Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

DonIsu Creative Commons License 2006.09.26 0 0 1835

Erről van szó!

Nem kell erőltetni, ami nem megy.

Nem azt mondom, h az összes nyugdíjast tiltsák ki az utakról, mert van aki teljesen fitt még 85 évesen is.

De legyen kiszűrve közülük az aki nem lát, nem hall ... nem beszél.

Aki parázik vezetni, az már alapból veszélyes.

Én remélem mire már annyira le leszek tompulva, h ne tudjak vezetni, már csak golfautóval kell szaladgálnom a kis parkosított kertemben egy domboldalra épített házam körül.  :-)

Bár a hazai átlagéletkort tekintve (férfiaknál pláne) nem sok nyugdíjjat kell kifizetnie ennek a drága jó magyar államnak...

Sok köcsög audis.

:-)))

Előzmény: =Daniken= (1834)
=Daniken= Creative Commons License 2006.09.26 0 0 1834

szombaton, talira menet találkoztam egy ilyen nyugdíjas karavánnal.csupa penge streetfighter gép, Dawoo Matiz, meg Kalos, meg egy Lanos, de a Lanos elé becsusszant a körgorgaomban egy opel Combo vagy mi a szar.

mi a legvégén mentünk. egyszercsak nagy fékezés, végig fékeztek a kis dominók a sorban, oszt a végén a Lanos lekoccolta a Combot.

Öregem, amikor kiszálltak, olyan volt, mintha a Selyemgubók című film forgatásán lettem volna.Egy az egyben. az egész konvoj megállt, mi aztán kerülve tovább mentünk, de még láttam, ahogy mindenki kiszáll. Én nem tudom, hogy szektás gyűlésre mentek-e, vagy nyugdíjas klubba bridzselni, vagy szellemet idézni az erdőbe, de egy 60 alatti embert nem láttam, csupa-csupa fehér üstök. Már vártam, hogy mikor száll le az űrhajó.

Egyébként megértem az öregeket. Nekik ez a mai világ teljesen kretén.és az is.

ritkán hibáznak, de akkor nagyot és minden előjel nélkül. szerintem vezetésnél végig görcsben van a gyomruk a sok állat miatt. mint nekem az első 3 hét alatt, amikor szoktattam magam a "kultúrált" közlekedéshez.... csak mi megszoktuk, ők meg nem tudják, ezt meg kell érteni.

Különben inkább menjenek konvojban, ezt tök komolyan mondom.

mert megvédi őket is, nem száguldoznak, együtt vannak, vigyáznak egymásra.

Én hülyét fogok kapni 70 évesen, ha nem vezethetek.

de ha már nem fog menni, akkor nem erőltetem.

majd kimegyek a fiammal-lányommal szabadnapra és biztos visz pár kört, vagy én őt.

Előzmény: DonIsu (1833)
DonIsu Creative Commons License 2006.09.26 0 0 1833

Ha már a korlátozottakról van szó, meg a nyugdíjasokról:

Én nem engedném megújítani 70 éves kor környékén a jogsit, csak szigorú, teljes körű egészségügyi vizsgálat után.

Persze olyan vizsgálatnak kellene ennek lennie, ami régiónként egy helyen végezhető el, mert a háziorvos 5 ezerért "meggyógyítja" a bácsit, nénit.

Mostanában (főleg Pesten járva) sok veszélyes helyzetbe kerültem idősek miatt (itt nem az 50-60 évesekre gondolok).

Tegnap is a nyannyer simán átvágott a külsőből a belsőbe index, meg szétnézés nélkül....ja és 3 sávos volt az út!!!

Ha nem vigyázok belémjön.

Mikor mellé értem - nem kis bátorság kellett hozzá - látom, hogy ő nem lát semmit.

Úgy festett, mint Stevie Wonder koncertezés közben.

Rátapadt a szélvédőre, s feszülten bámult .... hát talán előre...

GÁZ!

