a disznó vörösök metilénből mixelték a Gorbacsov vodkát, ezért nem láttam, hova tettem a képi dokumentumot a tegnapi fogadásról [A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
Tegnap nem volt időm a koomunizmust üldözni: az Oscar díjjal kapcsolatban volt egy fogadásom Madonnával, vesztett [A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]:
" alt="tisztelettel: stones">
Stones,mit durcáskodsz,nem fértél föl apád mellé a bakra?
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n] Raba elvtárs,ez még nem tudja mi az a krómozott szívlapát!
Stones te tudatlan,soha nem iszom pohárból,csak üvegből,de jobban szeretek marmonkannából!A te kedvedért kivételt teszek, és a véredet pohárból fogom elkortyolni.
csabor elvtárs
ui:12 éves kishugod vaginatajtékát meg egyszerűen lelefetyelem.
Mi általában mindig annyira bebaszunk, hogy teleszarjuk a gatyánkat! Viszont mi ezt megis engedhetjük, de neked mit szólna az anyud, ha így mennél haza!
Nem lehet, hogy az a szem befelé néz, mégpedig téged, ahogy élve benne fekszel, egy szarral telenyomott alumíniumkoporsóban, a hugoddal együtt, és hallgatjátok a kintről -halk zeneként- beszűrődő gyászindulót.
raba et.
ui.: ezeket a zöld matricákat Pokemon-kártyákra szoktad cserélni, vagy vásárolod őket?
csabor a lógós komcsi: megpattansz a komenista szombatról, h szabira mész?? vagy a vallásod tiltja?? bezzeg, a poharat felemeled az orrodig te, vörös ártánY![A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n] remélem úgy iszol, mint a hajduhadházi Iván gyerök: puki helyett a barna maci köszö be a gatyádba! egéségedre!
raba! vedd le az enyves kezed a [A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]-ról. Ez már nem a kommunizmus! Erről jut eszembe, az apáidnak is vegyél virágot!
Mi van csabor, befalaztak az elvtársaid? [A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
Elvtársaim,szétbasz az ideg!Stones fiam,ma akartam kivenni egy nap éves szabadságomat,be is vagyok baszva,ez neked semmi jót nem ígér!!!
Egyébként is y-os végű vagy,te patkán cigán !
Te posványfejű zöldmajom,az sem mentség számodra,hogy egy tudatlan sültparaszt,kulákivadék vagy!
csabor et. kivégző osztag őrvezető
természtesen ez a gyökér nem volt egyedül. FIDESZ közeli barátai, miután tudomást szereztek társuk haláláról, repülőre pattantak, és elhúztak Ausztráliába. Miután egy jót hőzöngtek az ottani magyarok előtt, kimengtek a strandra, és napolajjal kenegették egymás hátát. Ekkor tünt fel Szerjózsa, egyik ügynökünk, aki fagyiárusnak öltözve megközelitette őket. Ezután fiúk meg vattacukornak nézték az ideggázt.
így van ez... szerjózsát természetesen kitüntettük.
"Aput még nem temetik el, a bőréből
szegény munkásgyermekek számára készül"
soraidat olvasva -nem szégyellem- könnyek szöktek a szemembe! Népünk örök hálával tartoznak neked khmer rouge elvtárs! A munkád látnivalóan a dicső, és végletekig prezíz kommunista elvárásokat statuálja! Ezennel ünnepéljesen átadom a Népköztársaságunk "kiváló dolgozója" érdemrendet!
raba et.
ui.: gyönyörű a házad, ez még bélapátfalvai cementből épült! Használd egészséggel! A meghívást az egész munkásőrbrigád nevében elfogadom.
Ha megengeded picsarészegre iszuk majd magunkat, és az előre beszerzett imperialista foglyokkal szórakozunk egy kicsit!
stones nem-et. szüleivel végeztem. Apu a hullaházban a megtisztelő 1698-as számot kapta, a valagába eresztett golyók emlékére. A tökét levágtam, most már kipreparálva díszíti a szobám falát, a többi, még Kambodzsában szerzett trófea között. Aput még nem temetik el, a bőréből szegény munkásgyermekek számára készül majd lábbeli, a beleibe olcsó kolbászt töltenek, a csontjai pedig porrá őrölve remek tápanyagdúsítóként élnek tovább.
Képzeld raba et.! Egyre jobban érzem magam Magarországon. Sikerült végre saját lakást szereznem, így kiköltözhettem a munkásszállóról. A kambodzsai követség utalt ki nekem egy házikót a Gllért-hegyen. Nekem nagyon tetszik, hiszen kívülről az ötvenes években Albániában eltöltött tanulóéveimre emlékeztet, belül viszont egy kibaszott nagy uszoda van, amelyben egész nap a legmegbízhatóbb elvtársnők lubickolnak.
Na, hogy tetszik? Ha van kedved felugorhatsz egyszer hozzám, a bárszekrény tele a legjobb ópiummal, végre sikerült felvennem a kapcsolatot a tálib elvtársakkal. A meghívás természetesen az egész brigádra vonatkozik, pampalini, megnemtámadás, csabor, Nagy Október és a többi jó elvtárs is szívesen látott vendég.
Te vagy az a káli gyerek, aki eltévedt a miskolci Tescóban?
Máskor gondolkodj, és a kolbászos-szendvicset csomagoljad be, akkor nem lesz büdi a dipitáskádban!
Tudod mi kell az ilyen férgeknek, mint te? Taposóakna (25kg-os FTH51) a lábára, és kidobni 30 méter magasból! Úgyhogy anyád végignézze az egészet!.))
