Barkorka én nem tudok sajna képet küldeni, csak majd majd majd sokára...:-( Nekem meg kell kérnem valakit, hogy fényképezzen,scanneljen pakoljon a netre...stb. És ez elég ritkásan jön össze.
Nyuszitappancs ne lépj ki már felvettek valakit.:-)
Madzagos dekupázs:Üvegre alulról elkezdve szépen feltekerve felragasztani a madzagot, hogy teljesen befedje aztán jöhet a szalvetta szintén telibe...főleg zöld-barna üvegeket érdemes így hasznosítani.
Nekem a Whiskys doboz nem fém hanem papír volt és persze fekete és mintás ahogy írod...eccerűen fehér akrilfestékkel le kell festeni,tömény legyen,rögtön a tubusból csak az ecsetet mártani kicsit vízbe időnként.Nem baj ha csíkos lesz, az még jól is mutat a szalvéta alól...hogy a fém dobozt is le lehet-e így festeni még nem próbáltam.
jaaaajjaaaaaaaaj, hát a boszorkányvéres üveget az isten is megfesteni teremtette!!!!:))) Nekem is otthon figyel egy, és várja, hogy tökéletesítsem a technikámat, hogy kiérdemeljem azt az üveget:D
Ki akarom próbálni most egy szögletes whiskys üvegen azt a madzagos dekupázst amit láttam a tévében...
Szerintem nem biztos, hogy rájött hiszen nekünk se tűnik fel amíg ki nem nyomják a számlát a pénztárnál...:-DD
Hát... az embör ma, ha akarta, megtudhatta, mennyi az a sokk:DD Ugyanis megbíztam, hogy vegyen nekem akril lakk spray-t a Nagymezői utcai boltban. Gondolom, körülnézett:DDDD
A lakk nagyon drága volt, olasz gyártmány, és nyomába se jön se annak az ócska kis magyarnak, ami most fogyott el, se az ecsettel kenhetőnek:-(
Én is ikrek vagyok! :-) És tényleg...:-)
Talán ezért van, hogy én sem kötöm embör orrára, hogy vifil az a sokk :-) festék amiket összevásárolgatok...:-)
Voltam a Teréz körúti boltban, tök jó, köszi a tippet.
Én a kőfestéket az ecset hegyével tunkolom a még kicsit nedves alapra.
ezt már annyian kérdezték tőlem! A választ nem tudom, hacsak nem az ikrek csillagjegyemnek köszönhető a dolog:D Akkor még hozzáteszem a takarítást, gyerekláb-borogatást, és most már a túróstészta-főzést is, amit a fent említetteken kívül _még_ csinálok:DD
kicsit aggódtam, hogy nem fogod kihallani a hangomból az iróniát, de most megnyugodtam:-)
Naszóval műanyagra is megy, csak az a fajta fehér, ami az ikeás tálcán van, tartok tőle, hogy nem szívja be egyáltalán a ragasztót, úgyhogy fogalmam sincs, milyen lesz az eredmény, ezért sajnáltam rá a négyezer pénzt nagyon.
De ha neked megy a műanyagra dekupálás, akkor az sem jelenthet akadályt. (annyira meg nem is ronda)
Én is próbálkoztam óccsó műanyag tálcával, de nagyon rusnya lett. (igaz, hogy piros tálca volt, nem érvényesült a minta - lehet hogy azért.)
Amúgy meg nem nagyon van időm semmire, egy este megcsináltam egy kis rizslámpát - NyusziTaPPancs, ezzel szuper ötletet adtál! Még vettem két nagyobbat is - azok egyelőre várakozó állásponton vannak.
az ikeában négyezer, és műanyagból van az alja, csak a kerete fa. A főnökömnek csinálom ajándékba, szerintem a tálca ára, meg az a tégely festék, ami ráment, nem olyan dráma. Vehettem volna neki whiskyt is 8 ezerért...