Keresés

Részletes keresés

Popeye Creative Commons License 2002.01.22 0 0 5190
Nem egyedi eset nálam se, hogy a faszi bekap egy-két golyót minimum AK-ból, látom a véres pontokat rajta, ahogy bemegy a golyó, ő meg odalő és meghalok. Utána nézem, 100 hp. Ez természtes, hiszen a szerveroldali és kliensoldali dolgok bizonyos szempontból eleinte függetlenek egymástól...
Előzmény: Rad (5179)
Lee_ Creative Commons License 2002.01.22 0 0 5189
Gryylluuuuss :DDD
Előzmény: Gryllussss (5185)
Gryllussss Creative Commons License 2002.01.22 0 0 5188
Igy se jo, ugy se jo? Igy jo. ZTP. Over.
Előzmény: apadude (5187)
apadude Creative Commons License 2002.01.22 0 0 5187
Jol van na! Te is tudod, hogy igy se jo, ugy se jo, meg sehogy se jo...Kulomben is, meg csak nem is sejtegettem, hogy az anticsit miatt lagolhatnak a szerverek de aszondom akkor inkabb lagoljanak! Az en csitem ugyse bukik le. ;)
kmm Creative Commons License 2002.01.22 0 0 5186
hazudnak rendületlenül...
Gryllussss Creative Commons License 2002.01.22 0 0 5185
Ok, bocs, akkor most kapkodva abbahagyjuk.
Jaj, a te ID-d kerult fel veletlenul a banlistre?
Ejnye... lassuk csak...
Jol van. Banlistat torolni, anticsit cuccokat leszedni, mert Mr. T1 is lagol tole.
Es meg egyszer elnezest a kellemetlensegekert!
Thank you, for making a simple door very happy. /h2g2

(Imadom, amikor valaki szovegen atsut, hogy egy tejfolosszaju kamasz,
es meg ott tart, hogy azt hiszi, hogy levegobe rizsazassal barmit eler...
Ennyi naivitast es butasagot egy kupacban...

nna.

Zero Tolerance Policy rulez!!!!!

Ez kell ide.
)

Előzmény: AlmA (5184)
AlmA Creative Commons License 2002.01.22 0 0 5184
HI!
Nekem T1 es hálóm van de miota ezeket a csitgfogo progikat nyomatják 1000rel azota lagolok olyanokat hogy örörm nézni....
apadude Creative Commons License 2002.01.22 0 0 5183
Ebben biz van igazsag. Upc-n nyomulok, de meg igy is elofordult akkora LAGGGG, hogy meg a kov. kort is doglotten kezdtem...(nem egyszer lattam 2-3 EZRES pinget is) Nagyon mokas mikor pl a dude reg elszalad es a torkolat tuz meg vagy harminc masodpercig ott villog!
Előzmény: KecSke (5180)
Törölt nick Creative Commons License 2002.01.21 0 0 5182
na jo elmondom az igazsagot
ez a szar virus tamadott meg engem is es feltett minden csitet
en nem csitelek csak megfog minden szar emiatt a kocsog virus miat!!!
űvegre kiderult!!
nagyon kiraly vagy mage!!
ekkora faszsagot bazdmeg!!!
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
KecSke Creative Commons License 2002.01.21 0 0 5181
Úgy értem kliens/szerveroldali anticsít programok. Na már látom előre milyen anyázást kapok majd erre vmi okostojástól... ]8)
Előzmény: KecSke (5180)
KecSke Creative Commons License 2002.01.21 0 0 5180
Nekem mostanában a házi mazsi szerveren olyat csinált, igaz modemről, szal nálad 2-3 szor nagyobb pingről, hogy awp-vel lelövöm bucikáját, fröccsen, borul, majd várom fenn, hogy kiírja, ki volt az áldozat. Ezt nem teszi, mert 1 mp-el később hallok két colt lövést, majd még 1-2 mp és kiírja fennt, hogy nem én lőttem le.