A másik, a pronyó állat dzsippes köcsög!

Nagy sokára elindult a zöld lámpánál (nem dudáltunk, ííízi volt még barátnőm is, ki vezetett). Aztán ment 35-40-el. Végre megelőztük, mert siettünk. Erre elkezdett vadul refizni, aztán mikor megálltunk egy lámpánál, elénkhajtott, rá a zebrára, s megint ment, immáron a két sávra bővült út közepén 40-el.

Gyökér!

Magyar ember nem viseli el, ha megelőzik!

Ez van...

Előzmény: J.a.n.e.s.z. (1829)
Törölt nick Creative Commons License 2006.09.25 0 0 1832
Lehet vele játszani a "mi hiányzik a képről" c. játékot.
Előzmény: Törölt nick (1831)
Törölt nick Creative Commons License 2006.09.25 0 0 1831

Egy miskolci illető gyűjt ostoba dolgokat, a legördülő menüben értelmesen kihelyezett táblák is vannak... :-)

Előzmény: =Daniken= (1830)
=Daniken= Creative Commons License 2006.09.23 0 0 1830

megértelek, én is mesélek:

1 bő másfél hónapja megállok a házunk előtt, 1db roki kocsis parkoló van.

Igen ám, de 1 db ilyen lakos van itt, az is a szomszéd lépcsőházban,tényleg akadálymentesítve azon a részen az egész ház.korrekt.

csakhogy!!!

az utcán a roki P helyet jelző táblát egy lámpaoszlopra szerelték, viszont a roki kocsis hely az oszlop előtt van, nem utána!!! ergó, hiába jogosan a tábla utáni helyre, mert az oszlop előtti hely még fel is van festve, sőt! a faszi aznap otthon is volt, mert a helyén parkolt.

de azért a seggfej járőr, vagy közterületis csak büntizett.

és mindezt azért, mert az önkorm. vagy kicsoda nem rak oda újabb oszlopot, vagy fát, vagy anno rosszul festette fel a roki kocsis helyet.

balfék banda:-))))

mondjuk, eddig nem jött semmi, de ha mégis jön, tuti nem hagyom annyiban.

telerakom vele a netet és belinkelem az önkormányzatnak is meg a közterületiseknek is, legyen miért jogosan égni:-))))

addig peace.

Előzmény: J.a.n.e.s.z. (1829)
J.a.n.e.s.z. Creative Commons License 2006.09.22 0 0 1829

Egy érdekes történetet szeretnék megosztani veletek:

TECSO parkesz 2. helyén álltam a kocsimmal, mivel a NO1 rokkant helyet egy 5-ös BMW méltóztatott elfoglalni. Kívülállóként még hihető is volt hogy rokkant lehet az illetékes, mivel nagyon korrekten olyan ferdén állt be, hogy gyakorlatilag én úgy fértem be a 2. helyre, hogy sehogy mert egyébként neki mentem volna a Bömösének. Kicsit néztem ki a fejemből, majd kb. 20 percnyi várakozás után megjelent a kb. 25 éves gazdája és dekurvajóbarátja. Teljesen nagyarcúan beszálltak, majd némi köszörülés után sikerült csórikámnak életet lehelni a valszeg előtte totálra törött, de még most is hengerfejes fostalicskájába (amúgy tele volt horpaszokkal+az ajtó is szarul illeszkedett). Csórikám éppen hogy elhúzott egy füstfellegben, mikor 1 percre rá egy baszott nagy 3 ajtós Merci állt be a helyére és kiugrott a melegítőbe (mi másba?!) bújt hülyegyerek... no komment.

