A kép mostani (szerintem)!!! Axl-ról rengeteg kép készűlt másfél éve, hiszen akkor nyomott egy Las Vegas-i koncert sorozatot a Guns. Harcsa bajusz ide vagy oda, pontosan tudja mindenki, hogy semmiből nem tart levágni majd nőveszteni! A SuperBowl-on mindig olyan elaőadók léptek fel, akik turnéra készülnek. Nem lepődnék meg ha február 7-én jelentenék be a hívatalos visszatérést koncert dátumokkal. Persze ez mind csak találgatás!
Biztosan ujdonsagot mondok, de az operaenekesek es a rockenekesek hangkepzese meroben elter egymastol. :-)
De hogy en is mondjak egy konkret peldat, hallgasd meg, hogy pl Cserhati Zsuzsanak milyen hangja volt 55 kilosan, es milyen hangja lett kesobb... Vagy hozhatnam peldanak Deak Bill Gyulat is.
Tudsz linkelni forrást? Nem azért, csak nekem úgy rémlik, mintha ezt a képet láttam volna már régebben.Persze lehet tévedek.Érdekes, hogy itt van harcsabajsza, a korábban belinkelt piros tréning gatyás képen pedig nincs.
A képen a főhős. Egy amerikai magazin adta le ezt a képet (fotó készült: 2016.01.14.)
Axl hivatalosan az NFL döntőn (SuperBowl) fog mutatkozni, de ez csak találgatás. A képen állítólag 81 kg, a UYI turnén 75 kg volt. A lényeg, hogy a menedzsment kőkeményen bújtatja az énekest és valószínű, hogy fénykorát idézve fog színpadra lépni hamarosan :)
New Era - Guns N' Roses Portál Facebook oldaláról szintén:
"Az Alternative Nation internetes magazin állítása szerint a Guns N' Roses a következő hónapban egy titkos los angelesi klubkoncerttel fog felkészülni a Coachella fesztiválra.
A portál azt is tudni véli, hogy a zenekar jelenleg Axl nélkül próbál a fellépésekre és új dalokon is dolgoznak, melyek közül néhány a Chinese Democracy-időszakában született.
A weboldalon megjelenő cikk hozzáteszi, hogy a GN'R a Chinese Democracy lemezről is fog játszani dalokat, emelett a jövőbeni tervek között szerepel egy világkörül turné amely az Egyesült Államokat, Európát és Dél-Amerikát is érintené.
Állítólag továbbra is zajlanak a tárgyalások arról, hogy kik lesznek a zenekar tagjai, a pletykák szerint Steven Adler is beszállhat a dobok mögé néhány dal erejéig és egy-két alkalommal Izzy is vendégszerepel majd.
Közben a BILD német internetes portál saját forrásokra hivatkozva azt állítja, hogy az újjáalakuló Guns N' Roses júliusban a Hockenheim Ring-en fog fellépni Németországban"
Azon csodálkozok h Slash belement így h megint Axl a nagyfőnök..a pénzért vagy a rajongókért vagy ennyire szeretne megint Axl-lel megint egy színpadon???
