Válaszoltam. Nincs itt semmiféle pörgés már évek óta. Egyszer-egyszer megpezsdül a topik, akkor is 3-4 régi arc téved ide. Minden a fészbukon megy, nem tudom mit nem értessz.
Nem mintha bármi magyarázattal tartozna itt valaki is neked, de már réges rég kihalt ez a topik, amit meg akarunk beszélni egymás közt, azt fészbukon tesszük. Egyébként engem személy szerint nem zavar a gá gá gázás, sőt kifejezetten hiányozna. AZ pedig, amikor elkezdtétek hogy ria ria Hungária, már csak egy jó nagy röhögéssel tudtam konstatálni. Nálatok az edzői stábbal és a kispaddal együtt sem volt annyi magyar játékos, mint nálunk a kezdőben.
Nem attól teszem függővé hogy mit szabad és mit nem, hogy én mitől vayok boldog. Horogkeresztes és vöröscsillagos zászló ne lobogjon sehol, a többit lehet, akkor meg loboghat.
Kérlek ne bántódj meg, de számomra már évek óta a Drukkerkocsma TOP5 legellenszenvesebb figuráinak egyike vagy. Ez független a csapatodtól, korodtól, bőrszínedtől, vallásodtól, magasságodtól, stb, stb. Egyszerűen egy fasznak tartalak.
Szerintem mindenkinek joga van olyan zászlót lobogtatni, amilyet csak akar. Tényleg irigyellek titeket hgoy az a legnagyobb problémátok, hogy az MTK meccsen valaki izraeli zászlót lobogtatott.
spec a fenti egy izraeli csoport zászlója, de ez nem változtat a lényegen. nekik is kussolniuk kellene meg abbahagyni a provokálást, h mások ne mocskos zsidózzanak.
nem, régen volt elég sokféle zsidó, volt aki asszimilálódott volt, volt, aki kevésbé. manapság azért ez nem akkora választóvonal. de mint mondtam, kötelezővé sem akarja senki tenni, egyszerűen nem kell leprovokátorozni azt, akinek ez tetszik. lengesse, belefér.