Köszönjük, hogy felfedezted fórumunk reklámerejét. Kérjük, tevékenységed legalizálásáért az alábbi formon jelentkezz munkatársunknál forum.index.hu/reklamlink/
Mi jövőre Horvátországba tervezzük az esküvőt ezzel kapcsolatba ha van ötletetek mint pl: helyszín vagy milyen ruhát ajánlotok vagy szervező irodát bármit szívesen fogadok!! nagyon Köszönöm (fotósunk már van) :)))
Egyedi tervezésű menyasszonyi-, alkalmi ruhák és kiegészítők méretre készítésével foglalkozunk, segítséget nyújtunk a tökéletes ruha kiválasztásában.
Legfontosabb számunkra, hogy egyéni elképzeléseid és adottságaid szem előtt tartva a legtökéletesebb és a legelőnyösebb ruhát tervezzük meg és készítsük el Neked, amelyben gyönyörűnek érzheted magad.
Személyre szabottan, egyedi terv alapján, haute couture minőségben készítjük el a megálmodott ruhát és a hozzá illő kiegészítőket, így ruhád egyedi és megismételhetetlen lesz. Első osztályú olasz, francia, spanyol szövetekkel, hernyóselymekkel dolgozunk, amiket csipkével, Swarovski kristályokkal, applikációkkal, raffolással díszítünk.
Én a hintóra írtam a Zalakarost, de ő (sógorom) szívesen megy más helyszínre is. Ha adsz egy email címet, tudunk képet is küldeni. Hotel panzió, szálloda rengeteg van ott is, ha a helyszín még nem biztos.
Szia.Zalakaros se rossz hely mert már néztem.:)A fix pontok a keszthelyi festetics kastély,a templom "tök mindegy" hogy hol,csak református legyen.Erika itt is fórumon még esetleg Balatongyörököt ajánlotta.Zalakaros cirka 35 km-re van Keszthelytől,de ha írsz nekem konkrétumokat mi van ott a közelbe ami olcsó vacsora helyszín,szállás,esetleg urambocsá kastély,azt szívesen olvasnám.Köszi az infot üdv :)
En csak a vacsora reszhez szeretnek hozzaszolni. Ha szeretned kicsit feldobmi ezt a reszet az eskuvonek, akkor diszes koktelokat javasolnek a tanyerok melle. Tobb Info: www.koktelozz.hu vagy izelitonek nehany kep: https://picasaweb.google.com/110619830158789794307
Szia! Küldj egy konkrét fotót, hogy milyenre gondoltál és utána érdeklődöm. Jövő héten megyek Keszthelyre fotózni, rákérdezek!!
Azt írod, hogy szállás és vacsi Nemesvitán... ezek szerint mag van az esküvői vacsi helyszíne? De azért 1-2 hely: villa fiore, Vitától 3 km, valami csoda jó kis hely. Voltam ott az idén már fotózni, pont egy ilyen 12 fős esküvőn..... nézd meg a honlapjukat a fb.-n van egy zenés slide show a fotózásról. www.villafiore.hu, vagy tavaly Balatonedericsen segédkeztem egy szervezésben ... nádtetős nagy nyaraló nagy erkély.. rálátás a Balcsira...csoda jó volt... de még van pár ilyen a környéken!! Nézd meg a honlapomon. Ha valami konkrét kell írj privátban. Várom a képet a hintóról!!
Üdv: Era
Szia.Jövő év Július,vagy augusztusban lenne a lakodalom.A szállás és vacsi Nemesvitán.A polgári esketés a keszthelyi kastélyban lesz,aztán irány a református templom.Ruhámat már kinéztem.A fő gondom a hintóval van,ugyanis sehol se találok a környékben.Én nem szeretnék olyat,ahol sok helyen láttam keresztbe ülnek rajta.Az a tipikus esküvői kellene.Mindegy hogy fekete,vagy fehér,csak más színű ne legyen.:)Olvastam hogy ismerős vagy arra,így a vacsora,szállás helyszínt ha még tudsz szívesen olvasnám a lehetőségeket.Szállásba nem vagyunk nagy igényűek,egy kis családi panzió megteszi,úgy is csak 10-en leszünk.Csak legyen tiszta,rendezett.Lényegében ennyi lenne.Köszönöm:)
Székszoknyáink bérelhetők Már Pezsgő ekrü színben is!!!! valamint fehér színű nem gyűrődős minimattanyagú rakott székre szabott bármilyen székre jó, még egyes karfás székekre is. Bármilyen színű választható masnival. A rakott székre szabott szoknyát, melyek persze univerzálisan minden székre feltehetőek, még egyes karfás székekre is 290ft/db áron adjuk kölcsön, választható színű selyem masnival. Illetve ugyanezt lehet organza masnival is kérni, ez esetben az áruk:350ft/db. Akciónk keretein belül az organza masnis megoldás mellé, az asztalra való futókat ajándékba adjuk, (ennek az ára 160ft/m lenne) illetve egy a főasztal elejére való fehér kasírt, (ennek az ára 350ft/m lenne) valamint a svédasztal elejére való fehér kasírt,( ennek az ára: 350ft/m lenne ) valamint ezekre egy egy darab a masnik színével megegyező organza dekor anyagot (ennek az ára 400ft/m lenne) felrakással együtt ajándékba adunk. Illetve a főasztal elejére egy fényfügönyt is biztosítunk,(ennek az ára.10.000Ft lenne) szintén ajándékképpen felrakással együtt. A székszoknya áraink felrakással, és tisztítással, és vasalással együtt értendők. A kiszállítását is Vállajuk az ország bármely pontjára. 70ft/km-es áron. Kérj árajánlatot: 0630/816-02-94-es számon, vagy kreativ.e.dekor@gmail.com címen
Én Keszthelytől-Balatonfüredig vagyok jobban ismerős és ezen belül 100 hely van ahol lehet tartani!!! A Club Tihanytól-Révfülöpön át- Szépkilátón keresztül (Balatongyörörk)- Keszthelyig. Ha írsz konkrétumot: hány fő, igények, ár... akkor jobban tudok segíteni!!! Közvetlen a Balaton partján akarod vagy rálátással a Balcsira vagy hajón a Balcsi közepén esetleg egy vitorlás kikötőben? Millió variáció van. Segítettem már sok párnak, írj privibe nyugodtan! Vagy hívj fel! foto@nagyerika.hu 70/459-42-21
A párommal jövő nyárra tervezzük az esküvőnket, amit azzal szeretnénk különlegessé tenni, hogy a Balaton partján szabadtéri esküvőként szeretnénk megrendezni. Ehhez kellene a segítségetek, hogy légyszi írjatok minnél több ilyen helyszínt, ahol meg lehet rendezni a szabadtéri esküvőt. A város nem számít.
