Újraújraélesítettük a Play ball!-t, most már hekkerbiztosan Brecsi és a baseball.hu kebelén: playball.baseball.hu Frissítsétek az RSS olvasókat, és ha írnátok, Brecsi osztja a logineket.
A statisztikaid igazak. Viszont eleg sokszor borotvaelen tancolt save szituaciokban az iden is, amikor 2-3 runnal a Sox vezetett es Papelbon Ur 1-2 run-t odaadott a z ellenfelnek es hajszalon multak a savejei. Ot soha nem tartottam egy igazi pitcgernek, o inkabb egy hacker. Barmennyire is utalom a Jenkiket, nekem Mariano Rivera az igazi closer, o megvalogatja a dobasait es az ellenfelhez igazitja azokat jol helyezve a strike zonaban vagy annak kozvetlen kornyeken. Papelbon meg fiatal es eros es azt hiszi, hogy a fastball-jaival mindenkit legyozhet. A splitter-je es slider-je kozel se minosegiek es kb. 10-15%-ban hasznalja oket. Aki csak jo fast ball utonek szamit az MLB-ben, az csak var es manapsag egyre gyakrabban uti a fastball-jait. Amennyiben nem boviti a dobas repertoarjat hatekonyan - marpedig nem ugy nez ki - , akkor a kozeli jovoben mas closer utan nezhet a Sox. Egyre hangosabb a Papelbon elzavarasat kovetelo korus a Nationban es nem tudom Francona meddig szavaz meg neki bizalmat. Igazad van, sajnos nem sok minosegi closer van a szabad piacon.
tegnap botlott eloszor az evben ( ugyertem mentest bukott), ma meg mar normal esetben nem is alkalmazta volna Francona. Tegnap azt vettek eszre, az ESPN is foglalkozott vele, hogy a jobbosoknak (jobb oldali utok), belulre tolta allandoan , Thames meg elsore belnyult [nana hogy belulre]) (inside), persze mas is kozrejatszott de alapvetoen igy vesztette el Papelbon.... tud o koncentralni ha kell. Hat jobb, tapasztaltabb most helyette senki mas nincs a szabad piacon. Ez van es kesz.
...hat ma sem volt nekik egyszerubb, de nekem se! Ma is elhuztatok, mar kezdtem leirni a meccset... de aztan Joba segitett hogy erdekes legyen a meccs, azaz kiegyenlitettunk. Na jottek a hires closer dobok... mariano-nak ma sem ment (hermida 2RUN Double) ... 7-5 szoval ....2 run elony ma (faradtan) csak eleg lesz papelbon-nak. Elsonek Alex ... scutaro error..BUMMM..... , majd fel is lopja magat a masodikra, szoval ponszerzo helyen alex... [kezdek aggodni]... Aztan Cano dupla, alex hazaer... mar csak 1 az elony. (no out!)..[vernyomasom emelkedik. .... mondja nekem ezek utan valaki hogy egy unalmas sport a baseball] Cervelli tokeletes buntot csinal, cano a harmadikon (1out) [ ergo a kovetkezonek majdnem barmilyen utes (nem HIT) barmerre eleg h cano hazajojjon, nem beszelve h Cano gyors. Thames walk [ mar nagyon kemenyen fent van a pulzusom, csak azt mondogatom magamban hogy ezt nem erdemelnenk meg, de esely nagyon kicsi] ..es jon Miranda, aki ugye meguti a ground out-ot, ezzel semmi baj, de papelbon kezeben landol, cano nem indulhat meg, marad kidobni az elsot (2 Out) [ kezdek homalyosan latni, meg gondolkozni h hosszutavon megeri -e ez nekem, es csak arra gondolok hogy mar csak egy beleutes nem eleg nekik, itt HIT KELL !] Utana az a 8db dobas amit Winn-nek adott papelbon, egy eletrevalosag volt (SO!) SIKRULT az amit tegnap kellett volna megkapni....gyoztunk!!!
Komolyan mondom mind2 csapatnal el kell gondolkozni a dobokrol kezdokrol, bullpenrol egyarant.... mert a rajak megle'pnek, raadasul ti holnap veluk nyomjatok, mi meg a Twins-el ...hat mit is mondhatnek.
BOS - NYY 9-11 ... az elso osszecsapas igen jora sikerult, megha kikaptunk is. Ekkora valtozatos meccset ...huuu Mind2 csapat tanulhat a hibakbol de rendesen.
Perfect in pink: Braden throws historic gem on Mother's Day
Inspired by his grandmother after losing his mother to cancer as a teenager, left-hander Dallas Braden had a Mother's Day to rememember as he pitched the 19th perfect game in Major League history in the A's 4-0 victory over the Rays.
Sárgarigók milyen nyugisan leszvípelték a vöröszoknisokat. ;) Nálunk sima liba meccs volt a whitesox ellen. Talán csak Vazquezt kéne rendbe tenni a többiek viszonylag jól múzsikálnak. :)
Buchholz nagyszeru munkat vegzett ma, es ha nehezen is, de behuztuk a toronto ellen a masodikat is, ramirez meg precizen megvedte ( a bulllpenre faradsag miatt nemigen lehetett szamitani)........ ezaz sracok!!
...utana atkapcsoltam az orioles meccsre, amikor a 9ik tetejen 5-2 rol kellett megvedeni a yenkik ellen magukat...lett az 5-4 is, hat a viz levert.. 2out,es jott alex... komolyan mondom ezt a csapatot meg az ag is huzza,...hat remenykedtem de csak sikerult nekik..... Alfredo Simon carrier 1st. save ....soha jobbkor;)
MEGVAN!!! ....megtort a jeg.... na de hogy....aztazeget
A Texas vs Boston osszefoglalot nezzetek meg, aki teheti az egesz 9ik aljat.... mindenkeppen tanulsagos. 2-6 -rol ...a lejtorol 7-6! Darnell McDonald .....az isten aldjon meg !!! behoztak iden eloszor ,2run HR a 8.ba , majd utana ....9 aljan walk off single off green monster !!!
Most mondhatnam hogy esos szeria (2meccs/nap), meg hogy pont a legjobb formajaban futottunk bele a rajak oklebe ... de ez nem mentseg, meg nem itt kezdodott. Egyszeruen a gyenge tamado jatek viszi bele magat a vedekezo hibakba es forditva, ami mar kezd nem vicces lenni. Az ha mar Lester vegre dob 1 strike-ot (nem strikeout), es orul, tapsol a kozonseg, hat mit mondjak. Ha elore orulok hogy senki nincs a first base-en mikor martinez jon, mert 80% hogy duble play lenne...... Sorolhatnam az egyenkenti hibakat, de az hosszu lenne mert sajnos tenyleg nem par jatekosrol van szo. Nem szabad hatra nezni, es mindenki probalja meg hozni a legjobbjat ...higadtan !
Ma elkezdodik a texas elleni szeria otthon es ha mar kezdesnel a Wake knuckleball sem fog mukodni ... mert erosen benne van a pakliba, akkor sem szabad letorni... csak csinalni. Radasul Lewis ellen, aki 2007 utan visszaterni latszik, es jol kezdte a szezont ..12.1IP/8H/3ER
"gyonyoruen" kezdodik a hazai szeria (tampa 3bol semmi)....ideje lenne felebredni, mostmar 5 game a hatrany. Holnap mindenkeppen szepiteni kell ellenuk.