Egy mappal később méxebb: ugrok és lövök két lépésről fél tárat belelőve közv. közelről, csávókám fröcsög, a fal is tiszta vér offiszon, erre meghal, de 3 mp múlva kiírja, hogy nem én lőttem le, sőt közben lelőttek egy olan ellenfelet, aki engem lelőtt, de nálam még meg se jelent, mert még nem jött ki a gépemen a sarok mögül sem...

Mindezt csak nyuansznyi példa arra, hogy aki lpb-ről nyomul, annak már egy lag is rosszul esik és csiterez meg anyázik, de aki modemes (vagy isdn like you), annak természetes a szopás... ]8)

Veriintreszting ugyanakkor, hogy DoD ilyet még 3-400-as ping fele sem csinál, szal vmi nagyonagy gebasz van itt 1.3 óta, de mind1. Nem is játszok csét addig többet, míg nem megy stabilan 50 alá a pingem... :| A lexebb az az egészben, hogy pont a kliens/szerveroldali programok generálják a legtöbb lagot, oszt miattuk van ráfogva vmire, hogy csít... :DDD

Mekk

Előzmény: Rad (5179)
Rad Creative Commons License 2002.01.21 0 0 5179
Ja, ertem en ertem... akkor ez csak egy furcsa jelenseg, ami csak neked letezik... s nem is godmode ;)
Biztos kicsit "mas" allapotban voltal, es csak neked megjelent az infernon a vegas "szelleme", es most epp ct alakot oltott... ;PPP

Mellesleg en is el tudom donteni, hogy mikor talalok el valakit... nemegyszer lattam mar olyat is, hogy rohadt nagyot froccsent a ver a fejebol, aztan megkapta meg ami a tarban volt (jo, abbol mar nem mind talalt) lelott, es a ver ellenere is 100-ban volt. Ha te meg ilyennel nem talalkoztal, akkor jo neked (vagy ha csak akkor egyszer). ;)

Egyebkent nem lehet, hogy laggolt vagy meg volt fagyva? Mer akkor elofordulhat ilyen, es vegig azt irtad, hogy nem mozgott. (Lehet, hogy mozgott, de azt meg nem irtad, csak aze kerdem. ;)

Előzmény: Mage (5176)
Mage Creative Commons License 2002.01.21 0 0 5178
Ja. A helyzet az, hogy van, aki elvarja, hogy komolyan vegyunk ehhez hasonlo legendakat.
Előzmény: ZsugaBubus (5177)
ZsugaBubus Creative Commons License 2002.01.21 0 0 5177
Mage meg az elejen komolyan vettem az irast :)
Mage Creative Commons License 2002.01.21 0 0 5176
"Ja es Mage, ha ezt nem nagyon akarod elhinni, akkor el kene egyszer latogatnod ide, es kiprobalnod mondjuk az SL vagy Mazsola szervert innen Egerbol... az 1 AK, 1 desert tar tulelese majdhogynem mindennapos, bar azert 100-ban szokoevente egyszer marad."

Hello Rad!

En nem arrol beszelek, amikor benazik az ember, es ello egy AK tarat. Hanem arrol, amikor valakibe belelo egy AK tarat :)
Amikor csattog az ellenfelbe belecsapodo golyo ossze nem tevesztheto hangja.
A legrosszabb esetben is 5-6 golyo kell AK-bol, hogy meghaljon az ellenfel, de akkor kevlar volt rajta, a labat lotted, es nagyon makos volt.

Maradjunk abban, hogy par meterrol, allo vagy alig mozgo ellenfelet 2 tar ak es 7 desert golyo segitsegevel le tudok loni, ha nem csinal semmi furcsasagot ;)
Ott allt infernon az alagut felett, es miutan kifogyott az ak, es a desert, o meg meg mindig csak allt, mint egy hulye, taraztam egyet es meg egy adagot belelottem, hiaba.

