Ha minden szavad igaz lenne, még akkor is aránytalan lenne a szoclib tőke túlsúlya: egyszer a Kádár Grósz Németh éra tőkésitette őket, aztán a Horn-Kuncze.
Pedig a politikai egyensúlyhoz gazdasági egyensúly is kell.
Jó, jó, ezzel egyetértek, engem sem érdekel, hogy milyen titkárok voltak. De az miért érdekel akkor, hogy baloldali politikusok kötödtek az MSZMP-hez? Máshoz tudniillik nem is tudtak volna, tekintve az egypártrendszert.
Orbán nem volt KISZ titkár, az biztos. Az apja sem volt párttitkár, az majdnem biztos. Hogy volt-e mezei párttag, azt nem tudom. De ez már tényleg nem érdekel.
Az érdekel, hogy mit csinál Orbán most. És az egyre jobban tetszik.
Hát a papa idejében még nem létezett a FIDESZ. Gonoszkodó megjegyzésem, hogy szerencsére.
Ez a párrtitkáros dolgot, meg azt hiszem az ÉS.-ben olvastam, de ne egyél rá mérget, úgyhogy ne ess neki egyenlőre az ÉS-nek. A jövő héten utánanézek, és megírom neked.
Csak egy személyes kérdés?
Ha ha hírek igazak, akkor egy világ omlik össze benned?
Mer ha ez igaz lenne, akkor azt azért már hallottam volna.
A KISZ-titkárost is, meg a párttitkárost is.
Hacsak nem arról van szó, hogy a Katolikus Ifjusági Szövetség választotta meg valamilyen funkcióba. A papát, meg a FIDESZ - Magyar Polgári Párt. De egyikben sem hiszem, hgoy preferálnák a titkári megnevezést...
Igen a papáról is ez a hír járja, legalább családon belül nem volt politikai nézetkülönbség.
A családi összefogás kőbányát terem. Ja bocs, a türelem terem rózsát, na mindegy.
"Észre kellene venni, hogy egy vörös ló, ha átfestem rózsaszinre attól még ugyanaz a ló marad, márpedig ez akkor is úgy van, ha a lóvat átkeresztelem úgy, hogy a nevéből elhagyok egy M betűt(MSZ P). "
Kedves naiv!
Jól beszélsz csak a gondolatodat nem fejezted be, hát segítek:
Orbán KISZ titkár volt (tehát az ecset éppen az őkezében is lehet)
Torgyán szegényes képességei ellenére is sztárügyvéd volt (és természetesen polihisztor)uaz a helyzet az ecsettel
Csurka BESÚGÓ
Az altalad emlitett lovat meglovagolok nagy resze most ezerrel cseszegeti a lovat, pedig azon a lovon sikerult belovagolniuk a hatalomba. Picinyket gusztustalan, de jobbat nem vartam. Mondhatom ugy is, hogy termeszetes. Csak furcsallom az erkolcsi alapokra valo hivatkozast.
Udv:
ff
Ui.: Az optimizmussal kapcsolatban pedig bemasolom ide neked a koltsegvetes parlamenti vitajaban szuletett zongemenyt. Csak miheztartas vegett. :-)
Nos én annak a politikáját támogatom aki a legjobban figyelembe veszi a magyar érdekeket, de ezt sem teszem elvek és kritika nélkül.
Észre kellene venni, hogy egy vörös ló, ha átfestem rózsaszinre attól még ugyanaz a ló marad, márpedig ez akkor is úgy van, ha a lóvat átkeresztelem úgy, hogy a nevéből elhagyok egy M betűt(MSZ P). Ráadásul ezt a lovat a génsebészek nem úgy akarják felújítani, hogy a rosz mutációkat okozó géneket kiveszik belőle, inkább bizonyítottan nem szerncsés géneket vissza akarnak belé építeni (lásd Thürmer meghívása akong.-ra).
naiv válasz erre | adatok | e-mail 2000.11.24 01:51 (585)
Valamiféle pozitív éteszemléletet kelene szippantanotos fiúk. Tehet bármit a koalaicó, gyanítom nemtudna örömet szerzni nektek, kivéve, ha lemondanának.
És újra jönne egy kitűnő szakértői kormány.
Próbáljátok levetkőzni az elmúlt 40 év felvett görcseit, letörölni a csirizt izületeitekről, agyatokból kimosni az internacionalista iszapot, elfelejteni azt, hogy a lónak csak két oldala van, a gulyás kommunizmus áruhiányát csak a globalizáció mesterségesen szított látszat-igénytúlfogyasztása követheti, és a szovjetunió farának nyaldosását az új világban törvényszerűen Brüsszel és New York ülepének nyaldosása kell kövesse. Ha mindezt elértétek sokkal jobban fogjátok érezni magatokat.
