A Hazafias gondolkodásmód messze áll a semmitmondó nickek képzelő erőitől, melybe pixyk, babarczyeszter... stb. tartoznak! A valódi eszmék kinyilatkoztatását csak egészséges gondolkozású, és tiszta erkölcsű embereknél keresd!
Egy új összetételű parlament esetén senki nem lesz kíváncsi az okoskodó szövegedre. Mert te azért mégis csak Gyurcsány imádóként kerültél be az utóbbi idők elemző közegébe.
Erről a hozzászólásodról a csimpánz jutott eszembe (feltéve), aki azon filózik a ketrec túloldalán, hogy miért vannak az őt néző emberek bezárva... Bocsánat a csimpánzoktól, mert velük minden rendben! Csak azt nem érti szegény, hogy bezárva ő van, a többiek maximum Kizárva lehetnek.
"Az ügynek természetesen van egy nagyon komoly hatalomtechnikai vetülete: biztosította Gyurcsány politikai túlélését. Ugyanis a pártnak az utóbbi időben már csak a pártelnöki poszt volt igazán fontos, hiszen az dönti el, hogy alakul az MSZP sorsa. Most az a válasz: gyurcsányian. Ha nem hagyja maga mögött a miniszterelnökséget, akkor egy EP-bukás után megfosztották volna pártelnökségétől, így azonban marad. Ráadásul olyan pozícióban, ami garantálja, hogy a választásokra összeállítandó listát nagyrészt ő írja."
Ezek vagytok Ti, tele korrupcióval, mutyizással, és hazugsággal! Az ország 7éve cselekvőképtelen, mert szakmai analfabétákkal van tele a kormány.
Amit megtett Lengyelország, Csehország, Litvánia,... azt a Magyarság elmulasztotta. Ennek isszuk a levét! Hazánkat szétlopták és már csak árnyéka vagyunk önmagunknak. A nép megosztott és gyenge. Sajnos be kell ismerni gyenge Nemzet vagyunk aki nem ismeri a Haza fogalmát!
"A kommunistánál kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált a történelem. Cinizmusuk, szemtelenségük, hataloméhségük, gátlástalanságuk, rombolási hajlamuk, kultúra- és szellemellenességük elképzelhetetlen minden más, normális, azaz nem kommunista ember számára. A kommunista nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot, és fogalma sincs arról, amit a keresztény etika így nevez: lelkiismeret. A kommunista eltorzult lélek! Egészséges szellemű európai ember nem lehet kommunista! Nincs olyan vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy kommunista szemrebbenés nélkül ki ne mondana, ha azt a mozgalom érdeke vagy az elvtársak személyes boldogulása így kívánja."
Számodra a Nemzet csak egy szó. Nekem a Hazám!
A jövőd és egyéni jóléted fontosabb mint a társadalmi érdekek. Nekem ne magyarázd meg, hogy nem így van! Amit tesztek és tettetek egyéni érdekekből tettétek, és ez nem helyes.
1947-óta alkotmányunk illegitim! Ezt azért hangsúlyozom ki, mert a felelősségre vonás elmaradt, és hazánkra ráerőszakolt, rákényszerített alkotmány, mind a mai napig érvényben van! Lehet itt dumálni, jobbról-balról egy kutya! Ha netán bárkinek is kétsége merülne fel hogy ez az út nem visz sehová, akkor még megvan az a lehetőség, hogy a Nemzeti öntudatot a talált tárgyak osztályán keresse, veled együtt.
Pindiy drága, azért most ismerd el, hogy tudok helyzetet modellezni. (Nem, fogalmam sem volt róla, hogy le fog mondani, azt se tudtam, hogy ez egyáltalán felmerült benne az elmúlt hónapokban.)
Szerintem egy acsargó ostoba vagy, és ha van teljesítményed, az itt nem látszik, és a neveddel nem mered vállalni.
Mitől lenne MOST up-to-date a honlap, ha 2007-ben készült, 2008 márciusi átadással?
Akkor nem használta a kormány, mert megijedt a potenciális következményektől, nem beszélve a népszavazásról.
Magyarországon úttörő, nemzetközi példák léteznek, azoknál semmivel nem rosszabb. Ld Better regulation, change.gov
A kelet-európai gazdaságokat hasonlítjuk össze, nem csak Észtországot. Pl. össze lehet hasonlítani Lengyelországgal Magyarországot? Mikor ők vagy 6x annyian vannak?
És Finnországot? Mikor ők feleannyian?
És egyáltalán, össze lehet hasonlítani bármilyen két országot? Amikor az egyikben van tatabányai Turul, a másikban meg nincs?
Sőt, tovább megyek, mik ezek a hülye számok, hogy GDP?
"1. a honlapok 2007-ben készültek. Az akkori tényeket tükrözik. Minden adat helyes. És ami most közhely neked, az akkor bizony nem volt közhely." Egy 2007-es állapotokat tükröző honlap olyan, mint a tegnapi újság. Semmit nem ér! Vagy azt gondolod, hogy ez a honlap is olyan, mint a piramisok? Mindenki fél az időtől, de az idő fél a (piramisoktól) be-féle honlaptól? Bizony sok olyan közhely van a honlapon, ami már akkor is az volt. Azt persze nem állítom, hogy a mai helyzetet 2007-ben, minden részletében előre lehetett volna látni, de azt igen, hogy egy alig 1,5 milliós országot nem lehet összehasonlítani egy tízmillióssal. Bocsásd meg, hogy nem fogok elmélyedni a többi részletben, tudom, hogy ez neked nagyon szívügyed, nekem ettől függetlenül nekem meg az a véleményem, hogy gagyi.
