Még van remény az mp3-ra is. Most kapok belorussziából egy Louise Amstrong mp3 CD-t. Már csak arra leszek kiváncsi, hogy azon rajta lesz-e a kiss to build...
Nekem is van egy verzióm, de az, mint már írtam az első szakasz után átmegy egy swinges, gyors tempóba. És az nem az igazi.
Éljenek a nagymamák!
Múltkoriban nézegettem a nagyszüleim bakelit lemez gyűjteményét és megtaláltam a Kiss to Build a Dream On -t! Eredeti felvétel Luis Armstrongtól. Azért máshogy szól egy kicsit, mint a Fallout 2-ben, de jó.
Én a Game Audio Player nevű progival szedtem ki a zenéket a Falloutokból. Nagyon hasznos kis progi. Baldur's Gate, NFS, Starcraft, Read Alert stb játékok hangjait/zenéit is ke lehet venni vele.
Ha kell elküldöm bárkinek, de lehet, hogy felrakom az oldalamra, mert többen kérték már korábban is.
bocs de beszart ez emilem :
1. valamikor találkoznunk kéne..
2. mond meg lécci a MIRC-es nevedet..
3. vagy te keress engemm ottan .!! (Liar vagy Liar- néven)
Megvettem egy akcióban, legalábbis azt hiszem az volt. Az is lehet, hogy valami válogatás album ua. a néven.
Na, szóval az ottani zene nem az "eredeti", mivel a felénél átmegy egy elég gyors, szvinges nótába. Na 11.
Így igaz a FO2-ben az öreg szachmo zenebonál. Apropó, hogy lehet kiszedni a zenét a gameból? Én most nyomulok egy másik forum topicon, hogy elküldjék mp3-ban, de vagy 5 mega és elég nyögvenyelős.
Minden megoldás érdekel jelige.