én nem hallottam semmit.. de ha mégis, akkor ki kell innen gyomirtani tüstént azt a valami-offot! :)
a valamik virtuálisak.. a DE*DT~h határozatlansági összefüggés szerint olykor, látszólag megjelenhetnek itt valamik.. de csak rövid idökre.. azután úgyis lecsengenek..
erre még visszatérünk, jó? mert lenne hozzá egy-két gondolatom, de most lassan megyek.
csak még annyit, engem most valaki nagyon szeret. csak bántott, de nagyon szeret. én is szeretem őt. sokat jelent nekem. nagyon. nem is tudom, miért írom ezt ide. talán azért, hogy ő is tudja.
tudja. de lássa is. látja, és érzi. bocs az offért. :)
már régóta nem adok neveket a kapcsolataimnak.. egyrészt azért, mert behatárol.. de talán az igazi oka az, hogy nem bizok benne, hogy kiállná a terhelést kritikus helyzetben.. és a legtöbbször nem is állja ki :(
most megint egy trabant-szöveg jár a fejemben:
húzd be sötét függönyöd - senkihez nincs már közöd
az igazat megvallva, ezen mégcsak gondolatban estem át... sosem tudtam annyira elengedni magam, hogy valahol hanyatt feküdjek a fűben este, és a csillagokat nézzem, de otthon, sokat megyek ki este az udvarra, és nézem az eget.
meg sokat gondolok arra, amikor elmegy egy repülő felettem az esti égen, hogy vajon hova tart, azok az emberek, akik rajta ülnek, vajon hova mennek, honnét jönnek, milyen élményekre várnak?
ilyesmi.
mindig elvágyódom. különösen mióta Ch. elment.
azóta senki, de senki nem tudott olyan minőségben a BARÁTOM lenni. így nagybetűvel. BARÁT.
még az a szerencse, hogy van, akinek fontos vagyok. de van amit nem pótolhat senki.
nem szerelem, barát. a szerelem az más.
ááááááááá tiszta hülye vagyok. más problémákra kellene koncenrtálni.
ma nagyon szép a hold. sajnos ha én kinézek, nem látom a holdat, de láttam, amikor jöttem haza, meg amikor sétiztünk a kutyával. nagyon szép.
ha én kinézek, (bár ez egy másik topic), akkor egy nagyon békés, picit sárgás fényben úszó utcáát látok, és sárguló leveleket.
ez is szép. vagy legalábbis télen nagyon_még_sokkal_szebb lesz.
ma megálltam, hogy ne nyissak új topikot :) talán nem is kell minden hangulathoz.. pedig volna még jó pár ötletem.. amit te mondtál, az se rossz :)
meg irnék én más topikjába is szivesen.. csak mindig ezeknél kötünk ki.. meg itt legalább senki sem fogja ránk, hogy offolunk :)
nekem sok minden fekete.. szeretem azt a szint.. meg szeretem az éjszakát is.. most, ha kinézek az ablakon, nagy feketeség van, a közepén a ködös holddal..