Talán ha észrevennéd hogy nem vizet locsol magára akkor érthetővé vállna,hogy miért a tüzoltóruha.Az ember ritkán próbál meg gyufával vises testet lángra lobbantani.Ha meg nem láttad a klipp elejét,mi a francnak írsz róla.(A gyufa a végén van.).Mellesleg kannák is vannak a klipben ,ráadásul olyan fajták amiben benzint szokás tartani.Ha ezek után sem érthető a klipp,akkor meg ennyit sem tudod többet segiteni,bár ezt sem szivesen tettem.Remélem észrevetted.
HEHEHE, nem gyalogoltál bele a lelki világomba... Még jó, hogy direkt az elején leszögeztem, hogy nem kötekedni akarok...ez is csak egy vélemény volt... Úgy tűnik ez a fórum már mindig csak arról fog szólni, hogy dobáljuk a sarat, ha más nincs, akkor egymásra... Legalábbis az élet csak ilyenkor idul be! KÁR!:-(
MÁS: Én nem láttam a klipet, tényleg ennyire gáz?
Ezek elég kemény szavak.Az mindenesetre igaz, hogy ezek a nagyszerű felnőttek egy igazi gyereket tettek maguk elé.Gyerek hang, komolytalan kiállás.És mi egyátalán az igazság az amerikai sráccal meg minden igérettel?Sunyi kicsit ez az egész.Arra lennék kíváncsi, hogyan akarják lejátszani így a nyári fesztiválokat? Debreceni srácokkal beszéltem a koncert után ők azt mondták hogy náluk otthon egy ilyen bulit ledobálnak a színpadról....meghogy gyalázat.Ha így folytatják ennek a történetnek is igen magyarul lesz vége.Pedig régen azt hittem a nagy akarás őszinte, de én csalódtam.
Hűdejóvidejóklipp!!!
Nemtom mi a címe, mert az elejit nem láttam. Ha valaki elmesélné miről szól.......
Lehet, hogy szegényes a lelkem, de nem látok a mélyére. Mér jó, hogy az énekes vizsesen énekel, a többiek tűzoltóruhába öltözve kb 10* fölrohannak ugyan azon a lépcsőn, majd a levente kárörvendő mosolyát követően jól meglocsolják a csókát.
Jaaaa, az András vadállatiasan áttör egy falat.
Ha lóbádzsit program van, minek videjóklip???
Most szomorú, mer eddig szerettem a FF-ot, de 3 nap alatt elment tőle a kedvem....
KÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁR
bocs,hogy belegyalogoltam az érzelmi világodba.egy kérdésre válaszoltam..na jó,meg hozzátettem a véleményem.de nem gondoltam,hogy ez gáz.el is hussanok,most úgyis kész vagyok..láttam az új klippet.fantasztikus..télleg:(((
Sorry, nem okoskodni/kötekedni akarok, de nem hinném, hogy a Sun Workshop-ot és a FF-ot össze kéne hasonlítani... Illetve abban sem vagyok biztos, hogy a kettő közül választani kell, legalábbis nem ilyen szinten... De ki tudja?! Na, mindegy... PÁ!:-)
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....
A személyi ügyek engem nagyon nem érdekelnek, nekem a koncert legyen jó, és felőlem a Zalatnai Cini is elhörögheti a nótrákat......
Majd megláttyuk a vak is aszonta!!!!
Én egynek hallottam, de én botfülű vagyok!!!
Végülis nem az Andrásék bénáztak, hanem ez az új csóka! (nem bírom megjegyezni a nevét)
Mondjuk van egy megoldás!
A kajabálós meg hörgős nótákat nem kell eröltetni
(Csak a febriknek nincs nem hörgős meg kajabálós nótája...)
hahó!
neeem Levente!szabó andris!szeretném az ő szájából hallani,hogy ezt elbénázták.mert sikerült,rémesen szar koncertet összehozniuk.én sem az énekest szeretném fikázni,de ide nem illik a hangja.
blizzard of 77:a Sun Workshop szerintem is jó.nem olyan dallamos mint a fabrik,hanem kicsit zúzósabb.de inkább őket fogom hallgatni.
vkriszta:szerintem kéne hármat is.
nem hiszem,hogy ez változna de majd Mezőtúron kiderül...
Szo, mi szo, az nem a Pityesz zenekara, hanem a Fecske Andrise :)
Amugy jok voltak, a ROCK mufajban ok az egyetlen hasznalhato zenekar.