Utána megerőszakolnánk az anyádat, a hugodat, majd arra kényszerítenénk őket, hogy falják föl büdös, imperialista maradványaidat! Apád pedig végignézné az egészet, úgyhogy közben kefélne egy anyakocát, aminek a vaginájába előzőleg gilette-pengéket helyeznénk el!
Majd az aktus után, vérző farkát behintenénk kambodzsai chili-paprikával!
Ezek után már csak felüdülést jelentene számukra a "szembekötősdi" játék! Amit nagyanyád vigignézne, a nagyapáddal együtt.)) Utána a maradványaitokat egyszerűen slaggal belemosnánk a szenyvízlefolyóba!
Igen, én a kommunizmus gyermeke vagyok vagyok, de te a "Mindent vagy semmit vetélkedő" gyermeke!
Jó lenne ha visszatakarodnál az imperialista fekália, burzsoá-diktatórikus szörnyszüleményéhez, és tovább olvasnád a neudiktatórikus, posztnacionalista nyugat Andersen-meséit, vagy vennél magadnak egy Pokemon-babát, és éjszaka azzal aludnál, abban bízva, hogy megvéd, zaklató édesapád rúzsos szájától!
raba et.
ui.: ez neked nagyon bejött: [A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n] Lemerem fogadni, hogy matricáid is vannak ilyenekből, amiket a számzáras dipitáskád oldalára szoktál felragasztani!
Hogy akarsz te vizelni!?? A [A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n][A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n][A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n] ott vannak a nyomodban! Holnap ha felébredsz /még egyáltalán/ nem lesz mit mivel megfognod - te, echte vörös kigyó! - a kis zöld majmaim leharapnak minden kiálló bizbazt a testedről!
Mit hencegsz, te anyátlan, az ílyeneket nem asszony szüle! A virágot a sírodra vidd!
Hamarosan beérik a [A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]-em és megkapom a jogsit a Falconra és adok a pofátokra ti békaembernek álcázott láncos kutyák! szétlövöm a vörös seggetek árvizestül! Raba! te annyit se értesz az árvízvédelemhez, mint a hadvezetéshez, te almunkásőr-jelölt; ha jön az árvíz szétbombázzuk a gátakat még a posztkommunista szovjet-ukrán őshazádban s így létrehozunk egy szükségtározót! ennyi katonai titkot eláulhatok - MEGFÉLEMLÍTÉSként - a jenki technikával én már rég visszafele repülök míg ti a sz@r MIG kályhacsövekkel sasszéztok a kifutón felszállásra várva![A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
Úgydöntöttem, hogy már eleget ugrált ez a kis faszkalap, úgyhogy telefonáltam egyet, aminek az lett az eredménye, hogy a rendfenntartó elvtársaink, kollégáink elszállították ezt a patkánykengurut! Remélem az elkövetkezendő 30 év alatt megtanulja, hogy a szegedi csillagban az aerobic nem igazán nyerő! Ott valami mást kell produkálnia!
De ha még megéli az elkövetkezendő egy évet, akkor a hatalomátvétel után sajátkezüleg fogom kivégezni, addig pedig szép szorgalmasan olvassa Marx és Engels műveit, illetve készítsen többezer vöröscsillag-matricát!
ui.: letartóztatása közben, vigyori képpel közölte a rendőrökkel, hogy őt úgyis kihozza az ügyvédje, de amikor előléptem a kihallgatószoba lámpájának fénye mögül, és pofáncsaptam a puskatussal, rögtön lefagyott a képéről a mosoly! Majd közöltem vele, hogy zárt tárgyalás lesz, és az ügyvédjét (dr. Kovács Imre elvtársat), a Magyar Népköztársaság rendelte ki hivatalból!
Te egy undorító FIDELITASZ-patkány lehetsz, szemüveggel, szakállal! Az fáj, hogy még fiatalka révén nem jutsz a korrumpált, feketemocskot adó FIDESZ zsírosbödönjéhez! Ti polgári párt néven, vásárolnátok F-16-os vadászrepülőket, a tiszai károsultak fejére pedig nagyívben szartok!
Mint katona tudom, hogy két ilyen gépből rendre lehetne vágni a helyzetet a Tiszánál!
Utolsó mocskos, csak magukra gondoló szarok vagytok! Remélem repültök majd a szaros repülőitekkel együtt!
Vagy adjátok át nekünk a hadsereg irányítását, ti ehhez úgysem értetek!
A legjobban az minősíti a FIDESZT, hogy még így is kormánykoalícióba lépett az FKGP-vel, hogy az az utóbbi idpőkben komoly.)) tekintélyt és elismerést vívott ki itthon és nemzetközi szinten egyaránt!.)) Gratulálunk!
Majd megtudod, hogy milyen érzés, amikor az egész családodat, veled együtt kivégezzük a lekrómozott poroltóinkkal, úgyhogy péppéverjük a mocskos imperialista pofátokat a lekrómozott és kiélezett poroltók alsó peremével!
Fogtok ti még a Nemzeti Véderő Gördülő Sziklái elől a saját önkényuralmi jelképetekbe hasmánt dőlni midőn a szétesett agyatok helyén lötyögő vérnarancs magnyi értelmével belátjátok bitfröcsögő aknamunkátokra végső csapást mérve elsöpörjük ezt a bolseviki munkásőr gittegyletet az index színéről![A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
RESZKESSTEK vörös ördögök, zöld majmok harapják le a billentyűzetet recskázó ujjaitokat!!!!
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n] [A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n] [A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n] [A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
Pampalini et!
A képen nem Pupourka Oszkárné látható ?
Viszont jó csöcse van a jobb oldalinak,neki adhatnánk még egy esélyt!
cs.et.(tehetségkutató) Országos Pedofil Intézet(OPI)