akkor én először is elnézést szeretnék kérni, hogy nem mutatkoztam be!
Üdv mindenkinek Endre vagyok Kozármislenyből és én is egy jó ideje fotozgatom. Annó kezdtem egy kis hp R 507esel és partyfotós lettem (illetve még vagyok). Aztán vettem 2006ban fuji S 9500öt nah az egy szupi kis gép és most ott tartok, hogy fotóriporter lettem a Pécsi egyetemi lapnál és egy nikon D200 a szerelmem és álmom mostanság. Csak hát azon filozok, hogyan és hol vegyem azt meg ;)
Jah és Fudi gondolom te küldtél mailt írtam is vissza és köszönöm szépen a segítséget majd esetleg össze is futhatnánk valamikor ;)
Beköszönnék én is a fórumba, üdvözlet mindenkinek. Már régóta olvasgatom a fórumot, csak eddig nem volt bátorságom bejelenkezni, mert hát Baranyainak Baranyai lennék (Pellérd) csak a "fotósok"-hoz kellene még sokat fejlődnöm, majd igyekszem.
Szia ! Én kételkedem benne, hogy lenne. Tudomásom szerint a D50 akkutartójának a belsejéből hiányoznak a csatlakozási feltételek... ne legyen igazam, de szvsz a D50-re nincs használható markolat.
Kérdés: Neki vajon van tárcsája? Mert ámerikából 28 pízért hazahozzák. Ez előrébb került mint az 50es fix, bár most legelőre került a gép törlesztésének befejezése (még 21k), mert rájöttem, hogy jobb előbb fizetni az adósságot és csak utána vásárolgatni....:D Viszont eddig nem tudtam, hogy D50-re is van markolat, azt főleg nem, hogy ilyen komoly is. Szóval ha van tárcsája, akkor törlesztés után (megfelelő anyagi háttér beszerzése után) beruházok egyre szerintem. Csak azért a tárcsa kulcskérdés.
Egy chello-s címről kerestelek meg május 11-én 19 óra 42 perckor :) Akkor az obiválasztással kapcsolatban kerestelek, azt követően meg pénzügyek miatt... és ott ajánlottad U.Hu-t, és ezt a topicot. Ha így sem megy, akkor még jobban körülírom :)