Hát nem a pia a lényeg. Hanem az elszeparáltság. Ott az ordítozó ősmetál zene mellett nem lehet meghitten baráti csevelyt folytatni, ráadásul általában hely sincs:-)
De mindegy 10-re ott leszünk! Igaz Balthazar?
MCSING ha közelbe van kérlek jelezz,hogy számíthatunk-e rád is szombaton?!!
Hánykor kezdtek? Nem akarok úgy járni, mint múlthéten a Wigwamba, hogy még a főzenekart is lekésem. Sz'l nemtom mostanság mikor kezdenek az előzenekarok?!
hát, leginkább a közepes szóval tudnám jellemezni magunkat. nem volt valami nagy szám, meg ráadásul odajött a kidobó, hogy akkor 'utolsó szám, gyerekek' , na, erre eljátszottunk két számot egyben, ami beletelt vagy negyed órába (elég hosszúak a számok)
na, bazz, most jut eszembe, hogy vittem cd-t, de elfelejtettem odadni! na, majd valahogy, a lasszó úgyis ott lakik nem messze tőlem.
jump az nagy isten volt, a beatricékkel/republiccal!! :-))
hát, nekem sem háromezret.
de azért felépni mindig jó érzés, akárhogy nincsen közönség. ahogy színpadon vagyunk, akkor már nem érdekel igazán. na, mindegy. bemelegítésnek jó volt.
na ez elég gáz legalább ezt álhatta volna hely, mármint a 'gázsit' na mindegy. Bocs ha negativ vagyok ezzel kapcsolatban de nekem ez nem ért meg egy pofa beverést..majd legközelebb jobb lesz..
háát nem valami szép hely kivülről. belülről már jobb. a baj az a volt, hogy nem adták le a PestiEstbe, a beigért plakát nem volt és egy páran odatelefonáltak, azoknak meg mondták hogy nem leszünk..ezek után nem is volt senki...
Na fasza volt a Vooodoo , egyetlen élmény hogy Banán leütött annyira nyomult, át is ment Blackmetalba a koncert, ott köpködtem a vért a sarokban.. még most is néger szám van..
ha valakit érdekel, hogy néz ki a zenénk már nem női hanem fiu énekkel, akkor egykis izelítő az oldalunkon a www.mindcontrolmusic.com on
vagy ha minden igaz itt is megszólal néhány pillanat múlva:))