. Azért nagyon-nagyon hálás vagyok nekik. No meg Dragannak :)).
Mivel a héten többször voltam bebaszva, mint józan, így azt gondoltam kihasználom az alkalmat, s előrébb viszem a tudományt magvas gondolataim leírásával...:)) Ámde nem hagyott az alkeszantitalentum oázis, aki a meccs állásáról szóló smseivel zökkentett ki az alkotásból folyamatosan... (ne gondolj semmi előkészületi kosárra, barátunk jégerrel vívott -csúfos kudarcal végződő- mérkőzését volt szerencsém nyomonkövetni....:)