Most ránéztem mégegyszer a csimmádra és nekem nagyon úgy tűnik hogy az Oxtar-oknak is valami ilyen a csatjuk, na látod már is van egy lehetséges alternatíva! ;) A Parillában meg vannak Oxtar csizmák, de ha véletlen ott már nincs, akkor a Yamahánál tuti, meg a Barnáéknál is!
Félsiker, a képfelrakás már sikerült, azt a csatot meg valahogy majd összehozzuk! Eszembe jutott hogy a Parillában vannak ilyesmik, csak meg kell nézni hogy egy másik csizmáé passzol e rá és kész, átcsavarozod aztán helló! ;)
Az ami ott hátul van az nem jó? Mondjuk ma meg se néztem, lehet hogy már szétvan rúgatva az is! Holnap majd szétnézek a környéken, hátha belebotlok valami meredekbe!
Vazze Robi én ma annyit motoroztam, magamhoz képest természetesen :), hogy fényképezni is alig volt időm, csodálkoztam is magamon, általában félóra után kiszoktam dögleni, de ma valahogy nem, sőt holnap is kimegyek! ;)
Elvtársak, az előbb jelezte Gyöszi hogy az óriás fájlt amit Mindenkinek szétküldtem privát, törölte a freemail, ezért kérem aki nem kaptam meg és szeretné hogy megkapja jelezze, mert akkor újra feltöltöm és persze szétküldöm az elérhetőséget! Szóval 1 embert már tudok akinek kellene az pedig Gyöszi! ;) Várok az újra elküldéssel egy pár napot hogy ne kelljen már 80* újra meg újra feltöltögetnem!
Neki kezdtem, de inkább nem ömlengek itt, egyébként annyira nincs is miért, a motorról annyit hogy tetszik, nem rossz ;), még szoknom kell, meg a futóművet is bekell állítanom mert az is hagy kivánni valót még maga után, túl kemény, a legjobb futómű pálmáját Szabó Józsi EXC-je vitte nálam, az tényleg valami medzsik! Néhány képet dobok fel, nem egy akciódús tartalommal bírnak, de kár lenne nem feltenni őket! ;)
1. kép: Naplemente a gázúton.
2.kép:Találkozás a mosóban. /Mert ugye Feriék Lakiteleken voltak, mi meg nem ott/
3.kép: Az ömlengés helye /már kezdem :)/, csendélet KTM-éknél a mosóban!
Haza, hogy a többek is tudják lakitelken voltunk, hát a pálya hagy kivánivalót maga után, hullámos volt, és saras a kanyarokban,fogta a mocit mint sz... a gatyát, de délutánra javult a helyzet, vagyis a kanyarok jobbak lettek.
Milyen árlista és milyen Románokról van szó?! Csak kíváncsiskodom!
Kár hogy nem néztél ki ma a Mol-útra, jó kis banda volt kint megint, tudom nem tudsz még motorozni, de sokan mi is csak beszélgetni mentünk ki /na jó egy kicsit motorozni is, kölcsön motorokkal ;)/ és autóval , igaz ez utóbbira nem vagyok túl büszke!;) A képeket szétküldtem az előbb Mindenkinek, legközelebb Te is megkapod az elérhetőség címét, sajnos még csak az előbb mentettem el az email címedet! ;) Néhány kép a mai napról:
Majd küldöm én is, de lehet hogy már csak holnap, nagyon álmos vagyok, a billentyűzetet is már csak reflexből nyomogatom! :O Holnap délután küldöm, kitartás!;)
Kössz a beszámolót, jó volt olvasni! Az ami nagyon szembe ötlött hogy az a sátor maxi gáz, főleg hogy ketten voltatok benne! :) /Nekem 3 személyes van, egyedül szoktam benne lenni, és éppen hogy csak elférek! :)/