Az esküvői szokások közé tartozik a sütemények, esetleg más ételek elcsomagolása a násznép számára. Sokszor arra nem is gondol a nagy esküvő szervezési forgatagban az ifjú pár, hogy az ételeket mibe tegye. Erre a célra kínáljuk szép, papír esküvői süteményes dobozainkat.
A normál és ennél nagyobb dobozok erős hullámpapírból készülnek. Bármilyen krémes, és nehéz tortaszeletet és süteményt is elbírnak, a cukrászok sok éve használják a dobozainkat. Nem szakad el a füle sem, kényelmesen kézben lehet szállítani az ételeket benne. Kívül, belül szép fehérek esküvőhöz illően!
Esküvői Mini: 9,5 X 19 X 11,5 cm nettó 50 Ft (ÚJ!) Esküvői Kicsi: 19 X 19 X 11,5 cm nettó 68 Ft
A segítségeteket szeretném kérni egy álmunk megvalósításához!
Párommal beneveztünk az esküvönklesz.hu által meghirdetett játékba, ahol a győztes pár nyereménye egy "álomesküvő". Egy ideje már tervezgetjük a nagy napot, de sajnos az anyagi lehetőségeink nem teszik lehetővé, hogy meg is tartsuk az esküvőt és a lakodalmat, ezért úgy döntöttünk, hogy szerencsét próbálunk ezen a játékon. Már túl vagyunk az elő- és középdöntőn, most a döntő zajlik 15 pár részvételével. A lényege, hogy július 17-ig a legtöbb szavazatot összegyűjtő pár nyeri az esküvőt és házasodhat össze szeptember 16-án!
Egy rövid és ingyenes regisztrációt követően lehet a szavazatokat leadni, egy e-mail címmel naponta egy szavazat mehet el.
Nagyon reméljük, hogy lesz köztetek, aki megtisztel a szavazatával és segít nekünk, hiszen nagyon közel állunk az 1. helyhez, minden támogatásra, szavazatra szükségünk van!
A szavazók között pedig egy 2 fős wellness hétvége kerül kisorsolásra a játék végén!
Segítségekt szeretnénk kérni Tőletek. Az esküvőnklesz.hu oldal által szervezett szavazáson bejutottunk a döntőbe. Csak néhány szavazattal vagyunk lemaradva attól, hogy megnyerjük álmaink esküvőjét!
Sajnos önerőnkből nem tudnánk megtartani egy ilyen gyönyörű esküvőt, ez viszont egy nagyon jó lehetőség számunkra, hogy olyan esküvőnk lehessen, ahol mindenki ott van, aki fontos számunkra!
Megüresedett esküvőhelyszín 2011 augusztus 20-ára szombatra, MOST TŐLEM 100,000Ft HOZZÁJÁRULÁSSAL (nem vicc vagy reklám), a budapesti Petneházy Klub Hotelbe!
A foglalóm felét, 100 ezer forintot tehát felajánlom annak a párnak, aki ezen a helyszínen tartja az esküvőjét! Ha lefoglaljátok a helyszínt, én visszakapom a foglalót és akár ott helyben odaadom.
A hely gyönyörű, egy szép völgyben található, zöld, nyugalmas környezetben mégis Budapesten belül. Nagyobb esküvő/rendezvény lebonyolítására is alkalmas, szálláslehetőség akár 150 főre, catering, szervezés stb. minden adott a helyszínen és az üzletvezető is korrekt és rugalmas.
Még egy, talán utolsó lehetőség 2011 nyarán igényes, kultúrált helyszínen kimondani az igent. Kérlek adjátok tovább a hírt, hátha valaki épp egy ilyet keres!
Érdeklődni a helyszínnel kapcsolatban Szabó Gyula úrnál lehet, a honlapon megtalálhatóak az elérhetőségei. Engem pedig - főként a foglalóval kapcsolatos egyeztetés végett - a zwerner@enternet.hu címen ill. a 06205207658 telszámon tudtok elérni.