Keresés

Részletes keresés

Sajtlee Creative Commons License 2002.04.10 0 0 63
Valahogy idetévedtem én is. Megtetszett a dekupázs név, de hogy mi az??? Homály, valaki leírná?:o)
aquila Creative Commons License 2002.04.10 0 0 62
szia!:) Mondd csak, neked nem lesz a szalvéta ráncos?
Előzmény: barkorka (61)
barkorka Creative Commons License 2002.04.10 0 0 61
Esős reggelt...
A múlt héten behoztam a borostyánfás képemet, mert ebédidőben elmentem panelba való akasztót venni hozzá....jópár kolléganő megnézte és azt hiszem egy része el is csábult. Az egyik épp tegnap hívott fel, hogy megvett minden kelléket, tudja elméletben hogyan kell csinálni, de azért szeretné ha segítenék... :)))
Ha esetleg valakinek van kérdése a konyhaszekrény ügyében, szívesen válaszolok. Bár mostanában inkább az üvegfestés köt le, mert nem tudnám hova tenni a decoupage képeket....
cicó Creative Commons License 2002.04.09 0 0 60
Én főleg képeket szoktam csinálni és rengeteg (cserealap) szalvétám van.
Ma láttam a tévében egy nagyon jópofa dolgot.Szerintem az Eszék utcai boltból voltak a vendégek a műsorban mert megismertem a főnökasszonyt.
Valamilyen borosüveget körbetekertek spárgával és azt dekupázsolták telibe...nagyon jól nézett ki.
A képkeret öntéshez ajánlom a Simó féle modellgipszet...a legjobb szerintem.
A szalvétának a "pöttyös" része is kisimul ragasztáskor, nyugodtan fel lehet azt is használni.
cicó
cicó Creative Commons License 2002.04.09 0 0 59
Sziasztok!
Köszi aquila...igazából arra gondoltam, hogy fórum.cgi stbstb...de így is jó volt,idetaláltam...:-)))
Mindjárt végigolvaslak titeket...
cicó
Előzmény: aquila (58)
aquila Creative Commons License 2002.04.09 0 0 58
Felhívtam őket, és mondták, hogy több méretben van, 570 pénzért. Francba, hogy ezt tegnap nem tudtam, most mehetek vissza:(((
Gabus Creative Commons License 2002.04.09 0 0 57
Na asszem, már jártam arra. (Üvegfestő topikban meg is említettem, hogy lehet ott is kapni kontúrhoz való szűkítőt, rotringhegy-formájút :-))))))

Akkor a késztermékek voltak többségben, örülök, ha fejlesztették az alaptermék-kínálatot!

Előzmény: aquila (55)
aquila Creative Commons License 2002.04.09 0 0 56
http://community.webshots.com/user/barkorka

Ezen a címen megnézhetitek egy kedves ismerősöm műveit is.

aquila Creative Commons License 2002.04.09 0 0 55
Az Oktogonnál van az üzlet gyakorlatilag, van ott egy képzőművészeti nagy bolt mellette, nem jut eszembe a neve. A házasságkötő teremtől két házra van.
Előzmény: Gabus (54)
Gabus Creative Commons License 2002.04.09 0 0 54
Mihez van közel ez a 7. szám?

Környéken vagyok, ebédszünetet meghosszabbítva bekukkantanék...

Előzmény: aquila (53)
aquila Creative Commons License 2002.04.09 0 0 53
dalia, köszi:-) Ötletet szabad lenyúlni, azért vagyunk!

Viszont figyelem, fiúk, lányok, találtam tegnap egy boltot, amitől teljesen elájultam, ugyanis azt szoktam mondogatni, hogyha már megunom a média világát, nyitok egy boltot, amiben dekupázsos dolgokat fogok árulni, amiket magam fogok készíteni. Nos, ez a bolt pont olyan, amilyet szeretnék. A helyszín: VII., Teréz krt. 7.
Gyönyörű szalvéták vannak, iszonyú mennyiségben, 40 forintért adják darabját. Vannak dekupázsolt dísztárgyak, lehet kapni nyers fa konyhai eszközöket, amiket aztán sk. ki lehet díszíteni, tálcákat, késtartókat, egyebeket. Szóval melegen ajánlom nektek megtekintésre. A két eladó hölgy is kedves, készséges, ötvenszer megköszönték, hogy bementem, hogy élek:-)

Előzmény: dalia (52)
dalia Creative Commons License 2002.04.08 0 0 52
aquila,
megnéztem a honlapod, nagyon szépek a munkáid! a bélyeges dobozba beleszerettem, nekem is van vhol egy "elfekvő" béllyeggyüjteményem, úgysincs már kinek mutogatni ;-)))), lemásolom a dobozod, köszi az ötletért!

d.

Előzmény: aquila (51)
aquila Creative Commons License 2002.04.08 0 0 51
Nálunk az üvegfestő hajlam öröklődik, a lányomról rám:) Ő kezdte, én folytattam. Viszont dekupázs-bolond én vagyok az egyetlen a családban:)
Előzmény: Gabus (50)
Gabus Creative Commons License 2002.04.08 0 0 50
Ha-ha :-)))
úgy általában nem tematikusan érdeklődöm a szalvéták iránt. (egész jól átvettem a stílusod, ugye?) Szeretem a különleges virágokat, amiket könnyedén körül lehet vágni, nem túl cakkos. Aztán a gyermeknek való mintákat (pl. van többféle katicás, ami nagyon jópofa). Attól is függ, mire kerül ? jöhet bármi. Ha egyszer esetleg topikcsereberére kerül sor, úgyis a teljes kollekcióval készülök.

