Remélem az én e-mail címem is jegyzed :-) namkom@freemail.hu , természetesen köszi Neked és persze mindenki másnak is aki tesz az ügyért !
Azért szeretnék egyszer az életben négyszemközt feltenni néhány "eccerű"kérdést egy igazán illetékes illetőnek / pl. egy rendkívül kicsiny alapterületű helyiségben , hogy ne tudjon rohangászni össze-visssza /, hogy pl. autót árul vagy THM.-et ?
Meg azt is megkérdezném még , hogyha egy gépkocsi alapvetően konstrukcióhibás, akkor a nagyon T. Motor Generál miért is nem hívja vissza az autókat garis javításra egytől-egyig ?/ mint azt teszi a Zusuki , hibás kézifék végett /
Miért kell népi mozgalmaknak harcolni a fogyasztói jogaikért, olyan dolgokért amik alapvetően járnak mindenkinek ,hamár egyszer új autó .!?
Na jól van kicsit elgurult a gyógyszer , ehh hol az a ser...
Még nem sokat, 21-22 ezernél jelentkezem. Nem figyeltem eléggé, azt hittem sok szerviz nem akarja a javítást elvégezni, de ezek szerint nagyobb a gond.
Szia! Igen, Eu4-es a tied. Az enyém is túlesett már ezen a javításon ugyan ez okból kifojólag, de sajna csak 1-2 e. km-ig volt utána tünetmentes. Ti mennyit mentetek vele a szelepcsere óta? Minden esetre én drukkolok, hogy Nektek megoldja a gondot. Csak sajna nem tudok hinni benne.
Feleségem 1.6-os Lacettiénél - 2006.03. havi EU4-es elvileg - előkerült az alacsony fordulatnál lévő rángatás probléma, de a pech lámpa nem égett. 19000 km-nél jár, más gond nem volt még vele. Elvittük szervizbe és kérés nélkül cserélték a nyolc kipufogószelepet. Másnap elhoztuk az autót, azóta minden rendben. A szervizről csak csupa jót tudok mondani, gyorsan és korrekten dolgoznak. Tavaly megpöckölt egy Fabia, pont nálam volt a kocsi. Két nap alatt cserélték a hátsó lökhárítót még csereautót is kaptunk. A kereskedő Chevrolet Sántics, Pécs.
Ja. Ez esetleg alternatíva is lehetne az írandó reklamációs levélhez. A statisztikában már meglévő adatok mellé odaírnám mindenkinek az email-címét (már aki hozzájárul ehhez), és úgy küldenénk el a GM-nek. Így senkinek sem kell a féltve örzött személyes adatait kiadni (gondolom ez az oka a visszafogott jelentkezésnek), és mégis van egy meggyőző létszám elérhetőségekkel együtt.
Igent (és email címeket) vagy nemeket mindenkitől pls!
Nem hinném, hogy bárkinek is szigorúan titkos elérhetősége lenne az az emilcím, amivel ide regizett. Egyszerűsítsünk és gyorsítsunk a dolgon! Legyen egy talákozóhoz-listához hasonló emil-listánk, amire mindenki biggyessze ide a címét, aki szeretne ilyen megelégedettségi tesztet kapni.:-)
Jó ötlet. Csak éppen nincs a kezemben ilyen lista. És ahogy az aktuális jelentkezési kedvet nézem, nem is lesz (adatlapokat bogarászni, felhatalmazás nélkül ezeket kiadni: no way). Meg nevekkel, elérhetőségekkel alátámasztott panaszos levél sem.
Hát igen királyfi már nem igen lehetek (de király még igen! ;).
Viszont ahogy Koncz Zsuzsi annak idején énekelte:" Ne add fel, soha ne add fel, ne add fel a reményt".
És hát az oroszok is kivonultak, pedig akkor ki hitte volna ezt el? És mégis voltak emberek, akik ezért harcoltak. Meg hát a rohadt, kizsákmányoló, elnyomó nyugaton mégiscsak működik a fogyasztóvédelem, a vásárlók megbecsülése, stb. És ezt bizony (gyanítom) nem az állam érte el, hanem a kritikájukat bátran felvállaló emberek (tömegei).
