Keresés

Részletes keresés

BahnScorper Creative Commons License 2000.05.17 0 0 113
Nem biztos, hogy COOL volt, lehet, hogy KOOL, de lényeg az, hogy én is hallottam e számot, melytől szék nem maradt szárazon... Bazsát én mindig is egy kis nyálas fasznak tartottam, attól a köcsög szőrsapkájától van nagyon herótom, meg attól, hogy minden luvnyával ki akar kezdeni a Megállóban. Ez vagy a buzisága palástolására van, vegy biszex, és rég nem qrt egy jót... ( cáfolat: Az egyik volt osztálytársam látta a Palatinuson b.nő társaságában...) A feje tényleg a huszadrangú bojbandák szintjét tükrözi...
Nem t'om, mindennek ellenére hogy mondhatott olyat a Cemetary Gates (szvsz a legszebb és legjobb PanterA-szám) után hogy mondhatott olyat, hogy "Ez volt az a zene, amit Panterának hívank, és amit mindenki nagyon szeret" - talán nem akarja, hogy még jobban utálják, mert szerintem sokan megvernék ingyen és bérmentve... - egyszóval személyiség nála nuku!
Előzmény: wescraven (110)
beny Creative Commons License 2000.05.17 0 0 112
Nem-nem, az nem a Balázs volt, hanem egy szőke, hosszú hajú, lófogsorú, Barby-boy volt.
De hogy a Balázs meleg, azt már más is mondta.
Bár a legjobb barátnőm ismerőse járt vele pár évig, és ez az ismerős nőnemű volt.
Előzmény: wescraven (110)
beny Creative Commons License 2000.05.17 0 0 111
BS:Ez már nem lehet véletlen....

Egyébként tényleg elmegy a Sanci? Sanci ki nem állhatja Lilukát,és ezt le sem tagadhatja.

Előzmény: BahnScorper (108)
wescraven Creative Commons License 2000.05.17 0 0 110
Nektek mi a véleményetek Balázsról? Valahol azt hallottam hogy meleg, és hogy kb. 3 éve volt egy olyan formáció hogy Cool:" Hé evibádi, itt van a padty..."
Elég gagyi volt, és abban benne volt a Balázs is a mostani Remix-es tagokkal. Csak mivel Balázs homok, ezért kirakták a szűrét, és így alakult meg a "rest of Cool"-ból a Remix.
Előzmény: BahnScorper (108)
BahnScorper Creative Commons License 2000.05.17 0 0 109
Sanya elhúz(ott)? Mit hallok? Ez komoly? És akkor hoznak helyette vmi bazsa-kaliberű kis nyálas buzit? Ajjaj...
Előzmény: wescraven (107)
BahnScorper Creative Commons License 2000.05.17 0 0 108
Na, már megint hasonlóan gondolkozunk?! :-)))
Előzmény: beny (106)
wescraven Creative Commons License 2000.05.17 0 0 107
Igen jó az idézet, és abszolút egyetértek veled. És ha itt vannak nickek mögé bújva, csak annyit üzennék nekik, hogy egyedül csak Alex tudja még most is hogy honnan jött, és hogy ki volt, és egyedül ő nem szállt el. Ha egyszer megnéztél egy Vaktöltényt, lehetett látni hogy az Alex az igazából csak Balázzsal van jóban, és egyszer ott összeveszett a Zsuval is. Szerintem azért megy el mert teli lett a f@sza ezzel az egésszel.
Előzmény: BahnScorper (105)
beny Creative Commons License 2000.05.17 0 0 106
Ó! Nálam szinte ugyanaz sorrend:
1.Pinu
2.Sanci és Balu kapitány
3.Zsu
4.Kálmi
Előzmény: BahnScorper (103)
BahnScorper Creative Commons License 2000.05.17 0 0 105
Sajnos ez a médiákban és a szórakoztatóiparban általános tendencia!

"Patkányokból Isten,
Kezükben most minden,
Testőröktől védve gőgösen..."

Előzmény: wescraven (104)
wescraven Creative Commons License 2000.05.17 0 0 104
Ebben igazad van, de akkor elég szomorú hogy ilyen senkik nyilvánosságot kaphatnak.
Előzmény: beny (102)
BahnScorper Creative Commons License 2000.05.17 0 0 103
Egyformán utálom mindkettőt!

Ha nálam utáltsági sorrendet kell felállítani, az így van:
1. Balázs
2. Sanya és Pinu holtversenyben
3. Zsu
4. Kálmán

Ez persze annyit, tesz, hogy mindet utálom, csak nem egyforma mértékben - de eléggé ahhoz, hogy nem legyen mentségük számomra...

Előzmény: wescraven (101)
beny Creative Commons License 2000.05.17 0 0 102
Zsu legalább tisztában van a képességeivel és testi adottságaival, Lilu-pinu pedig totálisan el van tévedve
Előzmény: wescraven (101)
wescraven Creative Commons License 2000.05.17 0 0 101
Ti jobban szeretitek a Zsut mint Lilut?
Előzmény: BahnScorper (99)
BahnScorper Creative Commons License 2000.05.17 0 0 100
Biztos vagy benne Mike, hogy ember? Mert szerintem nem! Legalábbis nekem égő szar lenne, hogy ez is a homo sapiens közé tartozik, mint te vagy én...
Előzmény: Mike McCready (98)
BahnScorper Creative Commons License 2000.05.17 0 0 99
Na Jakupcsektől szintén shotgunt ragadnék, de őt a róla szóló topicban fikázzuk... A HTN meg szintén ocsmány, rosszabb, mint a emergeci maus-os ducky meg a fákátávonatt-os Fatima együttvéve - a fejük is, az egyéb kinézetük is, a fahangjuk is meg a stílusuk is! Heveny hányinger kerülget ettől az ocsménytriótól...

tényleg, a baZ+ műsorvezetőit (Vadon kiv.) nem Kozsó válogatta össze? El tudnám képzelni...

