Hali gecko,
Tettem 1-1 linket az altalam gyakran latogatott topicokba.
Szerintem koszoncsd fel inkabb yo elore szunidoben unneploket, ha nem jelentkez helyettesitonek senki (en is szabin leszek, otthon + nincs net)
KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET ÉS BOLDOG ÚJÉVET MINDEN KEDVES TOPICLAKÓNAK!
Szeretnék névnapo igényelni, melyet (mint a Patafizikai kollégium tiszteletbeli páholyfőnöke és Übü papa jogos örököse) egyszersmind a Patafizikai Tudományok és az Agyatlanítás napjának is szeretnék kinevezni. Eme nap pedig legyen február 28.
egy kicsit meg vagyok am haborodva senki nem ir es sullyed a topic de kerdem en miert
mindenk a ki eolvassa az legyen szives szoljon ismeros nickjenek hatha meg nincs regisztralva a NNN-ben
a kozeljovoben mihelyst idom szines monitorom es vizsgam nem lesz a NNN uj lehetosegekkel egeszul ki plamint javasoltatok lehetoseg lesz benn a kepeitek stb elhelyezeseiben rakok be linkeket koszonto kepeslapokhoz
ide is varom otleteiteket melyiket szeretnetek
es meg lehet hogy lesz egy par dolog
fontos a nickem adataiban most mar szerepel a ket link ami hamarosan bovul negyre
az elso az extra szerveren van
mivel a kulfoldiek panaszkodtak hogy rohadt lassu es kb ket hete egyszeruen MO-rol is keptelenseg volt dolgozni rajta ezert nyitottam egy kulfoldi siteot is
az iszoldaba hetente min egyszer elkuldom a frissiteseket es mostmar a sajat gepemen is be van allitva egy szerver igy a legfrissebb ez lesz.
Ui.: sajnos mivel a koli dec. 23- jan 02-ig zarva ezert nem fogok tudni ebben az idoszakban frissiteni es
mivel
faxkalapnak, Kobzoskanak, Nojikanak, es secondnak ekkor van a NNN-juk ezert kernek egy onkent jelentkezot aki a nevemben is felkoszontene oket
es ennek az illetonek varom a visszajelzeset is elore is THX
akinek eszebejut az johet en mar azhoz is folyamodtam hogy emilt kuldtem es felkoszontottem az illetot nagyon pozitivnak tartottak
:)
megment mail neked