Ha gondoljatok, meg lehet szervezni egy uj VPG honlap osszeallitasat, ami a http://vpg.rulez.org-on lenne elerheto, mivel a nyaron csak ide tudom felrakni. Ha valakinek van epkezlab munkaja, akkor kuldje el a robyn@vpg.rulez.org cimre, es akkor azt en felrakom. Bar nem artana egyeztetni, es kozosen osszehozni a dolgot, mert ha mindenki csinal egyet, az nem biztos hogy a legjobb.
Qrvara egyetertek azzal is hogy 1. romlik a suli 2. hogy az iskolaban a szamtechoktatas meg az egesz honlap egy nagy szar (en is bocs totyatol stb. de tenyleg), ugyhogy jo lenne, plane te balazs ha tudnatok vhogy odahatni hogy valami ERTELMES is legyen honlap cimen.
Ok, akkor szedjük össze egy helyre. A suli egy dupla ISDNánel lóg a neten, ha akarja vki, nyugodtan megnézheti mi is a helyzet bennt, használjátok az én acc-omat, nekem úgyse kell semire:) Csak semmi warez dolog, úgyis csak egy pine fut. Ha vkinek shell kell, akkor compose msg, es ott alternate editort elinditani:) A kódért meg loginér emil ide: mailto:solti@swi.hu
A vpg.hu már bevan jegyezve, de a com, net és org is. Vmi Video ...group-é. Szóval ezt is ellehet felejteni. Asszem a vpg.rulez.org is elég jó
Na most ennyi, írjatok ha kitaláltatok vmi okosat.
akár lehet ez is.... nekem arról az időszakról, amig odajártam, nem sok képem van, amik vannak, azok a kézmű' képek, ezek már úgyis fent vannak, de egy közös helyen végülis össze lehetne hozni őket más képekkel, beszámolókkal, stb...
szerintem az iskola szervere lenne a legalkalmasabb, bár érzésem szerint nem üvegszálas kábelen lóg a neten, meg nem tudom, mennyi helyet tudnak áldozni erre...
most néztem a vpg.hu-t, de a barom veres pálnésok már bejegyezték... OOO-:
most ennyi, szóljatok, ha valami okosat kitaláltatok! ((-:
Gondoltam még írok ide, nem igazán tudok aludni:) Tulajdonképpen, még a suli Hpjáról akartam pár szót. Gondolom aki látta, tudja hogy mennyire gagyi. Bocs Totya:) SZóval lenne egy javaslatom. Dobjuk fel egy picit az egészet. Csináljunk egy HP-t így mi fórumosk. Legyen tele sok fényképpel meg ilyennel, amik úgy az életet ábrázolják. Majd szeptemberne csinálnuk majd jó pár képet a suliban is, meg a suliról és akörnyékről is. A helyet mi Netdevillel tudjuk biztosítani, és hogyha a www.namezero.com újra működni fog, akkor talán vmi szép domaint is. Bár majd ott lesz a suli gépparkja is. Lécci reagáljatok erre vmit. Ez főleg VPG-seknek szól, de exvpg-seknek is. Szeptemberben amúgy feltudjuk dobni a fórum forgalmát. Mivel minden vpg-snek van emil címe a suliban,, lehet küldeni majd mindenkiennk erről egy körlevelet. NA több nem jut eszembe:)
Mindenkinek tobávvbbi kellemes nyarat:)
Netdevil mondta hogy paha megcsinálta ezt a fórumot. ELőször is thx neki. Magamról röviden annyit, hogy én jővőre fogok érettségézni, lelkes résztvevője vagyok a náyri táboroknak.
Azzal egyetértek hogy kezt kicsit gyengülni az egész, sok jó tanár lelécelt.
Vki mondta hogy a http://vpg.rulez.org nem működik, és csak az apache jön be. Ez igaz, mert a hp a www.vpg.rulez.org-n van. No comment hogy egy sima meta refresh-t miért nem lehettt betenni, valószínűleg azért mert hozzánem értő kezekben van a suli gépparkja:)
A kézműves fényképekhez csatolnám a mi oldalunkat is (Ntdevillel közös) aminek címe: http://netdevil.macroda.hu Itt iszonyú sok képet lehet megtalálniu Tiszatúráról és a téli-nyári Erdélyi túrákról vegyesen. Na asszem most enni, Írjatok minnél többet
Balázs
Thx Pahanak, mar en is itt figyelek. :) En most vegeztem a Veresben, sikeresen beerettem. ;) A mostani VPG IMHO egyre gyengebb, nem tudni mi lesz belole. A jo tanarok sorban mennek el, jovo evtol meg kevesebben lesznek letszamleepites miatt. :( Mindenesetre en jol ereztem magam vegulis 8 even keresztul benne.
a vpg.rulez.org -on volt régen valami a suliról, ellenben most az apache default oldala van fent, ami önmagában nem rossz (: , de jó lenne, ha lenne ismét valami a vpg-vel kapcsolatban... tudja valaki, ki tartja most fent azt a szájtot?
Bocs, hogy ritkán írok, de hát nyár van,
inkább különlegesnek számít, hogy nem a Balatonon
ülök, hanem itthon vagyok.
Én speciel jövőre leszek 11-es a vpgben,
úgyhogy tudok mesélni, milyen most a suli, csak
az a baj hogy nem tudom mihez képest... na mindegy
Mondjuk mióta a Tiszavölgyi elment, azért meg-
változott a suli, mondjuk akkor nehezen lehetett volna elképzelni, hogy iskolabulikon részegen rágyújtanak a 9-es gyerekek a folyosó közepén és baj se lesz belőle...
Na mindegy, próbáljatok szólni régi/mostani/majdani VPG-s ismerőseiteknek, hogy van vpgtopic, én is próbálom terjeszteni, addig is jó nyarat
Muzslay András vagyok, Paha osztálytársa voltam.
1992-1996
Kár hogy nem irogatunk sokan ide, jó lenne a mostaniakkal cseverészni arról hogy milyen most a VPG.
Sebaj, talán feltámad itt az életkedv!
Na, irjatok ide akarki, akinek valami koze volt van vagy lesz a Bekasi VPG-hez, mert rohadt idegesito, hogy minden sulinak van topicja, csak a mienknek nincsen.