Értelek én, de mielött megfogadom tanácsodat áruld el, (hogy nehogy rosszul döntsek) Orbán-Torgyán segge amit te nyalsz gusztább?
Miért, most jobb? Éljen Károlyi helyett Tisza,avassuk fel az ő szobrát, "az EU-n kívül is van élet" - hol, Ázsiában?, bosszantsuk fel szomszédainkat egy kis irredentizmussal, vesszen Trianon - ami igaz, csak realitása nics a döntések megváltoztatásának,fogadjuk el - hallgatólagosan természetesen, szavakban határolódjunk el -a csurkizmust, mindenki aki nics velünk az ellenünk van, csak a mi kutyánk kölyke az igaz.
Naiv, valóban naiv vagy, el kellene olvasnos a kerekasztal tárgyalások jegyzőkönyvét, OV és társai pálfordulását pedig te is igen jól kell, hogy ismerd.
( Bár nem tudom, mikor és mennyiben adták azt, ami a lényegük - lásd " a kormány hazudik" és a székházügy. és a titokban tartott Antall-Orbán taklálkozók.)
Nem sírom én vissza az Antall előtti átkost, bár életem 2/3-át , így közel a negyvenhez abban éltem le. De ez, ami most van -legalábbis szavakban, és tettekben inkább a Horthy-féle korszakra, a legrosszab dzsentritempóra emlékeztet.
A Brüsszel - New York-hoz csak annyir, hogy voltunk mi nagy ország, bátor ország, hadat is üzentünk egyszerre a Szu-nak és az USA-nak is. Bár Hitlerről szól a vicc, de lehet, ismered a poént ( Hitler látta a térképet? )
Nem vagyunk mi "középhatalom", csak egy kis 10 milliós ország, jelentős nyersanyagok nélkül, mindenképpen rá vagyunk szorulva a "világra",- ehhez azért nem kell segget nyalni - vagy szép nyugodtan - konzervatív és baloldali részre szakadva a F-MPP óhajának megfelelően -marcangolhatjuk magunkat, és senki le nem sz@rja, mi lesz velünk.
Választhatsz.
66. Csermely Péter lett a közszolgálati TV Hírfőszerkesztője. Két idézet korábbi munkásságából: “Az MSZP megválasztásával a magyar társadalom bebizonyította, hogy nem érdemli meg a demokráciát” (1994) és „aki tőlem jobbra áll az már leesik".
Valamiféle pozitív éteszemléletet kelene szippantanotos fiúk. Tehet bármit a koalaicó, gyanítom nemtudna örömet szerzni nektek, kivéve, ha lemondanának.
És újra jönne egy kitűnő szakértői kormány.
Próbáljátok levetkőzni az elmúlt 40 év felvett görcseit, letörölni a csirizt izületeitekről, agyatokból kimosni az internacionalista iszapot, elfelejteni azt, hogy a lónak csak két oldala van, a gulyás kommunizmus áruhiányát csak a globalizáció mesterségesen szított látszat-igénytúlfogyasztása követheti, és a szovjetunió farának nyaldosását az új világban törvényszerűen Brüsszel és New York ülepének nyaldosása kell kövesse. Ha mindezt elértétek sokkal jobban fogjátok érezni magatokat.
"Az a baj, hogy amint zuhan egy cseppet kedvenceid lázgörbéje, rögvest vad népszerűségerősítő intézkedésekbe kezdenek, - kerül, amibe kerül, - sikerül, ahogy sikerül"
PuPu!
Ez az érem egyik oldala csupán, de igaziból azt hiszem arról van szó, hogy 2001-ben, a benyelt milliárdokból áramlik a lakosság felé (nyugdíj, oktatás stb) a választások közeledtének hatására. Tehát erre lehetett számítani mindenképpen.
A FIDESZ azért van most nagy bajban mert nem határolódik el a Torgyántól ill. a Kisg.-tól, ennek oka a költségvetés megszavaztatása,
Nem ez a baj, kedves szasze.
Az a baj, hogy amint zuhan egy cseppet kedvenceid lázgörbéje, rögvest vad népszerűségerősítő intézkedésekbe kezdenek, - kerül, amibe kerül, - sikerül, ahogy sikerül, - de meg kell változtatni a trendet...
Nekem egyébként teccik ez a dolog, - a sok pofázás után végre valami konkrét, - bár ezt már máshol is kérdeztem: Ha már kivívtátok, hogy az első diploma megszerzése ingyenes, - akkor ezt a hitelt mire aggyátok?
Sörre?
:O)))))-
A legrosszabb mindenben az, hogy mielott elkezdodne, azelott meg nincsen. Aztan valahogy elkezdodik, de akkor meg miert nem volt meg az elobb. Aztan ha meg mar van, akkor meg miert nem tudhatni rola mindent az elso pillanatban.