Előzmény: wescraven (97)
Mike McCready Creative Commons License 2000.05.17 0 0 98
Ez a Lilu egyre durvabb...Komolyan mondom ilyen hulye embert regen lattam mar. raadasul felvehetne uj ruhakat is, mert allandoan ugyanazokba a rongyokba van, amelyek meg rosszul is allnak neki(bar ennek mi allna jol????)
A Kalmi hozza kepest agytroszt.
Nem tudom ki kuralja az ildikot, de biztos egy fejes kulonben egy percig sem maradhatna ott.
A Multkori musorban az udvariassagrol karattyolt a parasztja...A fiukra raferne.Anyad. Rad ferne ha nyolcan elkapnanak...Aztan orulhecc.

Na kidumaltam magam.

Előzmény: BahnScorper (96)
wescraven Creative Commons License 2000.05.17 0 0 97
Miért, szerinted a Jakupcsek annyival jobb. Lilu legalább a Zplusz gálán jól festett. Nem tudom hogy vagytok vele, hogy még a Nagysanyi volt a legjobb fej, mert ő nem nyalta állandóan más zenekarok s...t. Ld: Zsu a táncreakcióban a gagyi, ostoba kérdéseivel állandóan szutyok zenekaroknak puncsol. Ő a legfogalmatlanabb csúnyaság. Szerintetek miért játssza állandóan a Z tévé egy bizonyos HTN számait: azért, mert a dagadt leány a gruppból a decsi hülyelány tesója.
Előzmény: BahnScorper (96)
BahnScorper Creative Commons License 2000.05.17 0 0 96
És ilyen ocsmány fejjel...
Meg ilyen zenei ízléssel hogy lehet "zenei" csatorna műsorvezetője... (habár ez a többi négyre is igaz...)

Őt én még a FuckDonalds pultja mögül is kitiltanám, nemhog a jogról... Dr. Kovalcsik Ildikó... Brrrrr... (de ha belegondolunk, hogy Kósa L. Adolf Hitler is jogász... így már annyira nem is meglepő...)

Előzmény: Frizbye (93)
beny Creative Commons License 2000.05.17 0 0 95
Honnan veszed, hogy alacsony? Szerintem pedig nem az,de a többi jelző stimmel.
FatMo Creative Commons License 2000.05.17 0 0 94
Szerintem mindenkivel összefeküdt!
Raul Creative Commons License 2000.05.16 0 0 92
Szerintem ez a világ minden országában igy van.

Egyébként meg csak azt akarom mondani, hogy:
LILU TAKARODJ!!!

(ez még a múltkori "pislantós" esetre a reakcióm)

Előzmény: Frizbye (90)
FatMo Creative Commons License 2000.05.16 0 0 91
Mondjuk annyit megtehetnének, hogy legalább a zenekar, vagy művész hivatalod weboldalát megnézik. Szerintem ez beleférne a Z+nek.
Előzmény: Frizbye (90)
FatMo Creative Commons License 2000.05.16 0 0 89
Már többször kiderült, hogy kamu híreket mond Philip. Egyébként szerintem nem lenne olyan nagy dolog azt a nap pár hírt ellenőrizni.
Előzmény: ac3 (88)
FatMo Creative Commons License 2000.05.16 0 0 87
És kivel érdemes?
Előzmény: Frizbye (85)
FatMo Creative Commons License 2000.05.14 0 0 84
A mai etalonban balázs és lilu arról beszéltek, hogy milyen sivár a számítógépet renszeresen (nem munkára) használók élete! Ez ellened is szólt Frizbye!
FatMo Creative Commons License 2000.05.09 0 0 82
Én ezennel lezártam személyeskedő vitámat Frizbye topictárssal. Visszakanyarodva eredeti témánkhoz: Sajnos nem jelentkezhetek műsorvezetőnek, mert már túl öreg vagyok. Ez bánt egy picit, mert mindössze két év miatt nem mutathatom meg a diletrtánsok televíziójának, hogy máshogy is lehet.
Mike McCready Creative Commons License 2000.05.09 0 0 81
Gyerunk FatMo alazzal:)
FatMo Creative Commons License 2000.05.09 0 0 79
Látod? Megint ezt csinálod! Nem vagy már partner a számomra a vitában!
Előzmény: Frizbye (78)
FatMo Creative Commons License 2000.05.08 0 0 77
Sajnos öreg vagyok már műsorvezetőnek! De kááááár! Pedig olyan szívesen lennék ennek a jó kis csapatnak a tagja!

Frizbye:
Tudod mi a baj veled? Sokat gondolkodtam ezen! Te már nem véded meggyőzően a Z+t, csak és kizárólag a Z+ gyűlölű topic társaidat fikázod! Hajrá Frizbye! Döntsd meg érveinket, bizonyítsd be, hogy a Z+ igenis jó tv. Várom az érveidet! Vagy talán már eljesen kihunyt a tűz?

Mike McCready Creative Commons License 2000.05.08 0 0 76
te is egy nick moge bujva fikazol minket, akkor meg mi a kulonbseg????
Latod, ennyi eszed van...
Előzmény: Chatmaster (69)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!