Többek között a kb. 19 ezer hozzászólást tartalmazó azonos című topikunkat is érinti az RTL Fórumának megszűnése. Itt folytatjuk, ha onnan végleg kidobnak minket...
A többiek tippjei megvannak még? Pl az enyém... :-) Kíváncsi vagyok ki mit tippelt, és hogy bejött-e valakinek. Egyébként most "tapétáztam" ki a garázsom falát, kaptam ugyanis egy kupac régi, lejárt táblát.
pl. dőlt lista. de ha lát valamit az ember, akkor 1. felteszi, és aláírja, hogy hol látta, 2. ha mégsem teszi fel, akkor (is) odaírja, hogy hol látta :P
Köszi! Olvasgatom a rendszámos topkokat,profin követitek! Vettem egy autót és C-B-3297 van most,ez lesz lecserélve új táblára, bár nem új,de van itthon ISA-665 ez B tipus minkettő,CJF-010 ez A és B tip. Olvasgatok többet majd itt.
íme a május elsejei tippek (leadva: 2006. szeptember). kb. be is jöhetnek, de ha még a top rendszám KV-s lesz, akkor sem biztos, hogy a XIV. kerületben éppen top rendszámot fognak osztani. sőt! szóval a tippem KS vagy KT. legyen KTB :)
Üdv! Most találtam a topicra,nem igazodok ki rajta de TETSZIK :) Elolvastam a linken amit tundi kell róla. Kérdésem,kb április végén kapok új rendszámot,(Bp. XIV.-ben) meg tudjátok saccolni a 3 betűt KB? Köszi!