Elnézést, ha már volt erről szó, de nem igazán tudom, milyen kulcsszó szerint keressek rá.
Szóval:
Létezik-e valamilyen CD-hez, DVD-hez hasonló médiaeszköz, amelynek felírási kapacitása legalább 1 Gbyte, de kevesebb 2 Gbyte-nál, valamint írható "közönséges" DVD,vagy CD íróval?
Sziasztok! Segítsetek milyen irányba menjek tovább. 741Mb-ot szeretnék CD-re kiírni. Ami van: - Amilo L 7300-x, - QSI CDRW/DVD SBW 242B combo - illesztőprogram:2001.07.01/5.1.2535.0 - nero 6.6.0.6 A 80 perces 700Mb-os CD-re nem sikerült, ennyit nem enged felírni, a 90 perces 800Mb-os CD-t is 700-asnak látja. Mit tegyek? Más CD író szoftvert használjak, esetleg frissebb illesztőprogramot honnan tudok letölteni? Vagy mi lehet a megoldás? Help!! Sürgös lenne!
A Burning Rom-ban új összeállításnál többmenetes lemez kezdés, következőnél meg értelemszerűen többmenetes folytatás, de nem szokott nagyon tuti lenni egy ilyen lemez...
Először is: van egy 700 MB-os nem újraírható CD-m. Erre mondjuk csak 1 db 150 MB-os fájlt szeretnék ráírni. A maradék 550 MB hely szabad, és bármikor írhatok rá? Annyit tudok, hogy ehhez valamit be kell állítanom Nero-ban írás előtt, de hogy mit, arról fogalmam sincs. Mert már csináltam ilyet, hogy hagytam rajta szabad helyet, de aztán nem tudtam már utána ráírni semmit.
Szia! Köszi a gyors segitséget! De nekem magyar nyelvü van és ott két lehetöség van a tulirás beállitásához és ez az abszolut és relativ tulirás mértéke. Üdv! violino
Sziasztok! Nero 7-el szeretnék CD-t tulirni de sehogy sem sikerült a helyes beállitást megtalálnom. Már teljesen elzsibbadtam a sok keresgélésben . Ebben kérnék segitséget! Elöre is köszi a segitséget! Üdv! violino
Légyszi segítsetek: van egy másfél éves LG GSA-4163b-s dvd-íróm. Eddig nem volt vele gondom. Néhány üres lemezt ugyan nem akart felismerni, de azok tényleg a gyenge kategóriába tartoztak. Nemrég vettem egy 10 db-os Verbatim +r-es (rw, 16x) csomagot, amelyből probléma nélkül megírt egyet, de azóta hiába próbálkozom, egyszerűen csak villog egy ideig és nem ismeri fel üresként sem (azt írja, nincs bent lemez vagy a meghajtó nincs készen). FW-t A105-re (ez a legfrissebb) aktualizáltam. Arita -r (8x) sem müxik, ugyanez vele a helyzet. Ja, és még valami érdekesség: dvd-ram meghajtó a neve (mivel van még rajta kívül egy samsung cd íróm), és amikor a fenti dolog történik (mármint igazából semmi), akkor cd meghajtóvá változik a neve (ha kiveszem az üres lemezt, akkor ismét dvd-ram lesz)???
Azért nem ilyen idilli a helyzet, nekem egyszer egy-egy ugyanolyan néven szereplő .avi és .nfo fájlt kellett volna CD-re írnia, ezzel szemben rákarcolta a pár kbyte-os nfo-t avi nélkül, csak néztem milyen hamar kész lett a lemezzel... :)
sziasztok, csak megosztom a tapasztalatom: én is sokat szívtam nero-val a tobbmenetes lemezeknél. aztán elkezdtem haszálni az Ashampoo Burning Studio nevu progit (kb 10 mega) és minden lemezt megír, visszaolvas, a multisession simán kiolvassa a program is ha folytatom és a lemezkezelo is látja. amiota kiprobáltam, csak ezzel irok audiot/adat cdt/dvdt/image filet.
Többször is előfordult már velem, hogy több menetben írt CD-t kaptam, amit ráadásul több különböző verziójú NEROval írtak. 80%-ban az volt a baj, hogy csak az utolsó menetet láttam, az előzőket csak sejtettem az elfoglalt hely mennyiségéből. Hogyan tehetem láthatóvá a fájlkezelők számára az előző menetek tartalmát? Köszi!