Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2005.06.24 0 0 1569

Ja bocs !

Sajnálom hogy nem mehettek !

Jövőre bepótolni !

Előzmény: saking (1567)
Törölt nick Creative Commons License 2005.06.24 0 0 1568

A Gallini egy teljesen átlagos hely. Szerintem nincsenek nagy különbségek.

Valahogy igy alakult hogy oda mentünk. Nem volt vele semmi gond, igy most ujra oda megyünk.

Nagyrészt 2 fős studiók vannak, de van néhány 4 személyes app.

Mint visszatérőknek persze már kedvezmény is van.

Előleget utalni kell.

Ha visszajövünk lesznek fotók róla a lent emlitett weblapon.

Vannak sokkal jobb helyek, de persze azok sokkal drágábbak.

A kérdés az hogy kinek mi a fontos és persze menyi pénze van ?

Előzmény: saking (1567)
saking Creative Commons License 2005.06.24 0 0 1567
ez lett volna az első görög nyaralás. eddig még sosem voltam, és még egy nyarat biztosan kell várjak :(

Sarti2003, HST: mindenki a Gallini Hausba megy? :)) Annyira jó? Én keresgéltem úgy egy hónapja (akkor még aktuális volt a szálláskeresés) a szállások között - már ami neten van - és nekem is a Gallini tetszett a legjobban. Vannak ennél drágább és gyengébb helyek, de én csak a fotók, leírások alapján tudtam megítélni. Szóval Gallini jó? Mert akkor jövőbe eleve oda megyünk :) Előre kell foglalni?
Előzmény: holleanyó (1560)
Törölt nick Creative Commons License 2005.06.24 0 0 1566
Na addig még sok sör lemegy !
Előzmény: HTT (1565)
HTT Creative Commons License 2005.06.24 0 0 1565

Hehe

Egy kék Passat is a Galini Haus előtt fog állni ... csak augusztus elején :o)))

Teo >

Előzmény: Törölt nick (1564)
Törölt nick Creative Commons License 2005.06.24 0 0 1564

Saking !

Biztos igazad van,de a szám ize nem olyan mint volt.

Az emlitett weblapon megtaláltam a barátokat.

Holleanyó !

Tényleg gyönyörü hely ! Majd meglátod !

Ha a Galini Haus előtt látsz majd egy fehér P.Expertet, azok mi leszünk.

Úgy emlékszem az uj résznél lehet banánozni.

Előzmény: saking (1558)
dundalk Creative Commons License 2005.06.24 0 0 1563

Nem tudom, hogy megnezted-e a www.sithonia-sarti.hu oldalt vagy a www.sarti.lap.hu-t. Mindketto jo. Ajanlom figyelmedbe.

Előzmény: holleanyó (1562)
holleanyó Creative Commons License 2005.06.24 0 0 1562
Már sok infót sikerült gyűjtenem, inenn-onnan, hiszen rengeteg a Sarti-rajongó egy-egy fórumon. De minden személyes tapasztalatra kíváncsi vagyok. A hatéves lányomnak is ez lesz az első külföldi nyaralása, ráadásul két kis barátja is ott lesz. A másik két család is a Kiriakis apartmanban száll meg, mint én a lányzóval. Nagyjából utánnanéztem az áraknak, a programoknak, meg az időjárásnak is. A robogózást, a meteorákat és a Blue Lagoon túrát nem hagynám ki, de arról még nem hallottam, hogy banánozni, szörfözni vagy efféléket lehet-e a parton. Az interneten talált képek alapján gyönyörű hely!!!
Előzmény: Törölt nick (1561)
holleanyó Creative Commons License 2005.06.24 0 0 1560
Akkor mesélj inkább nekünk, akik még sohasem voltunk -  az eddigi görögo.-i nyaralásaidról! Engem minden érdekel:)
Előzmény: saking (1558)
dundalk Creative Commons License 2005.06.24 0 0 1559

Sziasztok!

Mi mar 2x jartunk Sartin, 2000-ben es 2003-ban. Sajna az iden csak a forumot olvasgatom Sartirol, meg a sartis hatterkepet nezem a szamitogepen. Az irorszagi idojarast felcserelnem a gorogre:)

saking Creative Commons License 2005.06.24 0 0 1558
deigen:) de én is egy érdeklődő volnék.. de most, hogy szinte teljesen lehetetlenné vált az idei görögországi nyaralás, hát, csak olvasom a topikot és nem kérdezek.

sarti2003: hát mondtam már korábban is, egy-két csodagyerek ne zavarjon, és ne állj le velük vitatkozni, mert könnyen összetévesztenek majd vele/velük. te csak azt írd/mond, ami a topikhoz tart, és minden mást hagyj figyelmen kivül. ha nem reagálsz rájuk, előbb-utóbb abbahagyják.
Előzmény: holleanyó (1555)
holleanyó Creative Commons License 2005.06.24 0 0 1557

Szia BBöbe,

te voltál már Sartin?

