Jó reggelt!
PVSK 20 ponttal nyert, aztán BL, aztán PVSK meccs éjszakai ismétlése a dunatévén, aztán reggel meg alig bírtam fölkelni. Hosszú lesz ez a mai nap, hogy a kokas csípje meg.
kockás nyúl, agresszormalac:
Tavasszal, ha a virágok nyílnak,
A túlórát érezzük mi kínnak,
Lehullik a lavórról a zománc,
Irodában bimbóddzik a románc.
Ja, már nem vagyunk tikok. És hamarosan retekbe menésileg leszek, mert kömben nem bírok majd helyet tanáni a PVSK - Gyesev meccsen. Jó szórakozást nekem és nyerjen a csapatom.
Áhh. Mit nekem apek. (Na azért volt vagy soktízezer ft amit be kellett év elején fizetnem, hogy rogyna rájuk az épület.)
Az én gondom tegnap (és még sajnos ma is) az, hogy értetlen külföldiekkel kell külföldiül megtárgyalni azt, hogy mit kell csinálniuk abban a projektben amit amúgy ok terveztek.
Most pedig fogjátok be a fületeket és a szemeteket, mert idézek a rájen közlegény stb.-bol.
Mér, neked is az apekbe kellett menned? Az a gebasz, szvsz. Holnap meg rend?rség. Hú, b+, csak ott ne fogjanak gyorshajtás meg bigámia miatt. Csúnyán megfizetek a pénteki szabiért, úgy hiszem...
Ha esetleg valaki a rájen közlegény megmentése címu mubol emlékez a gebasz szó magyarázatára (a hosszabbik verzióra gondolok) akkor némi fogalmat alkothat a mai napomról.
Gyapotszedők Víííííígyázzzz!
Üdvözletem kíntársak, ezen a héten előreláthatólag minden nap leszek és mivel ez már régóta nem fordult elő, szarul fogom viselni... :)
Itt vagyok, dolgozom.
A hétvégi retek már csak szép emlék.
Bicikli hegyek, római part, napsütés, sörök, sült kolbászok, sült halak, kenyerek, mustár, buta nézés fejbol kifelé. Árpád hídon majdnem pofára esés kilazult kormány miatt. Ja igen és barátom arcának összeeszkábálása biciklirol való zakózás után.
Most pedig leláncolva evezek a gályarab kartácsokkal az e heti retek felé. Mit mondjak. Még rohadt messze van.