Keresés

Részletes keresés

stones Creative Commons License 2001.03.26 0 0 1116
a disznó vörösök metilénből mixelték a Gorbacsov vodkát, ezért nem láttam, hova tettem a képi dokumentumot a tegnapi fogadásról [A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
Előzmény: stones (1115)
stones Creative Commons License 2001.03.26 0 0 1115
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
Előzmény: stones (1114)
stones Creative Commons License 2001.03.26 0 0 1114
Előzmény: stones (1113)
stones Creative Commons License 2001.03.26 0 0 1113
stones Creative Commons License 2001.03.26 0 0 1112
stones Creative Commons License 2001.03.26 0 0 1111
tisztelettel: stones
Na,
stones Creative Commons License 2001.03.26 0 0 1110
Tegnap nem volt időm a koomunizmust üldözni: az Oscar díjjal kapcsolatban volt egy fogadásom Madonnával, vesztett [A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]:
tisztelettel: Madonna" alt="tisztelettel: stones">
csabor Creative Commons License 2001.03.25 0 0 1109
Stones,mit durcáskodsz,nem fértél föl apád mellé a bakra?
Raba elvtárs,ez még nem tudja mi az a krómozott szívlapát!
Stones te tudatlan,soha nem iszom pohárból,csak üvegből,de jobban szeretek marmonkannából!A te kedvedért kivételt teszek, és a véredet pohárból fogom elkortyolni.
csabor elvtárs
ui:12 éves kishugod vaginatajtékát meg egyszerűen lelefetyelem.
raba Creative Commons License 2001.03.25 0 0 1108
Mi általában mindig annyira bebaszunk, hogy teleszarjuk a gatyánkat! Viszont mi ezt megis engedhetjük, de neked mit szólna az anyud, ha így mennél haza!
Nem lehet, hogy az a szem befelé néz, mégpedig téged, ahogy élve benne fekszel, egy szarral telenyomott alumíniumkoporsóban, a hugoddal együtt, és hallgatjátok a kintről -halk zeneként- beszűrődő gyászindulót.

raba et.

ui.: ezeket a zöld matricákat Pokemon-kártyákra szoktad cserélni, vagy vásárolod őket?

Előzmény: stones (1107)
stones Creative Commons License 2001.03.24 0 0 1107
csabor a lógós komcsi: megpattansz a komenista szombatról, h szabira mész?? vagy a vallásod tiltja?? bezzeg, a poharat felemeled az orrodig te, vörös ártánY![A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
remélem úgy iszol, mint a hajduhadházi Iván gyerök: puki helyett a barna maci köszö be a gatyádba! egéségedre!
Előzmény: csabor (1104)
stones Creative Commons License 2001.03.24 0 0 1106
raba! vedd le az enyves kezed a [A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]-ról. Ez már nem a kommunizmus! Erről jut eszembe, az apáidnak is vegyél virágot!

Mi van csabor, befalaztak az elvtársaid? [A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]

csabor Creative Commons License 2001.03.24 0 0 1105
FIGYELLEK[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]TE KÖCSÖG!!!!!
csabor Creative Commons License 2001.03.24 0 0 1104
Elvtársaim,szétbasz az ideg!Stones fiam,ma akartam kivenni egy nap éves szabadságomat,be is vagyok baszva,ez neked semmi jót nem ígér!!!
Egyébként is y-os végű vagy,te patkán cigán !
Te posványfejű zöldmajom,az sem mentség számodra,hogy egy tudatlan sültparaszt,kulákivadék vagy!
csabor et. kivégző osztag őrvezető

ui:Boldogok az elvi szegények.

megnemtámadás Creative Commons License 2001.03.23 0 0 1103
természtesen ez a gyökér nem volt egyedül. FIDESZ közeli barátai, miután tudomást szereztek társuk haláláról, repülőre pattantak, és elhúztak Ausztráliába. Miután egy jót hőzöngtek az ottani magyarok előtt, kimengtek a strandra, és napolajjal kenegették egymás hátát. Ekkor tünt fel Szerjózsa, egyik ügynökünk, aki fagyiárusnak öltözve megközelitette őket. Ezután fiúk meg vattacukornak nézték az ideggázt.

így van ez... szerjózsát természetesen kitüntettük.

ja, ez a kis mütyür meg berosált, azóta így mozog

raba Creative Commons License 2001.03.23 0 0 1102
"Aput még nem temetik el, a bőréből
szegény munkásgyermekek számára készül"
soraidat olvasva -nem szégyellem- könnyek szöktek a szemembe! Népünk örök hálával tartoznak neked khmer rouge elvtárs! A munkád látnivalóan a dicső, és végletekig prezíz kommunista elvárásokat statuálja! Ezennel ünnepéljesen átadom a Népköztársaságunk "kiváló dolgozója" érdemrendet!

raba et.

ui.: gyönyörű a házad, ez még bélapátfalvai cementből épült! Használd egészséggel! A meghívást az egész munkásőrbrigád nevében elfogadom.
Ha megengeded picsarészegre iszuk majd magunkat, és az előre beszerzett imperialista foglyokkal szórakozunk egy kicsit!