DE:

Hogy ne csak a valóban mozgássérülteket védjem! Tisztázzuk, kinek is járt a rokkantsági parkolókártya?! Ha jól tudom és gondolom, mindenkinek, akinek a mozgása korlátozva van valahány százalékban. Vagyis: ha van egy "kis"/"nagy" (most lényegtelen) pld.: porckorongsérve az embernek, akkor már válthatja is ki a mozgássérült igazolványát. Ezen az alapon a nyugdíjasoknak véleményem szerint 80%-nak van mozgássérült igazolványa? Ezzel nekem mi a bajom? A Helyzet a következő: a házunk mögött (sarokház) 8, azaz 8 db parkolóhely van. Ebből a 8, azaz 8 db parkolóhelyből 3!!!!! Mozgássérült parkoló! Hogyan lehet ez? Mert a f*om tudja milyen jogszabály alapján, ha az ember le van százalékolva, akkor alanyi jogon jár neki a lakóhelyére vonatkozó mozgássérült parkoló. Még ezzel sem lenne semmi bajom, ha valóban igazi mozgássérültek lennének.

1; De hogy a mellettünk lakó emberke csak azért váltatta ki ezt az igazolványát, mert leszázalékolták, mert munka nélkül maradt.

2; A másik emberkének a házunkban van a garázsa!!!!!Így mi a f*nak neki egy k*va parkoló a ház mögötti részen is?!

3; A harmadik palinak bár nem a házunkban, de van garázsa. Az évi autóhasználata (ez nem vicc!) kb. 2000km... és erre kellett nekik felfestetni 3 db parkolót, mert ez nekik jár...

... na menjen mindenki a jó kurva picsába!

És ezért (is) remélem hogy megérdemlik a köcsögök hogy elfoglalják a helyüket a TECSO előtt. Igaziból az a gáz, mikor nem egy "százalékjjatokmálemernemleszmunkám" embernek kell a parkesz, hanem egy valódi tolószékes embernek.

Remélem megértitek a problémámat, mert az Önkormányzat visszautasította a fellebbezésem és ajánlotta hogy nem feltétlenül a ház mögött kell parkolnom. Ezt lehet hogy nem hiszitek el, de volt olyan hogy egyátalán nem volt hely egyik háznál sem.

MAGYARORSZÁG 2006

Törölt nick Creative Commons License 2006.09.20 0 0 1828
:-)))
Előzmény: DonIsu (1821)
OKS Creative Commons License 2006.09.19 0 0 1827
Agresszív BMW-s :D
Előzmény: DonIsu (1826)
DonIsu Creative Commons License 2006.09.19 0 0 1826

Ez lemaradt:

:-))))

Előzmény: DonIsu (1825)
DonIsu Creative Commons License 2006.09.19 0 0 1825
Akkor csak sima "Bmw-s köcsög"!
Előzmény: OKS (1824)
OKS Creative Commons License 2006.09.18 0 0 1824
Igen, az tuti nem rendőr volt. Még pár éve olvastam erről hogy sokan direkt vettek ilyen rendszámokat, de ha minden igaz akkor ennek már vége...
Előzmény: fastcar (1823)
fastcar Creative Commons License 2006.09.18 0 0 1823
Az nem feltétlen volt rendör. Sokan komoly pénzt fizetnek ezekért a rendszámokért, hogy a talpas kevésbé baszogassa öket.
Előzmény: DonIsu (1819)
=Daniken= Creative Commons License 2006.09.18 0 0 1822

Mert akkor olyan bugris lettem volna, mint ő...pedig gondolkodtam rajta:-)))

nem akartam én lenni a megmondó ember...

olyan fél éve a Selmeczi a Hócipőből parkolt a Mammut 1-alatt...kerstem egy helyet, becentiztem magam. erre oda állt be mellém, majd nekiállt hőbörögni, hogy ugyan álljak már ki onnan, mert a felesége nem tud kiszállni a mellette lévő oszloptól.