Ja, es godmode sem lehetett, mert akkor nem csattog rajta a loves.

Előzmény: Rad (5169)
Mage Creative Commons License 2002.01.21 0 0 5175
Az alábbi cikket angolul találtam, megpróbáltam szóról szóra lefordítani. Szerintem sok mindent megmagyaráz.
2002, január 19., www.symantec.com/newviruses.html:

"Ismét egy különös, majdhogynem egyedi vírusra bukkantak szakértőink. Az evilinstaller72-f névre keresztelt vírus irc-en és weben terjed. Ehhez semmit nem kell elindítanod, letöltened, a fertőzésről tudomást sem szerzel. A vírus akkor is megfertőzhet, ha a géped ki van kapcsolva.
A vírus néhány perc, óra esetleg nap lappangási idő múlva hirtelen akcióba lép. Társaival ellentétben nem töröl semmit, épp ellenkezőleg cselekszik. Először is rákeres a Sierra, Half Life, Counter-Strike könyvtárakra. Ha megtalálta ezeket, azonnal telepíti beléjük a következőket: egy régebbi OGC verzió, egy jól ismert Wallhack és egy PunkBuster hack. Egyes mutációk HLhack-et is installálhatnak, ha péntek van, vagy 13.-a.
Annak érdekében, hogy az eredmény garantált legyen, a vírus elhelyez egy alattomos kis fattyat a C:\ könyvtárba. Ez egy .dll, amelyet minden anticheat program cheatnek detektál, megtoldva egy olyan programkóddal, amely képessé teszi arra, hogy apránként, könyvtárról könyvtárra barangolva a gépeden, lassan, de a profi vírusok magabiztosságával és céltudatával megközelítse a cstrike könyvtárat, és rávesse magát. Ezután befurakodik a file-ok közé, ahonnan lehetetlen eltávolítani, még a format és az fdisk parancsok sem segítenek. Sőt, ha új winchestert vásárolsz, azon is rajta lesz.
Ha mindez kész, a vírus elindítja a punkbustert (ha nincs fenn, akkor feltelepítni), a paladint (szükség esetén telepítni) és a cheating-death nevű programot. Amikor ez is megvan, connectál egy magyar, wonos, a banlista projectben részt vevő szerverre, hogy lebukj.

Minderre akkor is képes, ha a géped egy hete nem kapcsoltad be, kihúztad a konnektorból.

Akkor is megteszi, ha van egy csomó ősrégi haverod.

----

Eddig a cikk. Na, szerintem felejtsük is el a banlistát, látszik, hogy tök igazságtalan.

apadude Creative Commons License 2002.01.21 0 0 5174
Ez azert eleg remisztoen hangzik, bar gondolom ilyesmi nem a klan szervereken tortenik?
Előzmény: -TJ- (5173)
-TJ- Creative Commons License 2002.01.21 0 0 5173
Vagy csak sima admin-cheat. Godmode. Admin-moddal konnyen meg lehet csinalni, es a passokat el lehet lopni.
Előzmény: Mage (5158)
AlmA Creative Commons License 2002.01.21 0 0 5172
HI!
de nem tudjatok megmondani hogy pl key generatorr az én key em csinalja valakinek???
Üdv.: ALmA
42 Creative Commons License 2002.01.21 0 0 5171
Akkor logikusan valaki más játszott vele. Hidd el, olyat nem csinálnak, hogy "na sorsoljunk ki néhány wonid-t a poén kedvéért"...
Előzmény: AlmA (5170)
AlmA Creative Commons License 2002.01.21 0 0 5170
HI!

Ugy tiltottak le a Won-os key-em hogy nem is jaccottam vele kicsit erdekes a dolog de semmi baj!!