Előzmény: khmer rouge (1101)
khmer rouge Creative Commons License 2001.03.23 0 0 1101
raba et.!

stones nem-et. szüleivel végeztem. Apu a hullaházban a megtisztelő 1698-as számot kapta, a valagába eresztett golyók emlékére. A tökét levágtam, most már kipreparálva díszíti a szobám falát, a többi, még Kambodzsában szerzett trófea között. Aput még nem temetik el, a bőréből szegény munkásgyermekek számára készül majd lábbeli, a beleibe olcsó kolbászt töltenek, a csontjai pedig porrá őrölve remek tápanyagdúsítóként élnek tovább.

Képzeld raba et.! Egyre jobban érzem magam Magarországon. Sikerült végre saját lakást szereznem, így kiköltözhettem a munkásszállóról. A kambodzsai követség utalt ki nekem egy házikót a Gllért-hegyen. Nekem nagyon tetszik, hiszen kívülről az ötvenes években Albániában eltöltött tanulóéveimre emlékeztet, belül viszont egy kibaszott nagy uszoda van, amelyben egész nap a legmegbízhatóbb elvtársnők lubickolnak.

Na, hogy tetszik? Ha van kedved felugorhatsz egyszer hozzám, a bárszekrény tele a legjobb ópiummal, végre sikerült felvennem a kapcsolatot a tálib elvtársakkal. A meghívás természetesen az egész brigádra vonatkozik, pampalini, megnemtámadás, csabor, Nagy Október és a többi jó elvtárs is szívesen látott vendég.

Wu

raba Creative Commons License 2001.03.23 0 0 1099
Te vagy az a káli gyerek, aki eltévedt a miskolci Tescóban?
Máskor gondolkodj, és a kolbászos-szendvicset csomagoljad be, akkor nem lesz büdi a dipitáskádban!
Tudod mi kell az ilyen férgeknek, mint te? Taposóakna (25kg-os FTH51) a lábára, és kidobni 30 méter magasból! Úgyhogy anyád végignézze az egészet!.))
Utána megerőszakolnánk az anyádat, a hugodat, majd arra kényszerítenénk őket, hogy falják föl büdös, imperialista maradványaidat! Apád pedig végignézné az egészet, úgyhogy közben kefélne egy anyakocát, aminek a vaginájába előzőleg gilette-pengéket helyeznénk el!
Majd az aktus után, vérző farkát behintenénk kambodzsai chili-paprikával!
Ezek után már csak felüdülést jelentene számukra a "szembekötősdi" játék! Amit nagyanyád vigignézne, a nagyapáddal együtt.)) Utána a maradványaitokat egyszerűen slaggal belemosnánk a szenyvízlefolyóba!

raba et.

raba Creative Commons License 2001.03.23 0 0 1098
Igen, én a kommunizmus gyermeke vagyok vagyok, de te a "Mindent vagy semmit vetélkedő" gyermeke!
Jó lenne ha visszatakarodnál az imperialista fekália, burzsoá-diktatórikus szörnyszüleményéhez, és tovább olvasnád a neudiktatórikus, posztnacionalista nyugat Andersen-meséit, vagy vennél magadnak egy Pokemon-babát, és éjszaka azzal aludnál, abban bízva, hogy megvéd, zaklató édesapád rúzsos szájától!

raba et.

ui.: ez neked nagyon bejött: [A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n] Lemerem fogadni, hogy matricáid is vannak ilyenekből, amiket a számzáras dipitáskád oldalára szoktál felragasztani!

stones Creative Commons License 2001.03.23 0 0 1097
Hogy akarsz te vizelni!?? A [A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n][A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n][A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n] ott vannak a nyomodban! Holnap ha felébredsz /még egyáltalán/ nem lesz mit mivel megfognod - te, echte vörös kigyó! - a kis zöld majmaim leharapnak minden kiálló bizbazt a testedről!

Mit hencegsz, te anyátlan, az ílyeneket nem asszony szüle! A virágot a sírodra vidd!

stones Creative Commons License 2001.03.23 0 0 1096
Hamarosan beérik a [A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]-em és megkapom a jogsit a Falconra és adok a pofátokra ti békaembernek álcázott láncos kutyák! szétlövöm a vörös seggetek árvizestül! Raba! te annyit se értesz az árvízvédelemhez, mint a hadvezetéshez, te almunkásőr-jelölt; ha jön az árvíz szétbombázzuk a gátakat még a posztkommunista szovjet-ukrán őshazádban s így létrehozunk egy szükségtározót! ennyi katonai titkot eláulhatok - MEGFÉLEMLÍTÉSként - a jenki technikával én már rég visszafele repülök míg ti a sz@r MIG kályhacsövekkel sasszéztok a kifutón felszállásra várva![A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
Előzmény: raba (1091)
raba Creative Commons License 2001.03.23 0 0 1095
Ő is kap mindennap virágcsokrot.
A feleségem Xin Tu Lien elvtársnő:

