Köszi szépen a segítséget de még valami hogy ti kivel és mennyiért csináltattátok meg kellene az elérhetőségük ha meg tudnáok adni!!! Go Predators Go Fox.
Szevasztok srácok meg tudnátok mondani hogy mekkor a külömbség van egy edzőmez és egy normál mérközés mez mératezése között? Sűrgős lenne!!! Go Predators Go Fox
Nagyon szépen köszönjük a vasárnapi mérkőzést. Igazán nemes, ígéretes csapatot ismertünk meg bennetek. Mi nagyon jól éreztük magunkat, még a kellemetlen időjárás ellenére is. Köszönjük a vendégszeretetet és a sportszerű játékot.
További sok sikert a csapatnak, s még több kitartást az elkövetkezendő mérkőzésekre.
A sérülteknek mihamarabbi gyógyulást, a többieknek pedig jó pihenést!
Sziasztok arcok! végre haza engedtek a korházból. juppí 5napig bennfogtak ezek a szemetek. Pedig inkább néztem volna az edzést mindt a fehér korházi plafont. Nah jó hír nem csavaroztak hanem drótoztak de sajna 1 teljes évig semmit nem csinálhatok ami megeröltetné a ball kezemet.
Szombaton érkezem és a BK és Sharks metcseken alex melett offens tanácsadó leszek. szal ott leszek veletek és segítek nyerni!
Értem. Akkor ha most jöttök megpróbálom átszervezni monnyuk péntek délutánra vagy Vasárnap délelőttre. Sajnos csak ez a két időpont adott. Nektek melyik lenne jó? Persze ha most jöttök.
nekunk is van edzesunk sozmbatonkent delutan, igy nem hinnem, hogy akkor barki is a csapatbol meglatogat benneteket... vagy ha megis legyszi szolj, es Kullancs elintezi a logost. :))
Sziasztok! Nagyon kedves tőletek és nagyon szívesen várunk titeket.
Az edzés szombatn délután 1-től egészen 5-6ig tart amíg ki nem fáradunk:) Amúgy nyártól már több edzés is lesz. Ha tudtok akkor már most szombaton gyertek el!
Szasztok emberek:) Zoli én benne vagyok ebben a látogatás témában tiszta jó hogy lett még egy csapat kiváncsi vagyok énis elnézek:)) Ma meg Zuzás 1000rel:)))
mikor vannak edzeseitek? neztem a honlapot, de a szombat (6)- utanit nem lattam.
ha gondoljatok en speciel szivesen meglatogatnalak benneteket egy edzes alkalmava, es meg talan egy ket ember a csapatbol szinten kivancsi lenne ratok.
Először is gratulálok a Demons elleni helytállásotokért! Tisztelet jár érte.
Másodszor pedig Lentiben is alakul egy csapat. Nagyon az elején járunk még úgyhogy nagyon-nagyon szívesen fogadunk bármilyen tanácsot vagy segítséget a csapat fejlesztésével kapcsán. Látogassatok el nyugodtan a honlapra, és ha van ötletetek, az Impresszumba feltüntetett címekre nyugodt szívvel írhattok!