génmanipuláció,tömegmanipuláció,orvosi kísérletek,klónok,idegenek,lövöldözés,zőőd trutyívá aszalódás,idegen anyagok ide oda folydogálása,bérgyilkosok,idegen bérgyilkosok,new world order féle összeesküvés,jó kis náci vonallal megspékelve,robbantás,nagy fények,spéci tömegkísérletek extrémötletes megvalósítása pl darazsak ,tv-műsor manipulálása,himlőoltás,tehenek beoltása stb...
és közben legyen robbantás vesekipoerálás,új végtag növesztés meg minden ami Mengele eszköztárából sem maradna ki
ezért imádom a sorozatot,ja holnap lesz a film az 1-es ,tökéletes lett sztem,
azt észrevettem hogy a sznob kritikusok minden olyan filmet lehúznak ami nekem tetszik pl pár napja adták a "állj vagy lő a mamám" Stallone Mozit.
Én könyesre röhögöm magam rajta de a sznoboknak ez nem elég
újra tudom hazsnálni alba regale helyett a polar-t,visszaengedtek vmiért
Ha egy ügy lezárása után egy kórházi ágy mellett Mulder és Scully (véletlenül?) megfogja egymás kezét, és erre "véletlenül" ráfeledkezik a kamera - azon is tudunk agyalni ... meddig is?
Szexuálisan én is a férfiakra vagyok irányulva... - de:
Ha általánosításokban gondolkodunk:
GA szerintem sok férfinak bejöhet: vörös haj, (a korai évadokban tulipirosra rúzsozott) formás száj, mély hang (vajon az eredeti is olyan bársonyos, mint Nárai Erikáé? a német szinkronhang mindenesetre még mélyebb volt...) - ezek mind érzékinek számítanak.
(A Scully-figura másik oldala ezzel kontrasztban a hideg tudósnő image...)
Szóval a hímnemű X-akta-rajongóknak biztos(?) bejön.
- - De vajon milyen arányban lehetnek az X-phile-ok között a hímneműek?
Van egy jópofa ágyjelenet. Scully őrlődik egy kisfiú miatt, aki gyógyíthatatlan beteg, akit hagyni kellene meghalni, de Williammal egykorú, ezért nem akarja elengedni. Nem tud miatta aludni, ezért Mulder (akivel félig-meddig együtt élnek, illetve természetesen viszonyunk van) azt mondja neki, hogy tud egy kis trükköt álmatlanság ellen. Erre Scully megkérdi, milyen kicsi az a trükk. Mire Mulder közli vele, hogy kösz....
Aztán a csaj elmondja, mi a baj, és hogy dühös Istenre, amiért hagyja a gyereket szenvedni, ezért csendben átkozza őt. Erre Mulder próbálja őt rávenni az alvásra, azzal, hogy majd ő átkozza helyette Istent. Aztán megcsókolja, de szakálla van, és megszúrja Sclly arcát, aki közli is vele. Ekkor Mulder felpattan, ki a fürdőbe és leborotválja a szakállát.
Ááá, ez nem éééér. :))) De akkor ezek szerint egyébként is édesaranyosak voltak. :)))
Láttam riportokat, képeket, és lassan tényleg nem csodálkoznék, ha David-re hasonlítana Gillian babája... :D A sorozat sok éve alatt nem voltak ennyi riportban együtt, és nem ölelgették egymást nyakra-főre. Külön csemege, amikor egymással készítenek riportot. B))