A KNDK-ból.

raba et.

raba Creative Commons License 2001.03.23 0 0 1094
Most pedig megyek és veszek egy gyönyörű virágcsokrot édesanyámnak, mert mindennap virágot kap tőle ajándékba.

raba et.

raba Creative Commons License 2001.03.23 0 0 1092
Úgydöntöttem, hogy már eleget ugrált ez a kis faszkalap, úgyhogy telefonáltam egyet, aminek az lett az eredménye, hogy a rendfenntartó elvtársaink, kollégáink elszállították ezt a patkánykengurut! Remélem az elkövetkezendő 30 év alatt megtanulja, hogy a szegedi csillagban az aerobic nem igazán nyerő! Ott valami mást kell produkálnia!
De ha még megéli az elkövetkezendő egy évet, akkor a hatalomátvétel után sajátkezüleg fogom kivégezni, addig pedig szép szorgalmasan olvassa Marx és Engels műveit, illetve készítsen többezer vöröscsillag-matricát!

ui.: letartóztatása közben, vigyori képpel közölte a rendőrökkel, hogy őt úgyis kihozza az ügyvédje, de amikor előléptem a kihallgatószoba lámpájának fénye mögül, és pofáncsaptam a puskatussal, rögtön lefagyott a képéről a mosoly! Majd közöltem vele, hogy zárt tárgyalás lesz, és az ügyvédjét (dr. Kovács Imre elvtársat), a Magyar Népköztársaság rendelte ki hivatalból!

raba Creative Commons License 2001.03.23 0 0 1091
Te egy undorító FIDELITASZ-patkány lehetsz, szemüveggel, szakállal! Az fáj, hogy még fiatalka révén nem jutsz a korrumpált, feketemocskot adó FIDESZ zsírosbödönjéhez! Ti polgári párt néven, vásárolnátok F-16-os vadászrepülőket, a tiszai károsultak fejére pedig nagyívben szartok!
Mint katona tudom, hogy két ilyen gépből rendre lehetne vágni a helyzetet a Tiszánál!
Utolsó mocskos, csak magukra gondoló szarok vagytok! Remélem repültök majd a szaros repülőitekkel együtt!
Vagy adjátok át nekünk a hadsereg irányítását, ti ehhez úgysem értetek!
A legjobban az minősíti a FIDESZT, hogy még így is kormánykoalícióba lépett az FKGP-vel, hogy az az utóbbi idpőkben komoly.)) tekintélyt és elismerést vívott ki itthon és nemzetközi szinten egyaránt!.)) Gratulálunk!
Majd megtudod, hogy milyen érzés, amikor az egész családodat, veled együtt kivégezzük a lekrómozott poroltóinkkal, úgyhogy péppéverjük a mocskos imperialista pofátokat a lekrómozott és kiélezett poroltók alsó peremével!

raba et.

Előzmény: stones (1090)
stones Creative Commons License 2001.03.23 0 0 1090
Fogtok ti még a Nemzeti Véderő Gördülő Sziklái elől a saját önkényuralmi jelképetekbe hasmánt dőlni midőn a szétesett agyatok helyén lötyögő vérnarancs magnyi értelmével belátjátok bitfröcsögő aknamunkátokra végső csapást mérve elsöpörjük ezt a bolseviki munkásőr gittegyletet az index színéről![A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
Előzmény: raba (1089)
raba Creative Commons License 2001.03.23 0 0 1089
Egy újabb jóhumorú, imperialista féreg!

raba elvtárs

ui.: szétröhögtem az agyam!

Előzmény: stones (1088)
stones Creative Commons License 2001.03.23 0 0 1088
RESZKESSTEK vörös ördögök, zöld majmok harapják le a billentyűzetet recskázó ujjaitokat!!!!
dEvil Snail Creative Commons License 2001.03.23 0 0 1086
Miért? Jó volt?
csabor Creative Commons License 2001.03.23 0 0 1085
Pampalini et!
A képen nem Pupourka Oszkárné látható ?
Viszont jó csöcse van a jobb oldalinak,neki adhatnánk még egy esélyt!
cs.et.(tehetségkutató) Országos Pedofil Intézet(OPI)
pampalini_ Creative Commons License 2001.03.23 0 0 1084

A fekete listára javasolnék még +1 MILLIÓT!

Ezek az állkommnisták nem szeretnek dolgozni, ellentétben hű sztahanovista elvtársainkkal, sehogy sem lehet őket a szocializmust építő munkára bírni.

Onnan lehet felismerni őket, hogy valami-okból(a mai napig nem tudjuk , miért) barnára festik a bőrüket.

Kérem javaslatom soronkívüli figyelembe vételét!

Pampalini_Et.

------------------

Nem nehéz felismerni őket :

Előzmény: megnemtámadás (1078)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!