(Mondjuk hiaba volt barkinek jo cucca a SportSzigeten, egyszeruen seholse hallottam melyeket es kozepeket. Kutyautes.)
Sziasztok!
Balázs biztos hogy a tőle telhető legjobbat akarja és fogja is adni. Talán túl hamar csöppent ebbe az egészbe, szerintem nem kell ettől még leszólni, senki nem lesz egyből tökéletes. Biztos hogy egyre jobb lesz majd, de olyan mint valaki más, sohasem lesz, hisz Ő saját magát adja és nem mást.
Reggelt!
Én láttam a Pityesz zenekarát, ami Qrva jó volt, úgyhogy nézem máskor is!!!
Hogy őszinte legyek, szerintem igen siralmas ez a csóka.
Lehet, hogy máshol jó, de itt borzasztó volt!!!
Az új zenék viszont ászok.
HA lemegy egy oktávot az arc, akkor még jó is lehet!!! :-)))
Én is adok balázsnak még esélyt, szóval legközelebb is meg fogom nézni, mindenesetre a tegnapi koncert nem kerül be a top 10 bulis élményeim közé. :))))
Mielőtt mindenki elkezdene fikázni, szögezzük le:
A srácnak tényleg nehéz dolga van. Mi már hozzászoktunk a Pityesz által énekelt verziókhoz, az ő stílusához. Az új énekes srác ezt nyílván nem tudja hozni, a saját stílusában pedig egyelőre - és még talán jó sokáig - számunkra furcsán fognak hangzani a dalok. Az új anyaggal viszont szerintem nem lesz probléma, és remélem a koncertek is majd egyre jobbak lesznek (egyébként most valóban pocsék körülmények voltak, tehát ez nem csak a "szokásos" kifogás).
Elsőre valahogy az jött le, hogy az énekhangja egész jó a srácnak, viszont, amikor inkább "üvölteni" kellett, akkor csak vinnyogott, átment magasba és nem volt torka a keményebb témákhoz.
Pityeszben az (is) volt a jó, hogy egy kicsit énekelni is tudott, egy kicsit "üvölteni" is - passzolt az egész a zenéhez.
Azt mondom várjunk még, én "Mező-tour"-ra is megyek, sztem jobb (és remélem) hosszabb lesz a koncert. Az énekest további lelkesedésre buzdítom, elsőre most még nyílván izgult is...szóval, fel a fejjel!
Josh-ra viszont én is számítottam!
Nagyon szeretem a POT-t, Balázst benne nagyon jónak tartom, de nem a Fabrikban.
És ezért abszolút nem őt hibáztatom, sajnáltam is szegényt az sms fal miatt, meg sajnáltam Pityeszt is...
De ne mondja nekem senki, hogy na most majd milyen jól lehet nyomulni a Fabrikkal külföldön.Életembe elösször történt meg, hogy elhagytam a koncertet pár szám után. Igaz a Blind Myself viszont nagyon jól nyomta legalább a másik színpadon!!
Jobban járt, aki nem ment ki vagy ha kimet elkerülte messziről a FF koncertet.
Én nagyon szeretem a Fabrikot kb 98 óta, de EZ??!
Az sms falra kiírt üzenetek minden elárultak.
Josh valamiért nem volt sehol
Reméljük ő majd elviszi a hátán a produkciót, mert így Balázs ma nem nagyon volt a helyzet magaslatán.
Ha nem tudom, hogy hol vagyok azt hittem volna, hogy egy kb 1,5 évvel ezelőtti POT koncerten vagyok, ahol FreshFabrik dalokat játszanak kis bagzómacska vernyogással vegyítve.
Érdekes módon a Lamentationban sem Béci sem Lev se Matyi nem volt hajlandó vokálozni , így az
már eleve rosszul indult a " zenekar ül a limuzinban" felkonf után.
:-)
A srácnak nyílván nincs elég színpadi rutinja, mert kicsit nyögvenyelősen kereste a szavakat és nagyon nem ment neki hiába próbált jófej lenni a gyengus énekhangja mellett.
Remélem lesz ez még jobb is.
Josh hátha alakít valamit majd.
Ja és légyszi ne harapjátok le a fejemet , azért mert én voltam az első aki lefikázta.
Ahogy körülnéztem nem csak én nem élveztem így a koncertet.