Előzmény: Törölt nick (1556)
holleanyó Creative Commons License 2005.06.24 0 0 1555

Nincs itt senki?  :(

holleanyó Creative Commons License 2005.06.24 0 0 1554

Szia Sarti2003

Akkor egy időben megyünk. Nagyon-nagyon izgulok, kb10 éve nem nyaraltam külföldön! Vizisportok vannak a parton? Szörfözésre, banánozásra gondolok..

Holle

Előzmény: Törölt nick (1551)
Törölt nick Creative Commons License 2005.06.24 0 0 1553

Nem. A többség még ezután megy.

Nézd meg mondjuk a  2 évvel ezelőtti beirásokat és nem feltétlen a menyiségre gondolok.

Én is elhajóztam más vizekre. Köszönhetően egy-két csodagyereknek.

Előzmény: saking (1552)
saking Creative Commons License 2005.06.24 0 0 1552
..mert mindenki nyaralni van Sarti-n ? :)))
Előzmény: Törölt nick (1551)
Törölt nick Creative Commons License 2005.06.24 0 0 1551

Szia !

Kicsit leült a topic, ami persze nem meglepetés. Várható volt.

Kérdésedre nem tudom a választ.

Mához egy hétre már mi is ott leszünk.

Jó nyaralást !

Előzmény: holleanyó (1550)
holleanyó Creative Commons License 2005.06.23 0 0 1550

Sziasztok,

új vagyok itt, három napig tartott, amíg végigolvastalak benneteket.

Nagyon tetszik, amit írtok, és már alig várom az indulást. Első görögországi nyaralásunkat kezdjük jövő hét szombaton, Sartin. A Dias Zeusszal megyünk, a buszos úttól kicsit félek, hatéves lányom még nem utazott egyhuzamban ennyit, és nem is türelmes fajta :))) 

Tudtok valamit a Kiriakis apartmanról?

holleanyó

HTT Creative Commons License 2005.06.23 0 0 1549

Halihó

Köszi :) Eddig mindig vittünk bringákat, mert részben a kempingben eléggé nélkülözhetetlen eszköz, másrészt jócskán szoktunk családilag is tekeregni erre-arra, arról nem is beszélve, hogy a fiam szinte egész nap a bringáján ül ... ugrál inkább :o , a nejem meg esténként megy mindig. Persze a meredek nem teljesen oké, mert van neki némi szívproblémája, de nem vészes, csak hamar elfogy a levegő. Hát még meglátjuk mi lesz. Nem akarok úgy járni, hogy elvisszük az összeset, aztán bérelünk robikat és azzal megyünk, a bringák meg ott parkolnak .. aki nem vitt még, nem is tudja, hogy mennyire fogja az autót négy bringa :o

Visegrádra szívesen feltekernék .... egyszer ... na de naponta? :o))))

Persze gondolom a bringának azért az meg előnye, hogy ha azzal megy az ember, akkor akárhol megállhat fotózni, nem akadályoz senkit se, meg tán jobban meg lehet lesni az elrejtett partokat, mint az autóból :)

Na meglátjuk, addig csak kerül egy-két fotó ide :-))

Teo >

Előzmény: Smartiie (1548)
Smartiie Creative Commons License 2005.06.23 0 0 1548
Teo!

Sarti végig a part mentén épült, kb.2 km hosszan. Ebben az irányban vízszintes, tehát fel-alá lehet a parti úton vagy eggyel beljebb kerekezni. A dombos, hegyes irány a partra merőlegesen van, ahogy ugye a hegyre fel kell menni. Mondjuk képzeld el a budai oldalon bicajozni a Dunától távolodva (ha ismered): azért nem egyformán meredek, annyi hogy ott a hegyek között főútvonal egy van, az meg kanyarog, ahogy a hegyek oldalában szépen körbemegy a félszigeten. Mint pl. ahogy felmész Visegrádra, meg lejössz a túloldalon.
Akkor is szerintem ha szoktatok vinni bicajt, otthon ne hagyjátok, mert csak dürrögnétek emiatt. Simán tudtok helyben is kerekezni, aztán majd meglátjátok mit bírnak a lábak:)))
Előzmény: HTT (1546)
Smartiie Creative Commons License 2005.06.22 0 0 1547
Miki!