Először elborult az agyam, aztán csak annyit mondtam neki, hogy egy ilyen nagy embernek csak nem akadály arrébb húzni az oszlopot, vagy befizetni az asszonyt egy vezetés tanfolyamra...de át is lehet állni máshová....

ott puffogott a bajsza alatt, aztán jól otthagytam a francba...köcsög sztárelit:-(

gyors vezetés: off autóval jöttem haza nyaralásból, M7-en olyan 3/4-ed óra kb. 198-200-as zúzás után mondta a barátnőm, hogyha nem veszek vissza sürgősen, kiveszi a Swordfish filmzene CD-t és ezt nyugodtan vehetem fenyegetésnek is:-))))))

úgyhogy onnantól csak cammogtunk 140-el....:-))))

Előzmény: DonIsu (1821)
DonIsu Creative Commons License 2006.09.18 0 0 1821

Miért nem kiáltottad oda:

"Szomjas vagy bazzzeg?!"

:-)))))

Előzmény: =Daniken= (1820)
=Daniken= Creative Commons License 2006.09.18 0 0 1820

múlt héten moziban voltunk a barátnőmmel, na ki akart kiállni a mélygarázsból???

Naná hogy a bodrihajú Rózsa Gyuri. egy 5-ös bömösben ült.

Akkora paraszt volt, mint a ház. előtte egy régi A6-os állt meg, pár fiatallal, 3 csajszi asszem. bénáztak vmit a parkolójeggyel, de max 30 mp-et.erre a Rózsa Gyugyu kiszállt és elkezdett üvöltözni, hogy "takarodjon most már előle, hülye bunkó" és fel volt háborodva. ezt olyan 20 ember látta premier plánban.csapkodta az ajtót a 20 évvel ezelőtt divatos kőmosott farmernadrágjában....

visszataszító, gőgös fasz volt. a BMW miatt mondjuk égett a pofám, szégyelltem magam a bömös miatt....

Előzmény: DonIsu (1819)
DonIsu Creative Commons License 2006.09.18 0 0 1819

Miért nem szidjuk inkább a rendőröket?

A jó büdös lábszagú anyóserőszakoló rohadt köcsög tahó primitív fakabátot!!!

(Múltkor láttam egy E34-est RRB-*** rendszámmal... Köcsög agresszív bmw-s rendőr!!  :-)) )

Törölt nick Creative Commons License 2006.09.11 0 0 1818

Melyik Feri? :-DDDDD

Előzmény: OKS (1817)
OKS Creative Commons License 2006.09.10 0 0 1817
Ha minden igaz ennek egy egyedi 'FERI'-s rendszáma van, láttam már párszor.
Előzmény: rich collector (1814)
bmw740d Creative Commons License 2006.09.10 0 0 1816

Így kéne járnia az összes parasztnak, aki jogosulatlanul rokkanthelyen parkol! És most agresszív bmw-s vagyok!

fastcar Creative Commons License 2006.09.10 0 0 1815
Egyébként pont az áruházak parkolóiban a legkevésbé lehet autómárkához kötni ezt a magatartásformát. Gyakorlatilag tetszölegesen minden gyártmányt látni szoktam hasonló szituációban. Mondjuk a keresztbe-parkolás valóban minösített eset. Egyéb helyeken már jellemzöbb, hogy inkább a három német elitmárka nagyobb modelljeit birtokló személyek veszik kevésbé a jelzést
Előzmény: BarG (1811)
rich collector Creative Commons License 2006.09.10 0 0 1814
Mivel már több barátom gratulált, ezúton is közlöm,hogy nem engem ábrázol a mellékelt fénykép. A  "kolléga " úr nevében is elnézést kérek mindenkitől. És bár csúnya dolog, és nem is kívánom senkinek,de lehet, hogy még szüksége lesz a helyre.
Előzmény: lanro (1810)
Törölt nick Creative Commons License 2006.09.08 0 0 1813
Ma reggel a Cora parkolóban éppen egy Corsa állt be úgy mellém, hogy 116 kilós létemre 10 centi helyen kellett beszállnom a kocsimba. Kedvem lett volna cetlin az ablaktörlője alá tenni: "Tanulj meg parkolni, HP!"
Előzmény: BarG (1811)
BarG Creative Commons License 2006.09.07 0 0 1811

Kétszeresen fogyatékos...