Úgyhogy kedves király uram, csak dúdolgasd a dalt.
Ha netán összefutnál a telefonos kisasszonnyal megint, kezed ügyében lehetne emilcímeink listája, hogy hova is küldje el még azt a kérdőívet! :-)
Gondolom annyira nem akarnák szorgalmazni a sok lehúzó kritikát, így hamar süllyesztőbe kerülne az a lista, valahogy elkallódna..:-) Pedig listát szívesen töltögetnék, hátha meglelik a megoldást és mindenki megrohanhatná a jó alkatrészekért a szervízeket egy garis csere keretein belül.:-)
"Csak legyen náluk elég nyugtató amikor elolvassák."
Lehet, hogy megrázó lesz, amit mondok: NEMolvassák el, jobb esetben elolvassák, de mint statisztikát rontó vélemény valahogy el fog süllyedni.
Az ilyen "akciók"nak pontosan annyi értékük van, hogy "Na letudtuk a körbekérdezést, minden oké", így az igazgatóság mehet felvenni a jól megérdemelt prémiumát, amely az ügyfelek gondjainak kiemelkedő kezelése során tanúsított áldásos tevékénységéért jár nekik.
Kaptam már én is épp elég ilyen jellegű telefonos érdeklődést sok-sok szolgáltatótól (OTP, kábelTV, internet szolgáltató, stb...), az első kicsit is elmarasztaló véleményre éppilyen síri csend, ígéret, hogy továbbítja az Atyaúristennek. És a történetek itt minden esetben véget is értek...
És ezért mégcsak nem is a kérdező kisasszonyt kárhoztatom, róla még azt is feltételezem, hogy komolyan gondolja amit mond, csakhát van ám neki főnöke is...(Üssük agyon az összes főnököt!!!)
Ejnye királyfi hány éves is vagy, hogy még hiszel a mesékben...:P) (Ha jól emlékszem, velem együtt Te sem vagy már mai gyerek...)
Nemrég hívtak a Chevy Gombosból, amolyan viszajelzés-kérés ügyben. Tudjátok, hogy vagy megelégedve a szervízzel-autóval téma. Tényleg érdekelheti Őket (vagy csak statisztika?) mert ez már a második ilyen jellegű telefon volt tőlük.
Nna. A véleményemre döbbent csend volt a reakció a túloldalon. Szegény leány (hölgy) hirtelen megszólalni sem tudott. A lényeg, amiért ezt leírom az az, hogy megkérdezte, nem lenne-e ellenemre, ha a közeljövőben kapnék egy kérdőívet a GM-től, amit pár perc alatt ki lehet tölteni. Mondtam neki, hogy semmi akadálya, de azt árulja már el nekem, hogyha a GM ennyire kíváncsi az ügyfelek véleményére, akkor a neki írt panaszos levelekre miért nem válaszol?
Elmondtam neki, hogy egy internetes fórumon sok tulaj összejött, többen jelezték a GM felé a gondjaikat, és nem hogy megoldást nem kaptak a gondjaikra, de még csak választ sem. Még csak annyit sem, hogy kenjétek a hajatokra. (mondjukebből a szempontból az Index sem jobb. Ide is két levelet írtam, egyet amit említettem pár napja, a kapcsolatflevételest, egyet pedig régebben a jogásznak. Pont annyi volt a reakció, mint a GM-nél:0 ) Na, erre sem tudott mit mondani. Meg arra sem, hogy hogyan akarnak újabb autókat eladni úgy, hogy a kocsik minősége csapnivaló, (az én 60 e-es gépem annyi és olyan hibákat produkál, mint egy normális autó 200 e. km tájékán), és ráadásul az ügyfelek gondjaival (meg a szervízekével) sem törődik a cég.
Szegény csak annyit tudott kipréselni magából, hogy mindezt jelzi a központnak. Jó sokat érünk majd vele gondolom. Abban maradtunk, hogy küldje csak a GM azt a kérdőívet. Csak legyen náluk elég nyugtató amikor elolvassák.
Egyébként az autóval való gondok miatt mindenképpen beszélni fogok egy (vagy több) ügyvéddel. Ahogy kijön a lépés.