Pont azért, mert Thassos nem annyira turistaraktár, tuti találsz helyben szállást. 4 napra meg irodán keresztül nem is tudsz foglalni, itt eleve egy kezeden meg tudnád számolni hány iroda foglalkozik a szigettel.
Amúgy én nem is értem miért, közel is van, szép is...
Előzmény: Miki76 (1542)
HTT Creative Commons License 2005.06.22 0 0 1546

Halihó Márti

Hogyha Sartiban akar menni az ember, akkor mennyi km körülbelül ha körbekerekezi a partot, meg az olyan helyeket, ami nagyjából egyenes?

Teo >

Előzmény: Smartiie (1545)
Smartiie Creative Commons License 2005.06.22 0 0 1545
Teo!

Vigyétek csak azokat a bringákat, ha kint lesztek ne mérgelődjetek emiatt!!!
Sartin belül mindenképp tudjátok használni, max. nem lesz meg a napi 40km.

Más: hát igen, én meg pénteken már megyek, fotók meg remélem jól sikerülnek, akkor majd küldök.

üdv Márti
Előzmény: HTT (1544)
HTT Creative Commons License 2005.06.22 0 0 1544

Halihó

Na csak nyomassad majd az info-kat ide, én is megyek júli 31-étől Sartira. Újabban felütötte a fejét a dilemma, hogy biztos, hogy jó-e, hogyha négy bringával vágunk neki az útnak :o Jó lenne majd néhány fotó, hogy milyen meredek helyek vannak arrafelé, mert a nejem szokott esténként 30-40km-t bringázni, de a nagyon meredek nem igazán a barátja :-))

Amúgy jó nyaralást Nektek!!

Miki!!

Aki előbb megy, előbb is jön :-))

Teo >

Előzmény: rudiandi (1543)
rudiandi Creative Commons License 2005.06.22 0 0 1543

Miki!

Nekünk is azért tetszett meg a sziget, mert nem egy turistaparadicsom.Nem szeretjük a zsúfolt helyeket.Szeretjük a csendes öblöket, a naplementéket és felkeltéket, a kabócákat, de nem szeretjük a ricsajt és tömeget.Sartira pedig azért megyünk, mert még abszolút nem jártunk az északi részen.Eddig mindig a déli részek voltak előnyben.Biztos nagyon jó lesz ez a 3 hét, már alig várom, hogy induljunk. Egyébként én is infókat várok, mert most mennek egy páran és ők hoznak infókat.

Miki76 Creative Commons License 2005.06.22 0 0 1542

Szia Andi!

Nagyon irigyellek!
Bárcsak mi is indulhatnánk már... Két hét szabit vettem ki.A szállásunk Sartin keddtől-keddig van foglalva,mert szombati turnusváltás nem volt az irodánál.
A második héten kedden mennénk át Thassosra kb. szombatig.
A netet böngészve tetszett meg ez a kis sziget,ami ráadásul még nincs is messze Sartitól.Valami tuti kis szállást ajánlhatnál nekünk ha hazajössz.
Addig én is keresgélek a Thaasos-os oldalakon.Ugy látom nincs még túlságosan felkapva ez a sziget a túristák körében.

Előzmény: rudiandi (1541)
rudiandi Creative Commons License 2005.06.22 0 0 1541

Miki76!

Nekünk is ez az útvonalunk.Júli 4-én indulunk 1hét Sarti és utána 2hét Thassos.

Mire te indulsz, mi megjövünk és lesznek infók is, ha érdekel.Bár nekünk foglalt szállásunk van, de azért biztos tudunk majd segíteni.

Miki76 Creative Commons License 2005.06.22 0 0 1540
Nem megy,hanem egy! :-)
Miki76 Creative Commons License 2005.06.22 0 0 1539

Sziasztok!

Az idén Sartiban töltök megy hetet aug. 9-16-ig.
Utána pár napot még maradnék Thassos szigetén.Szállást nem foglaltam előre Thassosra.Szerintetek lehet találni ott helyben?3-4 éjszaka kellene.
Apropó!
A komp honnan indul? Menetidő?

Köszi előre is.
HTT Creative Commons License 2005.06.20 0 0 1538
:((((
Előzmény: saking (1537)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!