Rad Creative Commons License 2002.01.20 0 0 5169
Orulok, hogy letezik... es megjobban, hogy hasznaljak. Es nem szamit egesz veletlen csitnek? ;)

Ja es Mage, ha ezt nem nagyon akarod elhinni, akkor el kene egyszer latogatnod ide, es kiprobalnod mondjuk az SL vagy Mazsola szervert innen Egerbol... az 1 AK, 1 desert tar tulelese majdhogynem mindennapos, bar azert 100-ban szokoevente egyszer marad. De eleg baj, hogy tuleli. Nem is jatszok ezeken... :( kar, mert regen a mazsi volt a kedvencem, az SL-en meg igen kemeny csapatok jonnek ossze alltalaban, ott kihivas jatszani.

Előzmény: Mage (5164)
Törölt nick Creative Commons License 2002.01.20 0 0 5166
Rad azt lagshotnak hijjak letezik
respawn bug is letezik
wonid maker is letezik
Mage Creative Commons License 2002.01.19 0 0 5165
Veletlenul nem lehet, de ha valaki egy mukodo wonid generatort hasznal, akkor jo esellyel valakinek a kulcsat fogja "ellopni", pontosabban hasznalatba venni.
Ujat kell kerni a valve-tol.
Előzmény: NiceScream (5161)
Mage Creative Commons License 2002.01.19 0 0 5164
Rad, igen, van ilyen, magyarok is hasznaljak, de azert ennyire nem latvanyos. Ez viszont kulfoldon tortent.
Elotte sem, azota sem lattam ilyet, nem is hinnem el, ha nekem meselne valaki. Na mindegy.
Előzmény: Rad (5163)
Rad Creative Commons License 2002.01.19 0 0 5163
Vagy ennyire szar net... (sajat esetemben erre gondolnek. Nagyon szar a matav innen Egerbol).

Vagy valami olyan console beallitas (nemtudom pontosan, hogy mi), amivel azt lehet elerni hogy a szerver nem tudja pontosan hol is van a client, es igy mondhatni te aztan abszolut nem oda losz, ahol o van, hiszen nem is ott latod. Valami olyasmi elven mukodik, hogy a client nem valaszol a szerver kereseire, csak olyankor kuld adatot, amikor o akar. Persze nem biztos, hogy van ilyen... soha nem neztem utana, mert nemerdekelt, de olyan emberektol hallottam, akik "jobban tudjak". ;) Nos, okosok... letezik ilyen, es ha igen figyelik a csitszurok?
Tudtommal tovabbra sincs health cheat... bar lehet, hogy ebben is csak tajekozatlan vagyok.

Előzmény: Mage (5158)
allapottrajektoria Creative Commons License 2002.01.19 0 0 5162
Valaki lecci mondjon egy cimet, ahol a cs1.3 linuxos szerverhez wonid-torest lehet leszedni vagy beallitani.
Most keszulok felloni egyet, de sajna sehol se talaltam semmi utalast erre.
NiceScream Creative Commons License 2002.01.19 0 0 5161
Hi skacok.
Lehet "véletlenül" két azonos WON ID???
Találkoztam a sajátommal és akkor boztosan én nemjáccottam!!!!!!!!
Ellehet"lopni" vagy mi a franc????
Popeye Creative Commons License 2002.01.19 0 0 5160
Azt hittem csak a szemem káprázik, de ez a force respawn szarság ezek szerint is csít.
Én is találkoztam már vele párszor ugyanis.

Cikasz meg fogott már ilyen csítert is:
L 01/16/2002 - 22:42:25: [CSGUARD] "QuArK<277><1648863><213.222.128.201>" found counterspec (Active Respawn) csapat:CT p

Előzmény: Rad (5154)
Mage Creative Commons License 2002.01.19 0 0 5159
Kerek szepen IP bant egy playerre, aki ma reggel nega II-n 3/4 8 es 1/2 9 kozott "LOL" neven jatszott. Sorozatos TK miatt. Remelem, fix ip-s, nezzetek meg a logban pls.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!