Most kivételesen én is néztem a futbalmérkőzést, ugyanis rokoni környezetben tartózkodtam és ott éppen be volt kapcsolva a téve. Hát a külföldi foci személyeknek nagy szerencséjük volt, hogy a magyar kapus ilyen kemény sportember és lepattant róla a labda.
Szinte két teljes napig nélkülözniöm kellett a net, így most rajongolom az előző napl is, amiből az "este 9.30 (ejtsded igy ki 21.30)" imponált a legjobban. A Mesternek végül is ez a feladata, hogy tanítson azez nómen eszt vómen ahogy a mondás monja.
"Most olyan kiszámithatatlan idő van, nem kizárt, hogy eshet, illetve annak is megvan a veszélye, hogy nem." Kellemes éghajlat volt, úgyhogy minden jel arra mutat, hogy potimálisan a nem esés veszélye állt fenn. Sőt, én is teljesen veszélyben éreztem magam, hogy nem esik csapadék.
Tegnap egy mozgalmas kivető tévén néztük meg kollektivan a futbalmérkőzést és akkora izgalmak közepette, hogy kis hijján én is hangos szurkolást kezdeményeztem. Azt történt, hogy a külföldi csapat a munka legvégén bepatintotta a labdát, de már úgy, hogy szinte tényleg véget ért az előirt időszak. Hát én azt hittem Endre ott helyben idegösszeropanást kap. Frici pedig utánna meg sem szóllalt csak bánatosan nézett maga elé. Esztikétől tudtam, meg, hogy ha nem kaptunk volna ki, az nagyon jó lett volna a jövő szempontjából. Nagyon sajnálom a magyar sport személyeket, pedig látszott, hogy sokat szaladgálnak és tele voltak elszántságot sugárzó arckifejezéssel. No de majd máskor biztos ügyesebbek lesznek, én ezzel vigasztaltam Endrét, illetve Esztike megjegyezte, hogy ilyen az élet azaz szelávi. Egyszer fent, egyszer kopp. Utánna hazasétáltam és még játszottam Citromkával is. Úgyhogy jó későn feküdtem le, ám ma 9.57-ig aludtam. Most olyan kiszámithatatlan idő van, nem kizárt, hogy eshet, illetve annak is megvan a veszélye, hogy nem. Igy a sétán még megfontolom magam.
SZép jó reggeltet! Udvar híjján mi nem takarítunk, bár farkasjuhászméretű szélvihar volt itt is. Viszont főzni fogunk, jóféle húslevest, valamint palacsintát, kakaóst és lekvárost. A kedves gé réteseire jó szívvel gondolok.:)
Kutyacsaholásos szép reggelt! Az éjtszakai műszaknak is.
Mi is intenzivitációs semmittevést terveztünk hétvégére, de a baráti kör nem így gondolta, tehát izzítjuk a kemencét, takarítjuk a kertet (vihar volt), vásárolunk.
A MENÜ: kemencés csülkök, együttsült kolompérral, utána bevetjük a réteseket (mákos, túrós), és a végére levezetésként - csak úgy csipegetni - kisül a töltött dagadó is.
Hát valahogy így a hétvégi lustálkodásról, melyhez hasonló jókat kívánunk kedves GT-knek is!
Meg kockáztatok egy rajongolást, csak mert napló van. Egyébként nem merek az indexchez nyúlni mostanság.
Van aki megszokásból hétvégén is, (azaz szombaton és/vagy vasárnap is), dolgozik, pl. én.
Figyelik a gömbtársak mennyi minden közös programon vesznek részt mostanában a mesterék ?? Foci meccsre, kiállításra, jezz napokra, mindenhova együtt megy a kollektíva. Nagyon összenőtt a társaság a nyári eleji csapatfejlesztő tréning óta. (Csak Nándi lóg ki.)
Végre hétvége van és már csak megszokásból dolgozunk. Még ukcve 2 óra aztán pihenéssel egybekötött hétvége. Én most valahogy úgy elfáradtam. Talán mert az őszi időszak elámositotta a szervezetemet. Ilyenkor már gondolkodni kell, hogy októbertől milyen vitaminokkal edzem meg magam a télre. Citromka is érzi a változást, mert egésznap heverészik és pihen. Általában mostanában esténként élénkül fel, és úgy este 9.30 (ejtsded igy ki 21.30)után játszik nagy intenzivitációval. A hétvégén egy pazar semmitevést tervezek, mert azt szeretem a legjobban. Csak úgy lustálkodni és miegymás. Illetve szombaton kimegyünk közösen a Jezz Napok nevü ingyenes rendezvényre. Ez olyan zene amiben keveset énekelnek és azt is külföldi nyelvejtéssel. Viszont nem játszanak hangosan és így tudunk közben a szabadtéri hangversenyen komunikálni.