Tovább folytatódik a találgatás az újjáalakulú Guns N' Roses tagjaival kapcsolatban! A Pulse Of Radio beszámolója szerint Chris Pitman kiírta a Twitterre, hogy a menedzsment kérésére törölte korábbi, a Coachella fesztivállal és a Guns N' Roses-szal kapcsolatos posztjait. Pitman emellett törölte a biográfiájából azt is, hogy a Guns N' Roses jelenlegi tagja. Pitman a Coachella fesztivál fellépőinek hivatalos bejelentése után posztolta ki a Twitterre a Guns N' Roses logó kíséretében, hogy "Játszunk a 2016-os Coachella-n, készüljetek!" Majd ezt követően hétfőn törölte a fenti posztot és kiírta, hogy "Most szólt a menedzsment, hogy ne erősítsek meg semmilyen infót a Coachella-val vagy Gn'R-rel kapcsolatban. Szóval mindent tagadok!" Ezek után még azt is hozzátette, hogy "Amikor azt mondtam, a Coachella-n játszunk, arra gondoltam, hogy én és a kislányom, szeretünk a homokban játszani." A fenti események meglehetősen érdekesek, főleg annak fényében, hogy Pitman korábban kiposztolta a Gunsnroses.com-on látható rövid videót is, melynek állítása szerint ő vágta össze a hanganyagát. Plusz adalék, hogy a zenekar, bár még nem tudni, milyen összetételben, de már valószínűleg próbál a San Fernando völgyben található Mates Stúdióban. Legalábbis Slash múlt héten posztolt egy képet a gitárjáról, a stúdióból, ami ugyanúgy néz ki, mint az a stúdió, ahol Duff próbált a Guns N' Roses-szal 2014-ben. Nem sokkal később Duff is posztolt egy képet a basszusgitárjairól. Továbbra is csak Axl, Slash és Duff az újjáalakulú Guns N' Roses hivatalosan megerősített tagjai. Matt Sorum a LAX repülőtérre érkezve nem kívánta kommentálni az őt megtaláló újságíró azon kérdését, hogy miért nem vesz részt a reunion-ban. Forrás: http://www.blabbermouth.net/news/guns-n-roses-keyboardist-erases-coachella-comments-from-his-social-media-sites/
Nem kötözködni akarok, de kb. az utolsó pillanatban mondta le, napokkal ezelőtt nem tudta, hogy nem lesz olyan formába addigra?Szóval nekem ez kicsit sántít :) Az, lehet, hogy a menedzsment látta jobbnak, ha addig nem mutatkozik, illetve az is lehet talán, hogy a Coachella szervezők kizárólagosságot kértek talán, hogy addig a napig ne mutatkozzon, nem tudom.... Meg a másik, hogy a kép, ami kikerült nem arról árulkodik, hogy annyit fogyott volna, bár egyes források szerint az 2014-es kép. Legkésőbb áprilisban okosabbak leszünk :)
Szerintem azért mondta le Axl a J.Kimmel showt,mert még nincs abba a formába külsőleg mint amit kitűzött a Coachellára.és ha ez így van az azt jelenti,h a koncert előtt nem fog a nyilvánosság elött megjelenni.
Az biztos h mikor ősszel Slash öccse ledagadtozta egy rádió műsorba,akkor az jött vissza Axl-től h már diétázik.ha ez így van,tegyük fel az időtájt kezdte akkor félév volt még a Coachelláig.ennyi idő alatt lehet hozni egy jó formát az ő korában is.de ez csak az én véleményem,az is lehet h dagadt lesz,de azért bízok az elsőben😉
Mennek a találgatások, hogy kik lesznek még benne a három tagon kívül. Ami eddig biztos:
Axl Slash Duff Dizzy Pittman
Ők mindannyian tettek ki megerősítő posztot a Facebook oldalukra.Továbbiakban(ahogy előttem a kolega is leírta) pletykálják, hogy Izzyvel közösen új dalokon is dolgoznak és hogy Adler és Izzy is valamilyen formában része lesz a reunionnak. A napokban egyébként a TMZ "összefutott" Mattel a reptéren és hogy hogy nem pont erről kérdezték őt is. Ő nem mondott semmit, csak intett, hogy nem válaszol majd sejtelmes mosollyal elviharzott. Állítólag ő nem lesz benne, mert tett valamit, ami miatt Axl haragszik rá.Valaki tudja mi lehet az?Én ugy tudom, hogy kb. 10 éve egyszer összefutottak és mindent megbeszéltek. Szóval semmi konkrét nincs azon túl, hogy Axl mellett Slash és Duff ott lesz Coachella-n(ami már szerintem önmagába is akkor hiszem, ha tényleg megtörténik kategória) Várjuk ki a végét.Az biztos, hogy nem indult jól a dolog, hisz mint tudjuk, Axl lemondta a szereplését a Kimmel Showban, bár a pontos okát nem tudjuk és talán soha nem is fogjuk.