Nos, uraim segítsen, aki tud!
Soltaire-nek van egy problémája, de mivel Neki vmiért nem megy az Index így Én vetem fel a kérdést.
Az van, hogy lesérült egy embere, a nevére kattinva a profiljánál kitette a sérültlistára
viszont a tactics-nál ott marad. Onnan hogy lehet kigyilkolni?
Köszi!
jó lenne, ha az is ott lenne a folder előtt, hogy C:\ és nem csak úgy odabaszná, ahova gondolja. számíthatnának rá, hogy ilyen install szövegeket rutinból nem olvasok el :))
NHL Eastside Hockey Manager Demo
Demo - 2004-05-28 14:47:00
A focimenedzser játékok után újabb frontot nyit a londoni SI Games: ezúttal a jégkorong világában tehetjük próbára klubvezetési képsségeinket. A CM-hez hasonlóan az NHL Eastside Hockey Manager-ben számunkra szimpatikus klubot választva ragadhatjuk kezünkbe a menedzsment, a pénzügyi, illetve a taktikai teendőket, s célunk természetesen az lesz, hogy minél magasabbra vezessünk egyesületünket. Az elitligának számító NHL mellett további 20 bajnokságot vonultat fel a játék, 1000 csapattal és több mint 10.000 játékossal. A frissen publikált béta demóban korlátok nélkül játszhatunk le egy fél szezont 52 mega letöltését követően. Jelenleg külföldi lokációval tudunk szolgálni a letöltéshez, bővebb informálódáshoz pedig a hivatalos honlap megtekintése javallott.
ki akartam próbálni valamit. megnéztem, hogy kirúgnak-e esetleg ha nagyon csúnyán teljesítek:)
Harry Loser átvette a redpigset és biliárdmesterekert megszégyenítve szétverte:) de nem értem. 35 meccses winless streakért még nem bántottak. igaz, hogy a médiának nem tetszett, de semmi kirúgás vagy ilyesmi. kár..
közben átvettem egy kicsit a yetiket is. aztán hagytam agonizálni:) ők legalább becsületükre legyen mondva tizenkevés meccs után kirúgták az edzőt. az általam kinevezett extra gagyi gm-t hagyták:) így aztán maradtak ők is 20 winless streakig:)