Egyébként nem BMW specifikus a történet, nagyon sokféle autótípust láttam már hasonló szituban, csak hát Opel Corsát nem szokás fotózni. AZ nem bántja senki szociális érzékét, egyszerűen csak bunkó és kész.

Előzmény: lanro (1810)
lanro Creative Commons License 2006.09.07 0 0 1810

Na még egyszer hozzá a kép...

lanro Creative Commons License 2006.09.07 0 0 1809

Sziasztok

Ezt itt találtam az indexen. MIt szóltok hozzá?

Tornado86 Creative Commons License 2006.09.04 0 0 1808
Tökéletesen igaz amit írtál, bár hozzátenném, hogy a Takuma Sato-k biztos nem bírták volna idegekkel, hogy felgyûlik a sor a sztrádán 1 TIR mögött amelyik épp a másik TIR-t elõzi, mire az elõtte levõ ahelyett, hogy azonnal elengedné még nézegeti egy kicsit a másik orrát. Én ezt konkrétan Németországban tettem meg, igaz ügyelve arra, hogy lehetõleg 1 pillanatra se tartsam fel a mögöttem haladó M6os BMW sofõrét, aki a lehúzódásom pillanatában kapcsolt, hogy merõ tiszteletbõl elõreengedem. (a belsõ sávon a TIR még mindig a társát elõzte, én pedig nem veszélyeztettem a közlekedés biztonságát). Szóval ennyit az agresszív BMW-s helyzetrõl.
Előzmény: Törölt nick (1807)
Törölt nick Creative Commons License 2006.08.28 0 0 1807

"A gyors autókkal gyorsan menők sokkal jobban figyelnek, jobban kihasználják a lehetőségeket"

Vagy éppenséggel az ellenkezője, bamba, gondolkodásra képtelen hülyegyerek, aki a lóerőkkel tud csak felvágni, másra nem futja... szellemileg.

Azt hiszem, nincs általános recept. :-(

AH

Előzmény: BarG (1803)
danidoki Creative Commons License 2006.08.26 0 0 1806
Ma sajnos vétkeztem.... Nem szoktam a türelmemet elveszíteni, de...!!! Ha vki a Petőfi hídon a belső sávban 40nel megy, és mikor kicsit rácsúszom a lendület miatt (értsd: követési távolság lecsökkent), még rá is fékez....Brah... Sietek, mert haverom várt rám, és egy sorompó miatt késésben voltam. A hídon külső sávban egy kisterherautó, 40nel, előttem ugyancsak 40nel egy Carismás, aki mikor látja, hogy valaki mögötte gyorsabban menne, ráfékez...Tipikus. Majd ő megtanít, hogy ne siessek. Néha én is agresszivvá, válok, ha siet az ember, az ilyen "vasárnapi vezetők" nagyon fel tudják az adrenalinomat nyomni. Sajnáltam, mert mellette a felesége, mögötte a nagyi űlt, és én bizony beszóltam...Sőt, elveszetettem a fejem, és igencsak hangosan beszéltem. Ha a márka hírnevét előttük megaláztam, elnézést. Érdekes. Utána láttam, hogy kisorolt a külsőbe. Ezek szerint tudta, hogy mi a jobbra tartás. Ha nem BMWvel lettem volna ugyanezt tettem volna. Pedig nyugodt, türelmes vezetőnek tartom magam.
Törölt nick Creative Commons License 2006.08.26 0 0 1805

annyit beledumálnék, (amúgy mint 1. vidéki, és 2. amerikai autós), hogy nem márka szerint kéne rangsorolni a sofőröket, hanem pest/vidék, és inteligencia alapján.

beképzelt pesti majmok között más is hajlamos azzá válni. mindegy, hogy zaporozseccel, vagy cadilaccel, mindegy hogy bmwvel vagy suzukival (ami persze power :D) közlekedik.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!