Más.
A hétvégén 1 órámba került, míg lekapargattam egy üvegajtajú szekrényről a ráragasztott papír dekorációt - még anyukám ragasztotta fel huszonsok évvel ezelőtt. (kádban való vízzel lespriccelés, vizes szivaccsal sikamikálás, kaparászóval kapargatás, maradék fecnik szivaccsal lesúrolása.) Ott volt alaposan. Ezzel csak azt akartam érzékeltetni, hogy a ragsztási hajlam, úgy tűnik öröklődik!

Előzmény: aquila (47)
aquila Creative Commons License 2002.04.06 0 0 49
Művek itt:

www.picturetrail.com/kanbeka

vadcicfbi Creative Commons License 2002.04.05 0 0 48
Nekem is vannak szalvétáim meg alkotásaim is de még nibncsenek lefényképezve.
Van pl:röld alapon fehér viárgos,meg kék alapon virágos,meg Micimackós.Ha lesz szkenner majd küldök képet.
Meg van még másmilyen de körbe kell néznem.
Addig is jó alkotást.
aquila Creative Commons License 2002.04.05 0 0 47
köszi:-)) Én meg jegyezném, hogy Téged milyen témájú szalvéta érdekel. Hogy ez milyen hülyén hangzik!:DDDDDDDDDDDDDDDDD
Előzmény: Gabus (46)
Gabus Creative Commons License 2002.04.05 0 0 46
Jegyeztem, gyümölcsösből félretéve! (legalább 2 db) :-)))
Előzmény: aquila (45)
aquila Creative Commons License 2002.04.05 0 0 45
A gyümölcsösre vevő vagyok!:DDDDD Macisom nekem is van.
Előzmény: Gabus (44)
Gabus Creative Commons License 2002.04.05 0 0 44
Ezekből megvettem a teljes csomagot (160 Ft/15 db), a maradék jó lesz csereberélni!
Előzmény: aquila (43)
aquila Creative Commons License 2002.04.05 0 0 43
gabus, köszi:-) A Nagymező utcai hobby művész boltban is gyönyörűek vannak, én is ott hagytam szerdán egy vagyont. De már tudom, hogy egyetlen darabot semmiből sem szabad venni, legalább kettő kell mindegyikből. Ráadásul a legjobb minták időnként elvesznek, mert a szalvéta "pöttyös" részére kerülnek, és én azokat nem nagyon szeretem használni, mert a kész tárgyon is látszanak a pöttyök.
Előzmény: Gabus (42)
Gabus Creative Commons License 2002.04.05 0 0 42
Sziasztok!

A pólus centerben vettem szép szalvétákat a minap, és most 1,5 órát küzdöttem a tar.hu-val, hogy nektek is megmutathassam!

klasszikus fekete-fehér boci

mackó

gyümölcsök

A boci a kedvencem, er?sen gondolkodom, hogy rizslámpára kerüljön ? költözködés utáni állapotban foglalatok lógnak csak a plafonról.
A mackót cip?sdobozra teszem ? ez a lányom szobájába kerül játéktárolónak.

aquila Creative Commons License 2002.04.03 0 0 41
április 6-án, szombaton 10-12-ig lesz összejövetel, bár fogalmam sincs, van-e még rá hely, én ott leszek:-)
Előzmény: aljas666 (39)
aquila Creative Commons License 2002.04.03 0 0 40
petrobol, dehogynem! Az én digit képeim már készen vannak, ha lesz időm ma este, felteszem őket a netre, lehet nézegetni.
Előzmény: petrobol (38)
aljas666 Creative Commons License 2002.04.03 0 0 39
Halihó!
Szólna valaki, ha összejövetel lesz a Fakéz boltban?
És fémdobozgyártót vagy -kereskedőt nem tudtok esetleg?
Köszi,
a.
Előzmény: petrobol (38)
petrobol Creative Commons License 2002.04.03 0 0 38
Üdv!

Esetleg képet nem akar valaki feltenni, hogy egy laikusnak is "kézzel foghat", szemmel látható legyen a dolog?

Lvica Creative Commons License 2002.04.03 0 0 37
aquila, a Nagymező utcai Hobbiművészben vettem. Kb. két hónapja, azóta tartalékoltam.:) Ez kb. 10 centi magas, vékony agyagcserép. A múlt héten láttam még a másik méretből, ami olyan normál nagyságú, ugyanilyen formájú. Sima virágcserépnek is nagyon jók. Nézd meg szerintem, biztosan van még belőle.

Vica

Előzmény: aquila (36)
aquila Creative Commons License 2002.04.03 0 0 36
Hol kaptál hozzá megfelelő cserepet? Száz éve ilyesmit keresek, amit jól lehet festeni, viszonylag keskeny és magas...
Előzmény: Lvica (34)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.02 0 0 35
na, ti is jók vagytok.

akkor most mi van? szalvétát ragasztotok külöünbözô felületekre és dolgokra?

Előzmény: Lvica (-)
Lvica Creative Commons License 2002.04.02 0 0 34
:)

Szólj majd, hogy hol.:)

Én csináltam az ünnepi asztalra szép gyertyatartókat: kisméretű, magas agyagcserepeket befestettem kopottas kékes-fehérre. Olyan hatású, mintha nagyon régi lenne.:) És találtam rá egy nagyon csinos cserepes növény motívumot. A növény rajta lilás árnyalatú, így hát nosza, a cserép széle is lila lett. Sosem próbáltam ezt az összeállítást, de nagy volt a sikere.
A cserepeket kibéleltem papírral, tettem a tetejére egy kis szizált, és a tetejébe ültettem egy tavasz-zöld, füge alakú gyertyát. Nem lett rossz!:)

Vica

Előzmény: aquila (33)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!