na most lemosom a monitort, miután dinnyelében úszik....:)
és egyre több csípés már megint...:( na de ezt mingyár megírom a minden ami bosszantba.
király, hogy a topikok ilyen jól összefolynak....főleg, hogy oda is csak én írok...:(((((
Azért kell hozzá Amerikában lenni, mert ott a lengyelekről tartják, hogy szegények egy kicsit hülyék. És valóban attól lengyel vicc, hogy odaírtam, Mo-on lehetne mondjuk úgy is, hogy 'a rendőr...' És hogy miért kellett pont lengyel vicc? Csak egy nickről jutott eszembe, de hadd ne magyarázzak tovább! :)
Paulina, ne csak nézz, hanem láss is! :))
Tessék:
A lengyel szexuális felvilágosító könyvet olvas.
- Te asszony, most olvastam, hogy jobb a szex ha megbeszéljük, kinek, mikor jó. Neked mikor?
- Nekem, akkor, ha nem vagy itthon.
Ki is szereti itt Gaby Spanicot? (Jó lenne végre megtudni, hogy ki ő...)
Szóval annak valahol valaki üzeni:
Jún 19-től 19.25-től az RTL Klubon Szeretni bolondulásig címmel az új Spanic sorozat indul.
Szeretettel:
Shalina
szex, baby? :))))
na jó, ezt ma már elintéztük....:))
jaj szerelmem, már megint elküldtek melegebb éghajlatra, azaz ide. most mondd meg!
kész rémálom. na nem baj nem is gyarapítom többet a számlálójukat!
:(((
Drága PMB! Nem bírtam megállni, hogy meg ne nézzem a lubot ma este is! A törököket sajnálom, az olaszok ajándék tizenegyessel nyertek...a franciák sima győzelmére viszont fogadni mertem volna! Most épp a hollandok nyomasztják a cseheket, ez mindenkinek fix 1-es, de én a cseheknek szurkolok!
Rajongók! Tudjátok, hogy milyen édes és aranyos Paulina? Mindenképpen érdemes őt megismerni! Úgyhogy én biztos jövök a lubpartira!