"3. az animációk célja az, hogy könnyű legyen megjegyezni a probléma lényegét. " Ha nem mondod, magamtól nem jöttem volna rá! Ettől szintén függetlenül, az említett példám "horrorisztikus".
"Ez egy úttörő projekt; korábban senki nem próbálta meg érthetővé tenni a közpolitikát. Rengeteg nemzetközi példát tanulmányoztunk át," Most akkor voltak nemzetközi példák, vagy az állításod első fele nem állja meg a helyét?
"rengeteget szívtunk, míg a tesztcsoportokon átvittünk bizonyos üzeneteket, ugyanis még egyetemisták sem értették, hogy mit mutat pl az az ábra, amely a GDP arányos elvonást és az összes beszedett adót mutatja nemzetközi összehasonlításban." Akkor ki volt a hülye? Ti, vagy az egyetemisták? Vagy mindkettő?
"Ha te jobban csinálnád, csináld jobban, mutass valamit. Ha meg nem tudsz mutatni valamit, ami jobb, akkor, öregem, csak a szád nagy. " Ez azért inkorrekt, mert: 1. én nem ezzel keresem a kenyerem - nem ilyesmiért kapok pénzt. 2. honnan tudod, hogy amit én csinálok (amiért fizetnek), a maga nemében nem jobb, mint amit te (ti) produkáltatok? 3. Mind tartalmában, mind esztétikai megoldásaiban (bár erről ugyebár nem érdemes vitatkozni), mind technikai megoldásaiban rengeteg jobb honlap van. Márpedig az embernek csak a legjobbakkal érdemes mérnie magát! Hogy egy másik vitapartnered idézeteinek egyik forrásával éljek "A mindenséggel mérd magad!"
Mindemellett belátom, hogy nincs könnyű helyzetben, aki a nyilvánosság elé lép.
Na de elnézést kérek, én szeretném, ha az ezeréves (legalábbis hatszáz éves) Werböczi hármaskönyvnek megfelelően én visszakapnám, ami engem illet!
Bocs, de épp eleget tűrtem, hogy mindenféle jöttmenttel egy szintre fokozva, ezeréves családi múltunk, történelmi jogaink, tradíciónk kiforgatásával, egyszerűen csak egy szavazattal rendelkező állampolgárként kezeljenek!
Követelem, hogy állítsák vissza a nagy nemesi családok előjogait! Pallosjogot is szeretnék; nem lesz itt rend, míg a földesúrnak nincs pallosjoga a saját birtokán!
A nép majd eldönti mit szeretne, de egyet biztosan nem. Egy ráerőszakolt alkotmányt. Teljes körű igazságtétel szükséges minden téren. A jogtalanul szerzett vagyonokat és ingatlanokat el kell kobozni, az elmúlt 62 év hazaárulóit és gyilkosait felelősségre kell vonni; a közéletet meg kell tisztítani a volt kommunistáktól, az ügynököktől, a hazug médiáktól és egyéb banditáktól; a nemzet céljaival ellentétes pártokat és titkos vagy nyílt szervezeteket (pl. destruktív vallási szekták, szabadkőművesek, MAZSIHISZ stb.) be kell tiltani. Mert ezek nem nemzeti érdekeket szolgálnak.
Meg kell adni a lehetőséget, hogy mit akar a Magyar Nemzet!
Nem király, hanem kormányzó. És az, akit megválasztanak. És legalább tényleg szétválna a törvényhozó és a végrehajtó hatalom, mert most bizony összefüggenek.
Hol írtam én hogy ki tudna írni? Azt viszont gyakorlatilag elmondta, hogy a fő célja az, hogy 2010-ig meggátolja egy új választás kiírását. Márpedig aaz ogy önfeloszlatásához az MSZP is kellene. Vagy legalább az MDF és az SZDSZ.
Remélem, a főúri családok jelentős kárpótlást kapnak az elmúlt zivataros évszázadokért. És remélem, aki nem tud nemesi származást felmutatni, azt kizárjuk a szavazók közül, viszont aki tud, annak nem kell adót fizetnie. Mindjárt máshogy nézne ki az ország!
De, csak azt parlament feloszlatási javaslatnak hívják. Aztán persze a parlament eldönti, hogy kíván-e oszolni.
Persze meg lehet próbálkozni régi-új arcokkal, jelenleg a politikai elemzők szaftos gumicsontot kaptak a fogaik közé - persze velünk együtt - és őrült csámcsogással rá is vetették magukat.
Ugyanakkor jelenleg Bokros kapva kapott az alkalmon, hogy egy esetleges mszp-szdsz-mdf koalíció élén megmentse az országot.
A kérdés hogy Dávidék számítása bejön-e, sőt, a számítást egyáltalán Dávidék végezték-e el.
Ezt valóban én is így látom. Előre menekülésnek nevezik. Már megint az egyéni érdekek kerülnek reflektorfénybe és nem a közös érdekek. A felelősséget senki nem szeretné vállalni. Az ilyen embereket erkölcsi 0-nak nevezném / képmutatás, és köpönyegforgatás / határozza meg életüket és jövőjüket. Elég volt a kibas*ott párt rendszerekből! Ideje lenne az ország saját 1000 éves legitim alkotmányát vissza állítani.
A Fidesznek nem most, hanem egy választás után kell hatalomra kerülnie. Fletóne keszébe sincs új választást kiírnia, mert ő megpróbálja másra keni a ***t, hogy 2010-ben a sok ostoba fajankót újra át tudjon verni. GYF egy gyáva ember, aki ne mmeri a felelősséget vállalni a tetteiért. Súlyosbítja a helyzetet, hogy még inkompetens is + vélhetően elmekórtanilag sincs rendben.