Minden az iPodról, egy kivétellel, légyszi ne kérdezd meg, hogy:"az iPodra Intézővel másolt zenét le tudom játszani?"
Mert a válasz: NEM. Az iPodra csak megfelelő szoftverrel, leginkább a hozzá tartozó iTunes használatával tudsz zenét másolni úgy, hogy le is tudd vele játszani.
Nekem 60 GB-os iPod Photom volt egy évvel ezelőtt, az akksi télleg csúcs volt! Nálam simán kibírt egy egész napot is.
Aztán jött az új video-s őrület, az is egy 60GB-os, de azzal már nemtom ugyanezt a dicséretet elmondani...
Lehet h több video-t nézek, lehet h többet pörgetek számokat, meg az is lehet, h már 80%on van a kihasználtsága, szal nehezebb neki keresgélni a sok cucc között, de az biztos, h iszonyúan lassú mindenkinek! (A családomban 3 db 60 GB-os Video iPod van + 1 db iPod Photo, meg 3 db Shuffle szal tudok összehasonlításról véleményt mondani! Ja és még egy haveromnak is 60 GB-os Video iPodja van, szal télleg! :D)
Gondold meg rendesen mire van szükséged, mi éri meg neked (ár-érték arány, ilyesmi) és aztán nézd meg az akksit! Sztem ez az akksi még fog fejlődni sokat! Kérdés hogy mikor... :-S
Igen, ott azt írják tovább bírja, én csak felhasználói észrevételekre voltam kíváncsi, hogy igaz-e ez. Mert akkor még ha sokkal drágább is lehet azt érdemesebb vennem.
sziasztok, nem tudjátok, hogy az 1.1.1-es software frissítésnél is fennál a korábbi hiba, vagyis hogy a video (5g) ipodoknál pár másodperc után szarakodni kezd a lejátszás? sajnos a bug fixeket nem írják le az apple oldalon
(egyszer már downgrade-elnem kellett a korábbi frissítés hibája miatt)
"The cameras on this list have been tested for compatibility by Apple or the camera’s manufacturer; other digital cameras may also be compatible with the iPod Camera Connector."
Ez egy nagyon hülye lista. Nem értem, hogy miért nem csinálják meg rendesen... A helyzet az, hogy a Camera Connector szinte minden kamerával prímán működik. Én egy Nikon és egy Leica digitális kamerával használom, egyik sincs fenn a listán....
Áttölteni valszeg áttölti, de mivel az enyém photo, nem próbáltam a videós részét. De igen valószínűnek tartom, különben nem lenne apple. Az apple ugyanis egy dolgot tud. Működni. De azt példásan - nálam eddig legalábbis.
iPod video 30G. Asszem, ez a neve. De ha nem pont ez, akkor ezeket tudja.. :)
És mi lehet a helyzet, ha nem csak fotók vannak a "fényképezőgépen", hanem mpeg4-es videók is. Azokat is áttölti? Esetleg bekerülnek a videók közé, és azokat is meg lehet nézni? Vannak fehér foltok... :)
2 hét múlva megyünk Egyiptomba, és lesz velünk egy Sanyo Xacti C6-os kamera, ami 1GB-os kártyára nyomja a műsort, képeket, és videót egyszerre, viszont nem akarunk laptopot vinni, csak egy iPod-ot.
Nem szeretnék árnyékra vetődni. Nem tudjátok véletlenül, hogy ez a C6-os tud együtt dolgozni az iPod Camera Connector-ral? Akkor még nem venném meg, ha nem kompatibilisek...
Ugye jól gondolom (ha le tudom tölteni az Xacti C6-os tartalmát a Camera Connectorral), akkor sem lehet egyből nézegetni a cuccot az iPod-on?
Kérdésem a következő: az iTunes-ban hogyan lehet úgy mp3-as CD lemezt írni, hogy az albumok külön könyvtárban legyenek? Egy nagy playlist-et csinál, de a file-ok egy gyökérben vannak a lemezen.
Igen, ezekrol van szo, csak lusta voltam utananezni. :)
A kerdesre valaszolva: AV kit nem kell, csak a kabel, de ebbol is tuti van olcsobb utangyartott.